Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Czekajac na spadki jeszcze raz postanowiłem przeanalizować notatki . Rynek na ok 1 h pre zaczoł wariawać i faktycznie mogłem złapać kurs 22.00 jak pisałem wcześniej !!! Byłem ustawiony  z Lay'em na kursie 20.00 i 21.00 . Niestety nie skupiło i rynek powendrował do góry . Mimo tego 1 tick zysku z tego rynku . Szkoda bo mogło byc dwu-cyfrowo !!! 

post-2296-0-44820300-1365616770_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Próbowałem jeszcze sił na rynkach in-play . W meczu piłki noznej wszedłem na rynki under 1.5 gola.  Scalpowałem po 1 ticku przez około 15-20 min. Kilka wejsc i wyjść . Kolejnym rynkiem był tenis równiez in-play . Niski lay na fav. i kurs bardzo ładnie podskoczyły . Miałem juz prawie 50 ł zysku i spóżniłem sie z wyjsciem. Kursy spadły , ale zysk juz nie taki wielki . Jednak mimo wszysko jestem zadowolony gdyż tenis in-play to dla mnie czarna magia . Mysle , ze tym miłym akcentem pora zakonczyć dzisiejszy handel .  

post-2296-0-30893100-1365623890_thumb.jp

Odnośnik do posta

"Wiem ,ze pewnie zaraz sie odezwą głosy mówiące , ze kazdy rynek jest inny itp."

Ja tam się nie zgadzam i twój rynek jest tego przykładem - rynki zachowują się podobnie, a MO i UO są kluczem do analizy CS. Dobre notatki to podstawa. Fajnie że zielono, oby tak dalej :)

Odnośnik do posta

Dzisiaj kolejne próby zarobku .

Niestety póki co  2 wejscia i oba na minus.  Pierwszym rynkiem byl rynek CS 1-0 Rubin – Chelsy . Mimo straty na tym rynku jestem pozytywnie zaskoczony poniewaz analizujac rynki CS i widzac spadki na rynku MO pomyslalem , ze 1-0 powinno spasc . Po chwili byl spadek z 9.00 -> 8.80 . Moja strata powsta  na skutek spóznienia sie i próby grania na sile.

Kolejne wejscie to in-play . Oczywiscie w tym samym meczu , szybki gol i nici z sclapowania . Kolejna strata troche bolesna, ale od razu postanowiłem ciąc straty i nie ryzykować kapitału.  

post-2296-0-41266500-1365697566_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Kolejną próba bedzie rynek równiez CS 2-0 . Basel - Tottenham . Dlaczego ten rynek ??

""  

Po remisie 2:2 z Tottenhamem w Londynie piłkarze FC Basel mają ogromne szanse na awans do najlepszej czwórki Ligi Europy. Czy goście osłabieni brakiem kliku kluczowych graczy, w tym Garetha Bale’a, są w stanie wygrać na trudnym terenie?  ""  

Back  CS 2-0 (  k. 14.00-14.50 ) -> zagrany ponad godzine temu . 

post-2296-0-23208500-1365699841_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj kolejne próby zarobku .

Niestety póki co  2 wejscia i oba na minus.  Pierwszym rynkiem byl rynek CS 1-0 Rubin – Chelsy . Mimo straty na tym rynku jestem pozytywnie zaskoczony poniewaz analizujac rynki CS i widzac spadki na rynku MO pomyslalem , ze 1-0 powinno spasc . Po chwili byl spadek z 9.00 -> 8.80 . Moja strata powsta  na skutek spóznienia sie i próby grania na sile.

Kolejne wejscie to in-play . Oczywiscie w tym samym meczu , szybki gol i nici z sclapowania . Kolejna strata troche bolesna, ale od razu postanowiłem ciąc straty i nie ryzykować kapitału.  

Witam. Dwa pytanka.

1/ Czym kierowales sie biorac w tym meczu U1,5 ?

2/ Dlaczego zostales tam jeszcze 17 minut po strzeleniu gola ?

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Cóz kolejny rynek który jednak nie poszedł po mojej myśli . Zysk niewielki . 

Też go próbowałem, ale widzę, że ustawiłeś się wcześniej bo cos ci złapało, ja oddawałem na zero jak wskoczyło o tick wyżej

Odnośnik do posta

Norek -> w rynku Juve - B. Munich pierwszy gol padł w 35 ' . Tylko fotka jest z 18 minuty , ja zaraz po golu wyszedłem z rynku . Jak bym zostal dłuzej to miałbym mniejszą stratę . Ustaliłem sobie zasady których staram sie trzymać , wiec jak pada gol ja wychodzę . 

Czym sie kierowałem ?? kursami ! według mnie rynek był dobry do sclapowania . Przypadkowy gol jednak zmienił oblicze całego mego planu. 

P.s. fajna fotka w profilu :) 

Odnośnik do posta

Dzisiaj mecz w Leicester .

