Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Niestety nie mogłem do konca prowadzić obserwacji wszystkich propozycji gdyż  musiałem pilnie wyjść . W telefonie widziałem tylko mecz Osasuny i kurs faktycznie spadł do poziomu 7.00 . Niestety nie wiem jak reszta i bede musial w dalszym ciągu prowadzić obserwacę i wnioski.  

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Evian TG - Brest

Tutaj przewidywany był spadek na Brest. Wczoraj ok 23 BACK do wzięcia za 5, i pusty koszyk 5.1. Dzisiaj na minuty przed meczem kurs 5.5 - 5.6.

EDIT: Greener w swoim blogu zauważył, że w porównaniu z wczorajszym dniem, dzisiaj w drużynie gości doszły cztery kontuzje.

Edytowane przez HihotK
Odnośnik do posta

Evian TG - Brest

Tutaj przewidywany był spadek na Brest. Wczoraj ok 23 BACK do wzięcia za 5, i pusty koszyk 5.1. Dzisiaj na minuty przed meczem kurs 5.5 - 5.6.

EDIT: Greener w swoim blogu zauważył, że w porównaniu z wczorajszym dniem, dzisiaj w drużynie gości doszły cztery kontuzje.

W pełni potwierdzam. Widać, że program jest ciekawy, ale ja akurat sę wkopałem. Acz kolwiek końcowy wynik 0:2  mówi, że i ja i program mieliśmy trafne przeczucie :)

Odnośnik do posta

Na dzisiaj zdecydowałem zagrać 1 spotkanie ( póki co ) . Catania - AS Roma to mecz który nie daje mi spokoju . Cały czas zastanawiam sie co zagrać w tym meczu. Z jednej strony mamy buki które spuszczaja wszysko  over 2.5, 3.5, 4.5 . Z drugiej strony wykresy na BF które mówią  ze spada CS 0-0 . Sam nie wiem co tu wybrać !!! Program Soccer Mystic pokazyje u3.5 . Jak przewidzieć rynek w tym meczu ??? ( pytanie do bardziej doświadczonych ) . Wlasnie panowie którzy graja tylko rynki CS pewnie wiedzą w która strone pójdzie rynek. Ja ciągle sie wacham ale postanowiłem , ze zagram CS 0-0 ( Back po 29.00 ) . Zobaczymy czy słusznie ... Przyznam sie , ze jest to pierwszy mecz gdzie sie wacham z decyzją 

post-2296-0-71290400-1358052153_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Dzisiaj skupiałem swoje oczy na meczach Arsenalu , Chelsey , Romy . Rynek CS AU  Romy juz dał zarobić w postaci kilku funcików. Pozostałe rynki tylko obserwuje chyba ze pojawią sie jakies widoczne spadki to jeszcze wejde w jakieś rynki . Jak na razie miska sie jara ... :)

post-2296-0-28919700-1358943526_thumb.jp

Odnośnik do posta

Obserujac Rynek  MO Ghana – Mali postanowiłem zagrać spadki na Gosci . Wykresy na Bf póki co idą w inną strone ale postanowiłem juz teraz zagrać i liczę na odwrócenie trędu. Under 2.5  na poziomie 1.61 , Mo gospodarzy wydaje sie odbijać do góry , Remis stoi w miejscu. Dodam , ze jeszcze próbuję swoich sił na rynku HT/FT .  Dla bezpieczeństwa Stop Loos 1 tick wyzej .

MO – Back Mali  ( 3.95, 4.00 )

HT/FT – Mail/Draw ( 20.00 )

