Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Kolejną moja propozycją na dzisiaj jest rynek CS AU w meczu Niemców . Już można zauwazyć ze niektóre buki spuszczaja kursy na rynku goli . Pinek leci w dół z kursami over 2.75 gola i over 3 gole.

Wejście w rynek CS AU z kursem  3.40 .  

post-2296-0-30483000-1410099133_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Kolejną moja propozycją na dzisiaj jest rynek CS AU w meczu Niemców . Już można zauwazyć ze niektóre buki spuszczaja kursy na rynku goli . Pinek leci w dół z kursami over 2.75 gola i over 3 gole.

Wejście w rynek CS AU z kursem  3.40 .  

...  Propozycja kompletnie nieudana . Strata 3 ticków . wyjście z rynku z kursem 3.55 . 

Odnośnik do posta

Propozycja nie była zła tylko na kursie 3,35 leżało 3,5k gotówki podczas gdy w druga stronę byly to groszowe kwoty

... tak  propozycja jednak nie była zła , wcześniej rozwarzałem kupno 3-0 k. 9.00 i spadło 8.40 , 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

W dniu dzisiejszym również próbowałem coś zarobić na Krykiecie .

Mecz  Anglii z Indiami  ( T20 ) był bardzo ciekawy a w szczególności jego końcówka . Początkowe wejścia w rynek  In-play  były minusowe i postanowiłem odpuścić  i czekać  na końcówkę meczu .  Od razu przyznam ze takie rynki  są jednak za szybkie jak dla mnie . Kursy zmieniają się diametralnie w każdą ze stron . Obserwowałem w/w rynek  i wejście moje było  na ostatnie 50 piłek  z około 90 runami do zdobycia przez Indię . W tak niedługim czasie można bardzo dużo stracić , miałem już wypracowany jakiś zysk i zaryzykowałem cały wypracowany zysk na grę w tym rynku . Wejścia były  Lay Indie z kursem  1.60 , 1.63 -> wicked i kursy do poziomu  nawet 2.50 .  Po chwili Indie zdobywają 4 punkty i kursy wracają powrotem do 1.65 .  Nerwy trzeba mieć na wodzy , adrenalina że hej  !!!  W sumie miałem 3-4 wejścia w ten rynek , ale ostatnie było najfajniejsze . Kursy spadły do poziomu 1.09 i poszedł LAY  kolejna Piłka bez punktu i wzrost do 1.25 , 1.29 .  Pozostało 5 piłek do końca i już nie wchodziłem w ten rynek  ,  nerwowo nie wytrzymałem  i dałem spokój .  Mimo niedużej stawki  do gry , ale psychika siada . Ostatecznie rynek na  + i to cieszy ! . Póki co jest to największy zysk z meczu po ostatnim podsumowaniu . 

Pozostałe dwie  dzisiejsze propozycje póki co okazały sie mniej zyskowne .

Rynek CS Niemców -> po przeanalizowaniu wykresów okazało sie że to była dobra propozycja tylko moje wejście okazało sie zbyt przed wczesne . Na tym rynku miałem stratę , ale nie jest to jakaś duża strata . Czasami trzeba sie pogodzić z rynkiem . 

Rynek Krykieta -> West Indie - Bangladash  , ciągle pozycja otwarta . Póki co świeci na zielono , ale to jeszcze nie to czego sie bym spodziewał . 

post-2296-0-32298800-1410117359_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Na dzisiaj koniec gry . Tak jak pisałem wsześniej : 

- Niemcy niewielka strata 

- Krykiet zamknołem pozycje z zyskiem . ( niestety to nie jest to na co liczyłem . ) 

post-2296-0-10679800-1410124189_thumb.jp

Odnośnik do posta

.... Oglądając mecz Rosji po pierwszej połowie nic nie zapowiadało tego co sie stało póżniej . Postanowiłem wejśc w rynek  o4.5 gola z Lay'em . Po chwili skupiło i pozostało czekać na gola co sie stało dosłownie po kilku minutach , poszedl Lay  1.15  . Oczywiście tranzakcję zamknąłem zaraz po golu z kursem  1.37 , 1.38 . Trochę żałowałem wyjścia bo zaraz był karny i kolejny gol . Cóż gra na jednego gola to była moja zasada której sie trzymam . 

