Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

No tak nie mogło być inaczej ... wyjscie ze stratą. Swoją drogą myśle , ze przy tak wysowim rynku over'owym i tak niskim kursie na rynku MO spadki powinny być ,ale na wynikach 1-0, 2-0. ( taka moja myśl ) 

post-2296-0-43518900-1362570386_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Na Juventusie winda z 1.38 --> 1.43. Podobno ma być trochę rezerwowy skład bo awans praktycznie pewny. Dodatkowo spadają undery, więc 0-0 lub nawet 0-1 mogłeś brać. No ale po fakcie to można mówić.

Odnośnik do posta

Schalke - Galata . Rynek MO zaczoł rosnąć , over 2.5 rówwnież do góry. Kupione 2-0  na rynkach CS . 

Back 2-0  ( k. 10.50 ) 

post-2296-0-45051300-1363101705_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... czyli jesteśmy na dobrej drodze do sukcesu. :) 

A tak apropo , dzisiejsze spadki na Barcelonie pomiedzy 15-tą a 5-ta godziną przed ... 

3-0 - k. 10.00 -> 9.60 

2-0 - k. 8.80  -> 8.40 

W ostatnie 2 godziny CS 0-0 spadło z 28.00 -> 27.00 

Odnośnik do posta

Leeds - Huddersfield

Moja propozycja: Back Huddersfield 

Obecny kurs: 4.60  

Pinek juz zaczoł podnosic kursy , moze to byc spowodowane długą listą niepewnych graczy zespołu Leeds . Informacje które przedstawię powinny wpłynąć na ruchy kursów w druzynie gosci. Rynek dobiero sie buduje ( ok. 10k. ) 

Zaczniemy od Leeds :

- Kenny ( Bramkarz  37 meczy ) 

- Lees  ( Obrona 34 mecze ) 

-  Byram ( Obrona 37 mecze ) 

-  Tonge ( Pomocnik 27 meczy ) 

-  Morison ( Atak 8 meczy ) 

-  McCormack ( Atak  24 mecze ) 

-  Norris ( Pomocnik 27 meczy ) 

Warto jeszcze dodać , ze kazdy w/w zawodników strzelił srednio 2 gole . 

Natomiast w druzynie Gości powraca Beckford ( atak ) który strzelił juz 8 goli . Pozostali bez wiekszych zmian. Do meczu pozostało jeszcze sporo czasu , ale postanowiłem sledzić ten rynek .

P.s. sam jestem ciekaw czy faktycznie kursy spadną ....  Pozdrawiam . 

post-2296-0-66184300-1363368264_thumb.jp

Odnośnik do posta

Jak sie okazało jednak kursy spadły dosyc sporo. Moze od początku ...

Na 19 godzin przed meczem pokazał sie informacja o prawdopodobnych brakach w druzynie gospodarzy. Kursy oscylowały w granicach 4.50 - 4.60 ( Back ) . Na około 9 - 10 godzin miałem zysk jednego ticka. Postanowiłem poczekac do meczu gdyż sa najwieksze spadki/wzrosty. Warto było czekać i obserwować rynek . Na 4 godziny przed meczem kursy powróciły do poziomu 4.60 i rynek sie napełnił kasą ok . 20k.  Ja postanowiem sprzedac wszysko po 4.30 . Najwiekszy spadek nastapil  na ok 20 min przed i wynosil  4.10 . Chyba pozostane na dluzej z serwisem który podaje w/w info . 

Podsumowujac :

Back 4.60 -> 4.10 Lay .  

post-2296-0-20870300-1363437347_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Dzisiaj jeszcze bede próbowal swoich sil na rynkach MO. Chodzi oczywiscie o gre '' in-play ''  . Mecz Real Madrid - Mallorka.  NIski Lay kusi :) . Zobaczymy co z tego wyjdzie .  Wyjscie z rynku po uzyskaniu ok. 10 % zysku stawki . 

P.s. nie musiaem dugo czekac ! Zaklady moje zostaly sprzedane doslownie kilka sekund przed golem underdoga  !!!  ( 5 min. gry in-play ) .

post-2296-0-24898100-1363460220_thumb.jp

post-2296-0-43264800-1363461005_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Witam po przerwie .