Równiez na początku postanowiłem sprawdzić notatki na których znajduja sie podobne rynki MO i u/o 2.5 .  Przy tak wysokim rynku over’a 2.5 gola i z wyraznym favorytem  w tym meczu rynki CS 0-0 i 2-0 powinny spadać z upłuwem czasu . Ja postanowiłem ustawic sie kolejce z kursami 9.60 i 9.80  na  CS 2-0 . Rynek CS jeszcze nie jest z dobrą płynnością , ale powinno to sie zmieniać z upływem czasu . Ja posanowiłem juz teraz sie ustawiać i wszedzie jestem jako pierwszy w kolejce .  ( 4 h pre ) .   Mam nadzieje ze bedzie to dobra propozycja .

post-2296-0-00068100-1365778753_thumb.jp

Odnośnik do posta

Norek -> w rynku Juve - B. Munich pierwszy gol padł w 35 ' . Tylko fotka jest z 18 minuty , ja zaraz po golu wyszedłem z rynku . Jak bym zostal dłuzej to miałbym mniejszą stratę . Ustaliłem sobie zasady których staram sie trzymać , wiec jak pada gol ja wychodzę . 

Czym sie kierowałem ?? kursami ! według mnie rynek był dobry do sclapowania . Przypadkowy gol jednak zmienił oblicze całego mego planu. 

P.s. fajna fotka w profilu :)

Dziekuje. Pytalem o Rubin - Chelsea.

Odnośnik do posta

Równiez na początku postanowiłem sprawdzić notatki na których znajduja sie podobne rynki MO i u/o 2.5 .  Przy tak wysokim rynku over’a 2.5 gola i z wyraznym favorytem  w tym meczu rynki CS 0-0 i 2-0 powinny spadać z upłuwem czasu . Ja postanowiłem ustawic sie kolejce z kursami 9.60 i 9.80  na  CS 2-0 . Rynek CS jeszcze nie jest z dobrą płynnością , ale powinno to sie zmieniać z upływem czasu . Ja posanowiłem juz teraz sie ustawiać i wszedzie jestem jako pierwszy w kolejce .  ( 4 h pre ) .   Mam nadzieje ze bedzie to dobra propozycja .

Podobne rynki

cd.

post-4254-0-73587800-1365783638_thumb.pn

post-4254-0-76021600-1365783910_thumb.pn

Odnośnik do posta

Ale jaja !!!  bojac sie o swój kapitał sprzedłem wszysko z kursem 9.80 . Rynek ze stratą . Na 5 min przed meczem kursy jednak spadły do poziomu 9.40 i mozna było miec rynek na + . Jedno mnie tylko zdziwiło , kursy na CS 0-1 i 1-0  sporo spadły w ostatniej godzinie !!! czy moze ktos to jakoś wytłumaczyć ??? . A moze over 2.5 gola w tym meczu jest na takim poziomie ze mamy tylko ruchy na rynkacj 1-0,0-1 . 

Odnośnik do posta

Też obserwowałem ten rynek. MO i UO faktycznie preferowały twój wybór, co pokazywały i moje zapiski, ale ostatnie wyniki jakoś nie premiowały mi tego... Dlatego właśnie nie zapakowałem się w 2:0... Nie jestem jeszcze jednak ekspertem, choć już jakaś tam wiedza jest

Odnośnik do posta

Ale jaja !!!  bojac sie o swój kapitał sprzedłem wszysko z kursem 9.80 . Rynek ze stratą . Na 5 min przed meczem kursy jednak spadły do poziomu 9.40 i mozna było miec rynek na + . Jedno mnie tylko zdziwiło , kursy na CS 0-1 i 1-0  sporo spadły w ostatniej godzinie !!! czy moze ktos to jakoś wytłumaczyć ??? . A moze over 2.5 gola w tym meczu jest na takim poziomie ze mamy tylko ruchy na rynkacj 1-0,0-1 . 

Zgadza sie,  w godzine przed meczem wjechalo tam 200k, spadl znacznie faworyt /1,68-1,67 w danym momencie/, co widac na zdjeciu, ale w ostatnia godzine, wszystko tam pieknie jezdzilo......... 

Wczesniejsze zdjecie Sheff pokazywalo Ci 2-0 po 9,2 !!!!!!

post-4254-0-89365600-1365798491_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Dzieki bardzo panowie za komentarze !!! Ta lekcja pozostanie w pamieci. W  miedzy czasie jeszcze klikałem troche na Tenisie  in-play. Oczywiscie niski Lay !!!  Fotka ponizej .  :)

post-2296-0-56559500-1365799520_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Dzieki bardzo panowie za komentarze !!! Ta lekcja pozostanie w pamieci. W  miedzy czasie jeszcze klikałem troche na Tenisie  in-play. Oczywiscie niski Lay !!!  Fotka po

Dzieki bardzo panowie za komentarze !!! Ta lekcja pozostanie w pamieci. W  miedzy czasie jeszcze klikałem troche na Tenisie  in-play. Oczywiscie niski Lay !!!  Fotka ponizej .  :)

Graty . Krotko, zwiezle i na temat. Jakie CS w czasach awarii ?

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.