Kolejne moje wejście w rynek o5.5 gola z kursem Lay  1.26 -> sprzedaż po  1.70 . Dosłownie ta sama sytuacja i już podziękuję za gole w meczu i uwagę za czytanie ....

post-2296-0-75502600-1410197196_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Opiszesz może w ktorej minucie pobrałeś te laye ? :)

Pierwsze wejście było zaraz po rozpoczęciu 2 polowy . Niepamiętam dokładnie ale około 47-48 minuty . 2 wejście to już około 55 minuty . Nie jestem w stanie teraz podać z dokładnościa , ale postaram sie następnym razem zwrócić na to uwagę . :) 

Odnośnik do posta

W dniu dzisiejszym równiez postanowiłem spróbować swoich sił na kopanej . Moją uwagę zwrócił mecz  Andory z Walią . Przez chwilkę obserowałem ten rynek i myślę , ze moze to być dobry rynek dla gamblerów ponieważ bedzie z dużą ilością goli ( większość tak pomyśli ) .  Kursy na MO zachęcają do robienia betów a over 2.5 gola z kursem 1.80 już mi śmierdzi . Oczywiście spodziwam sie korekty w tym rynku .  Postanowiłem ulokować część kapitału w rynku CS AU z kursem 3.75 , 3.80 w kolejce . Już po dosłownie 3 min. od wejścia można było z zarobić 2 ticki ale sie spóżniłem i postanowiłem poczekać na rozwój sytuacji . Buki zaczynają spuszczać over 2.5 gola i 3.25  gola . Sam jestem troszkę zaskoczony tą sytuacją ponieważ rynek nie jest za duzy a jednak chłonie kasę .... do meczu pozostało jeszcze ponad 2 h więc poczekamy na ruchy kursów. Oczywiście jeżeli rynek pójdzie w drugą stronę sprzedaż nastąpi ze stratą 2 ticków . 

Link do rynku :  http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.115275975

post-2296-0-62755300-1410278323_thumb.jp

Odnośnik do posta

...  coż  liczyłem na więcej ,ale dobra i to . Złapałem 1 ticka przy tak małym rynku . Dostałem nauczkę !!! Mały rynek !!! 

ps. własnie sprawdziłem i na 30 min  pre  jest kurs  3.40 !!! . A ja męczyłem sie z 3.65 .... 

post-2296-0-99810200-1410284740.jpg

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Próbowałem dzisiaj znowu zagrać na rynku goli , ale dostałem po łapkach . Kupiłem Lay 3.5 gola w 61' meczu ( juz po czerwonej kartce i wcześniejszym golu ) a tu Lipa !!!  , oczywiście  gol padł w 82' minucie meczu i wyszedłem z rynku ze stratą która jest widoczna poniżej . Trzeba przełknąć stratę i wyciągać wnioski . 

post-2296-0-07429700-1410294522_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj koleny dzień zmagań . Niestety nie wszysko jest idealnie ale ....

Oglądają tenisa kobiet skupiłem sie na meczu Abduraimova-Panova . Wynik 6-1 po pierwszym secie nie napawał optymizmem . Kolejny gem i 1-0 . Kursy spadły po 1.05 . Moje wejście to Lay 1.05 , 1.07  i oazało sie słuszne . Przełamanie nastąpiło w kolejnych gemach . Wyjście z rynku przy stanie 4-2 z kursem 1.55 , 1.56 .

Zaczołem sie zastanawiać czy nie lepiej szukać takich właśnie okazji do lokowania kapitału  i mieć spokój . Małe ryzyko a zyski całkiem fajne . Również wiem ze dopiero raczkuję t rynkach tenisowym ale chyba zaczołem zauwarzać i doceniach moc tych rynków . Trzeba dalej obserwować i próbować .  

P.s. ostatenie rynek zamknołem z zyskiem  +50

post-2296-0-12933300-1410333869_thumb.jp

post-2296-0-23482700-1410334925.jpg

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Oglądają tenisa kobiet skupiłem sie na meczu Abduraimova-Panova . Wynik 6-1 po pierwszym secie nie napawał optymizmem . Kolejny gem i 1-0 . Kursy spadły po 1.05 . Moje wejście to Lay 1.05 , 1.07  i oazało sie słuszne . Przełamanie nastąpiło w kolejnych gemach . Wyjście z rynku przy stanie 4-2 z kursem 1.55 , 1.56 .

a nie 2-4 z kursem 1.55 ?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.