Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Po krótkiej przerwie postanowiłem dalej próbowac swoich sił w tradingu . Przerwę poswieciłem na przemysleniach nad swoja grą w domowym ognisku. 

Wczoraj ku memu zdziwiniu juz udało sie zarobic całkiem fajnie na Tenisie . Dodam , ze nigdy wczesniej nie interesowałem sie Tenisem ale blog    Forex 366  bardzo mnie zaciekawił i postanowiłem groche po tradowac in-play.  Równiez na piłce ( pre ) udało sie zarobić . Nie ukrywam , ze bedę bacznie sledził rynki Tenisa gdyz zmienność sytuacji pozwala na zarobki jak i straty !!! . Pozdrawiam ... 

post-2296-0-54817200-1367987823_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Napisano (edytowane)

Podsumowując wczorajszy dzień równiez wyszło całkiem nieżle , mimo wpadki na piłce ( Chelsea ) . To właśnie był jedyny rynek na minus. Wczoraj miałem troche wiecej czasu na Tenis in-play . Wyniki zaskoczyły mnie samego . 

P.s. Mam równiez pytanie do osób odwiedzajacych bloga !!!  czy ktos z was gra na spadki w następnej kolejce  ???  np. wczoraj po skonczonym  meczu Chelsea (2-2) kursy na  sobotnie  spodkanie  spadły z poziomu  2.04->1.95 ( Aston Villa - Chelsea ) . Easy money . Wiec moze ktoś próbował i podzieli sie tą bezcenną wiedzą o zależnościach .  Z góry dzieki i pozdrawiam 

post-2296-0-85222000-1368069234_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Wczorajszy remis zmusza Chelsea do powaznego podejscia do meczu z AV,..... chodzi o Lige Mistrzow, potezne pieniadze, o Jose........

W planie byl relaks przed finalem Ligii Europy, ale wczorajszy remis to uniemozliwil.

post-4254-0-74983300-1368086695_thumb.pn

Odnośnik do posta

ok. Norek ta sytuacja jest zrozumiała a jak wygląda sprawa gdzie nie ma zadnych meczy poza ligą ??  

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj postanowiłem oglądac mecz  Makarova – Bartoli . Moje pierwsze wrazenie to Lay Bartoli  od samego początku !!! Ta przemiła grubaska mnie strasznie rozśmieszyła juz na samym początku a pózniej jeszcze te jej rozgrzewki -> rewelka !!! .

Postanowiłem oglądac ten mecz....  

Oczywiście nie mam zamiaru nikogo urazić , ale myślałem ze tylko wysportowane kobiety gają w tenisa bo przecież to rowniez cięzka praca  czyż nie ?? . Oglądając mecz jednak zmieniłem trochę zdanie o Bartoli , mimo grubszej postury to całkiem nieżle sie rusza...  szkoda tylko ze nie dobiega do wszystkich piłek  , pózniej jakaś kontuzja kostki i byłem na minus . Postanowiłem nie ryzykowac i wyszedłm z rynku . Szkoda , ze nie zagrałem od samego początku Lay Bartoli .

Dodatkowo zaliczyłem pierwszy rynek na minus . Chyba dobrze ze tak sie stało teraz a nie póżniej jak bede kiedyś zwiekszał stawki . Myśle , ze na pewno mnie to zmobilizuje do jeszcze bardziej rozważniejszej gry . 

Czy zagram coś jeszcze dzisiaj ???  nie wiem wszysko zalezy od sytuacji na rynkach. 

post-2296-0-94647100-1368121720_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Siemka,na pewno zwrociles uwage, ze lay Makarova przed ta wydluzona przerwa i opatrunkiem byl 1,06,.....a po tej przerwie 1,11......... kurs na Makarova poszedl do gory,.......ja sie wtedy ewakuowalem z troche mniejszym redem.

Odnośnik do posta

Jednak wczoraj postanowiłem jeszcze grac in-play Tenis . Co sie okazało ze gra na siłe przynosi tylko straty. Powinienem juz po pierwszym czeronym rynku uwazać na kolejnych albo wogóle przestać grać w dniu wczorajszym. Niech to bedzie przestroga dla wszstkich innych początkujących !!! Nic na siłe !!! 

post-2296-0-32019500-1368155285_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
Napisano (edytowane)

... a teraz tylko wakacje ....   :)  Czas przygotowaś sie ...  5.06.2013 -> 17.06.2013 . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

heh ...  jądra na plazy to tak  , ale z tymi tickami to bez przesady !!!  hahaha 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam wszystkich Traderów ! 

