Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

" w czasach awarii " a były jakies awarie ?? 

JA zostalem kiedys z 1k na rynkach HF/FT i CS w czasie awarii, bez mozliwosci nadzoru nad rynkami. Nie ma szans na odzyskanie pieniedzy.

Odpowiedz biura obslugi klienta; zlozyles zaklady w dobrej mysli, by je wygrac,..........a my nie zapewniamy nadzoru nad zakladami.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

No   jak zawsze  rączki umyte !!! Dzisiaj nie widziałem zadnych awarii , ale jutro sie spodziewam jak co sobota ok. godziny 16.00 , wiec jutrzejsze rynki   in-play to tylko delikatnie. Aczkolwiek czasami piłka wisi a pozostałe rynki działaja . Mysle , ze w soboty to tylko  PRE ! 

Odnośnik do posta

Czy ja wiem czy takie easy z 0:3... Ale pewno z mikro stawki to tylko czapajki z głów że graliście

Poswiecilem dzisiaj wiele czasu na analize tego meczu, wychodzil mi Betis i tylko Betis, ale przez wzglad na derby.........wiadomo, pierwsze rozwiazanie to remis. W ten sposob jak zobaczylem 0-3.........to bylo tak samo , jakbym zobaczyl zielen.

Odnośnik do posta

Juz wczoraj wieczorem postanowiłem sprawdzić co dzieje sie w Lidze Angielskiej . Od razu wpadl mi w oko mecz Arsenalu . Wiadomo lider tabeli i tylko 5 punktów przewagi na 5 kolejek do konca . Kursy na rynku MO + rynek over’a 2.5 na poziomie 1.56 wydały mi sie za wysokie . Patrząc na rynki MO i over’a postanowiłem wejsc w rynek CS AU z kursem 3.85 . Jak sie okazało dzisiaj rano w oklicach 5-ej  jak wszyscy fajnie spali mozna było ustawic sie w kolejce i kupić moją propozycje nawet z kursem 4.00 !!! I tutaj właśnie jeszcze widać brak doświadczenia. Mecz zaczołem obserwować na 15 godzin przed rozpoczęciem .

Back CS AU  - 3.85  

post-2296-0-45351600-1365833183_thumb.jp

Odnośnik do posta

Widząc ruchy kursów u buków w innym kierunku -> nie czekałem i wszysko sprzedane po 3.65. Niewielki zysk , ale ciągle na + , 4 ticki złapane . Wedłóg moich notatek kurs ten powinien oscylować w granicach 3.30-3.40 ( na ok 1-1.5 h przed meczem ) . Ciągle mamy 7 godzin do meczu . 

post-2296-0-87766000-1365835544_thumb.jp

Odnośnik do posta

Kolejna propozycja na dzisiaj jest równiez rynek CS . Everto – Qpr . Analizując rynki MO jak równiez over 2.5 doszedłem do wniosku , ze warto po raz kolejny zainwestować kasę w ten rynek . Spodziewam sie tutaj 2 kontretnych spadków na rynkach CS . Jest jeszcze troche czasu do meczu wiec ustawiłem sie w kolejce po 0-0 z kursem 17.50 . Kolejną propozycja do spadku jest 2-0 , ale tutaj póki co tylko obserwacja w tym momencie .  

Back 0-0  k. 17.50 ( w kolejce )

post-2296-0-53230800-1365840235_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Bardzo fajne wyniki Szym. Widzę że praca przynosi efekty. Nie sztuka mieć notatki, ważne jest też je dobrze wykorzystywać. Bardzo ładne wejście na AU. Powodzenia dalej i samych greenów

Odnośnik do posta

Dzieki za wpis Greener , ale wiem ze jeszcze duzo procy mnie czeka co pokazuje wejscie w rynek Everton'u . Mysle ze wejscie to jest słuszne aczkolwiek było przed wczesne. Do rozpoczecia meczu jeszcze chwila wiec mysle , ze wyjde na zero lub strata 1 ticka . 

Odnośnik do posta

Jeżeli chodzi o piłkę, to pracować trzeba niestety. CS0:0 w meczu Evertonu mi nie leżał - za niski kurs na gospodarzy, ale ten CS2:0 nie wydawał się głupi, a tu do góry... Nie zagrałem dziś żadnego CSa i jak teraz patrzę na wykresy to łapie się za głowę - w nocy i rano byłoby wszystko trafione ale po południu jakoś moje typy szłyby zupełnie inaczej niż moja kula zapiskowa wróżyła...

Tak czy siak, jeszcze raz gratuluję wyników, zwłaszcza tych wczorajszych, a trochę czerwieni w twoim przypadku może być jedynie czynnikiem motywującym :)  

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzien prawie nic nie grałem chyba jakiś kiepski dzień miałem . Za to poswieciłem duzo czasu na przmyśleniach i doszedłem do wniosku , ze przez ostatnie kilka miesięcy wszysko ustawiłem pod giełdę. Tak nie moze byc dalej, rodzina cierpi najbardziej . Postanowiłem zrobić sobie przerwe ! moze gdzieć na jakies wakacje polece -> jeszcze nie wiem , ale wiem , ze musze odpoczęć psychicznie i zregenerować siły . Czy to jest dobry moment czy nie -> to jest nie wazne !!! Mam nadzieje , ze wyjdzie to na dobre poniweaz muszę równiez uporzątkować swoją grę na giełdzie . Mam juz kilka pomysłów , ale musze równiez dokończyć kilka rzeczy które zaczołem i nie nieskończyłem . Na czas przerwy blog bedzie zawieszony . Pozdrawiam wszyskich odwiedzających. 

P.s. ponizej fotka z wczorajszego meczu Everton'u . 

post-2296-0-69379700-1365926993_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Takie życie. Sam dobrze wiem jak trudno pogodzić jest pracę, rodzinę i hobby jakim jest trading. Pewno dlatego zainteresowałem się koszem i pre, bo wymaga  aktywności późnymi wieczorami. Po swoich wynikach (choć nie są astronomiczne) i ilości rynków widzę, że takie poukładanie i dopasowanie swojej gry do życia (a nie odwrotnie) przynosi pozytywne efekty dla wszystkich. Dużo relaksu, powodzenia w budowaniu i szybkiego powrotu do bloga.

Odnośnik do posta

Proponuje Back URLOP, Back RODZINA.

Trading to nie jest praca, ktora mozna stracic przez wypowiedzenie umowy.

Pozdrawiam, szczescia w rodzinie i udanego urlopu zycze.

Witam. Przeczytałem cały Twój blog Szym od A do Z i szacun dla Ciebie za rozwagę i umiejętność doboru meczów do gry. Też chciałbym tyle umieć ale jeszcze mi bardzo daleko do tego. Na razie tylko małe stawki i nauka co i jak. Mam tylko jedną malutką uwagę do Twojego blogu ale to w formie żartobliwej i bez urazy. "Według" pisze się przez u nie ó - ale to tylko dla śmiechu,nie czepiam się. Pozdrowienia dla Ciebie i samych greenów życzy początkowy laik.

Odnośnik do posta

Witaj PadrePio , dzieki za miłe słowa ,ale pamietaj ze ja równiz cały czas sie ucze !!! . Powim Ci , ze sa wartosciowsze blogi na tym forum ! Jak juz zaczniesz sie na powaznie interesować Tradingiem Sportowym to tez bedziesz wiedział kiedy i jak co robić . Pozdrawiam i zycze wytrwałości . 

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.