Niestety sprawy osobiste nie pozwoliły mi na szczegółowe prowadzenie bloga . W dalszym ciągu bedę starał sie pisac o swoich spostrzezeniach na rynkach . Postanowiłem  zacząc opisywać swoje wejscia  in-play.  ( piłka, tenis , Nba ) . Oczywiscie wejscia in-play bedą za niewielki % banku ( nie sztuką jest wyzerować bank ) . Napewno bede próbował łapać niskie Lay'a . Zobaczymy jak to bedzie wszysto wyglądało np. na koniec miesiąca . Pozdrawiam 

Póki co : 

Dzisiaj skupiłem sie na rynku   Dortmund - Malaga . Widząc jak buki podnoszą kursy na rynku MO + spadki kursów na rynku under 2.5 gola , postanowłem ustawić sie w kolejce na rynku CS 0-0 . 

Back 0-0 ( kurs 19.00 ) 

post-2296-0-25055800-1365529092_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie mogło byc inaczej ... mimo wzrostów i spadków u buków -> giełda swoje !!!  Wyjscie z rynku w bezpiecznym dla mnie czasie .  

post-2296-0-12666100-1365532289_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiejsze wejscie  in-play w meczu Millwall . 

Wyrównane kursy na obu rynkach skłoniły mnie do zainteresowania sie tym rynkami . Na samym początku chciałem zagrać na rynku under 1.5 gola . Płynnosć była mizerna wiec postanowiłem zmienic swoje zamiary i w miedzy czasie pada bramka ! Zaraz po golu postanowiłem spróbować sił na rynku Under 3.5 gola . Po kilku próbach scalping’u i ok 25 min . gry  in-play wypracowałem zysk na tym rynku . Scalping polegał na Backowaniu i Layowaniu Under 3.5 gola . Wejscia i wyjscia po 2-3  ticki .  

post-2296-0-51431800-1365534836_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie mogło byc inaczej ... mimo wzrostów i spadków u buków -> giełda swoje !!!  Wyjscie z rynku w bezpiecznym dla mnie czasie .  

Też chciałem się w to zapakować w to zapakować widząc taki niski Over i spodziewając się wzrostów. MO mi się jednak niepodobało i nastroje wokół meczu. Jaką stawką grałeś Osiek i po jakich kursach?

Odnośnik do posta

Na CS stawka była chyba niecałe 200ł  z kursem 19.00  , w meczu  in-play 2% mego banku ( własnie za tyle bedę grał wszyskie rynki  in-play ) . Tak na miły sen ... 

Ponizej  jeszcze jedno wejcie in-play + przerwy  . Wszysko zaczeło sie od Lay 1.12 :)

post-2296-0-27875200-1365543484_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Dzisiaj równiez coś tak próbuje zrobić azeby zarobić . Jeszcze wczoraj wieczorem widząc na forum rynek do spadku postanowiłem kupić Back na gospodarzy . Jak sie dzisiaj rano okazało cena poszła do poziomu nawet 3.10 . Postanowiłem sie wycofać z niewielkim redem .  Fotka ponizej . 

Wracajac do dzisiejszego dnia ...

Patrząc na dzisiejszą Champion League postanowiłm zwrócić swoją uwagę na mecz Barcy z PSG . Na pierszy rzut oka dzisiaj rano ( ok. 6.00 ) juz chciałem zagrać na rynkach CS AU . W rynku było ok 30k . Postanowiłem poczekać gdyż nie raz sie przekonałem ( spara strata )  ze rynki napełniaja sie kasą do południa i warto obserwować zachowania giełdy po tych ruchach . Postanowiłem poszukać w moich notatkach podobnych rynków gdzie kursy na rynkach MO i over 2.5 gola wyglądaja podobnie . Okazało sie w ok 12.00 rynek CS 0-0 napełnił sie i mozna było kupić 0-0 po 25.00 ( co uczyniłem ) . Według moich notetek wynika , ze najwieksze spadki bedą na :

CS 0-0 ( 26.00 -> 22.00 )

CS 2-0 ( 9.00 -> 8.60 ) 

Wiem ,ze pewnie zaraz sie odezwą głosy mówiące , ze kazdy rynek jest inny itp. Mimo to postanowiłem sprawdzić czy mozna sie posiłkować notatkami w meczach takiej rangi . Póki co jestem na zero i mamy jeszcze troche zapasu w postaci czasu .  Co ciekawe buki zaczynaja wariować na rynkach MO i Over 2.5 gola . Sam jestem ciekaw w którą strone pójdzie rynek . Na wszelki wypadek trzymam rękę na pulsie . 

Wiec : 

Back 0-0 k. 25.00 

post-2296-0-71984100-1365604109_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.