Moze kilka słów refleksji ...

Pomimo miesiąca od powrotu w dalszym ciągu nie potrafię jakoś sie zebrać do kupy . Wakacje wspaniałe we wspaniałym miejscu !  szkoda ze tak krótko . W tym miejscu mozna  całkowicie odciąć sie od wszystkiego . Przez kilka dni straciłem nawet rachubę czasu i nie wiedziałem jaki jest dzień tygodnia . Myśle , ze taki relax jest potrzebny kazdemu . Wspaniałe miejsce dla szukajacych spokoju , miejsce warte polecenia !!!  

Piasenka która porywała wszyskich w hotelu : 

Od około 2 tygodni  zastanawiam sie nad Tradingiem i kierunkiem w którym to wszysko idzie ( moja gra ) . Postanowiłem zrobić przerwę , zwiekszyć bank , uczyć sie dalej ... nie wiem co bedzie dalej , ale wiem ze bedę skupiał swoją uwagę na rynkach duzych i tylko takich . Zaczołem od około tygodnia obserwacje meczy krykieta , golfa  i wiem ze potrzebuje jeszcze czasu na wyciągnięcie wniosków z notatek które posiadam . Płynność rynków jest bardzo wazna a to zmienia sie z roku na rok i jest coraz gorzej !! ( piłka nazna ) Swoje przemyślenia skupiam tylko na grze pre .  

Dodam od siebie ze chciałbym zarabiać na Tradingu a nie tylko dorabiać -> a na to trzeba duzo wiecej  wiedzu i banku .

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Obserwując dzisiejszy rynek Crystal Palace – Tottenham postanowiłem spróbować swoich sił na rynku CS . Widząc co dzieje sie na tych  rynkach powstało małe archiwum i w tym rynku zaciekawiła mnie jedna kwestia. Postanowiłem wejsc za grosze i sparawdzić jak to sie przełozy w realu . Z notatek wynika ze owy CS spada i to znacznie , oczywiscie biorąc pod uwagę rynki MO , o 2.5 gola . Dodatkowym argumentem jest to ze chyba pozostałe CS-y juz pospadały . Na owym rynku mamy  75k.  Pozostało jeszcze 3 godziny wiec powinno być bezpiecznie  . Zobaczymy jak to bedzie a tym czasem :

Back 2:0  -> 38.00  , 40.00 ( w kolejce )

Back 1:0  -> 19.00 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Podsumowując : 

- Notatki okazały sie dobrym pomysłem  .  

Niespodziewałem ze rynki właśnie tak sie zachowają. Trwało to dosłownie chwile i bardzo szybko wszystko wróciło do normy czyli wczesniejszych kursów . Oczywiscie jest zysk z rynku CS , ale bardziej chodziło mi o wyczucie wejscia jak i zachowanie dalsze tych CS-ów . Wyjscie z rynku około 45 min  pre .

Kupno / Sprzedaż  : 

CS 2:0 - 38.00 i połowa po 40.00 --> 36.00 

CS 1:0 - 19.00  --> 18.00 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Wczoraj wieczorem próbowałem swoich sił na Tenisie. Wejscie  in-play okazały sie dobrym posunięciem. Jak widać ponizej stawka niewielka a mimo to wynik koncowy całkiem fajny . 

Równiez dzisiaj z rana siedzę sobie na Crickiecie . Póki co pre , ale mozliwe ze bedzie wejscie  in-play . Wszysko zalezy od okazji które przyniesie rynek .  

post-2296-0-49039300-1378365011_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Wczorajszy wieczór nie nalezy do udanych . NIby nie duzy minus ale jednak zawsze. Juz chyba na dobre pozostawie rynki in-play kopanej i skupie sie na  grze pre i inne rynki . 

post-2296-0-92438000-1378446180_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Rano jeszcze wskoczyem na Cricket troszeczke poniosem zyski z gry pre play. Nie duzo , ale za to stopniowo i coraz wiecej . 

post-2296-0-12847500-1378454259_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.