post-2296-0-05881000-1359017937_thumb.jp

post-2296-0-92526900-1359017946_thumb.jp

Odnośnik do posta

Staram się grać tylko na rynkach głębokich i płynnych Rozumiem przed to nie pakowanie się w zakłady na rynku gdzie przyjęte jest mniej niż 12 -15 000e.  Sam się boleśnie przekonałem, że nie ma nic gorszego niż dobrze odczytany trend, a nie ma możliwości zamknięcia pozycji, bo w rynku jest  pusto . Kolejną rzecza która obserwuje to sa ruchy u/o 2.5 gola na danym meczu i rynki  MO .  W zalezności w która strone idą  wykresy  robie odpowiednie zakupu na rynkach : MO , CS  u/o2.5 , u/o 1.5 gola , czasami podglądam statystyki obu druzyn ( h2h ) . Warto dodac ze ja obseruje rynki z taka płynoscia ok 12 godzin przed meczem . Mysle ze własnie wtedy jest to odpowiedni moment na obserwacje i ewentualne zakupy ( moja opinia )  . Jest to odpowiednio długo przed meczem i rynek mozna poprawnie odczytać . Jezeli chodzi o rynki CS to musza byc przynajmiej z kwotą 7k-8k  , ale równiez trzeba pamietac ze to nie jest zasada. Nie szukam zadnych info o abscencjach poniewaz mysle ze tego typu info nie wpłynie na rynek w czasie w którym ja robie zakupy. Kieruje sie tylko i wyłącznie wykresami z BF. Jezeli coś jest na rzeczy to wykresy  werifikują taką informację . Pamietaj , ze to co napisałem dotyczy meczy ligowych, inne rozgrywki jak  LM itp. to inna bajka . 

Tak pokrótce to wygląda . Czy jest to dobry sposób na zarobek ?? nie wiem ... Ostatnie 6-7 miesiecy mojej gry to powazny minus !!! Wiec radze uwarzać . ( kilka postów wczesniej jest fotka z zamknięcia roku 2012 . ) 

Wczorajszy mecz Romy i rynki CS AU sprzedałem ok 7 godzin przed i okazało sie to słuszną decyzją poniewaz pózniej wszysko ruszyło do góry i kursy oscylowały w okolicach 6.00 .

W dzisiejszym meczu Ghany obserwacja zaczołem na ok 7 godzin przed . Zle odczytany wykres na BF + kursy u buków zaowocowały w postaci Redzika . Coż to trzeba równiez zaakceptować . Kolejny rynek z którego trzeba wyciągać wnioski i zrobić notatki .

Ghana na minus !!! 

post-2296-0-55671900-1359023772_thumb.jp

post-2296-0-56477200-1359023778_thumb.jp

Odnośnik do posta

osiek - czym i z kim chciales handlowac na HT/FT? 

pamietaj, ze tak na prawde najgorsza sytuacja jest wtedy jak nie masz jak pociac reda.. a na takich rynkach to bardzo mozliwe. szkoda czasu i pieniedzy.

odnosnie rynku MO - nie wiem co bylo dla ciebie wyznacznikiem trendu spadkowego.. od 3.90 do 4.1 raczej wzrost.

Odnośnik do posta

osiek - czym i z kim chciales handlowac na HT/FT? 

pamietaj, ze tak na prawde najgorsza sytuacja jest wtedy jak nie masz jak pociac reda.. a na takich rynkach to bardzo mozliwe. szkoda czasu i pieniedzy.

odnosnie rynku MO - nie wiem co bylo dla ciebie wyznacznikiem trendu spadkowego.. od 3.90 do 4.1 raczej wzrost.

z kim handlować na HT/FT?  pewnie z Grzechem http://www.traderzy.pl/topic/1514-grzech-piłka-pre/page-5

Odnośnik do posta

Przeglądając jutrzejsza  lige angielską postanowłem skupic swoją uwagę na kolejny meczu  Aston Villi .  Rynek CS dopiero sie rozkręca i aktualnie mamy ok 4k. Niewiele , ale juz postanowiłem zrobić zakupy . Obie druzyny prezentuja wyrównany poziom co mozna juz zaobserwować  po kursach u 2.5 gola . Kursy na rynku under’a
2.5 lecą w dół . Rynek MO rosnie i Aston V. juz po 2.82 .

Rynki CS

Back 0-0 ( k. 12.50 )

post-2296-0-23093000-1359412820_thumb.jp

Odnośnik do posta

Ja nie sądze nic !!! Poprostu wziołem staty pod lupe + kursy u buków + wykresy z BF i zaowocowało to zagraniem CS 0-0 . Z analizy wynikało , ze mecz bedzie u 2.5 gola wiec gram 0-0 . Mozna było obserwowac jeszcze 1-1 , ale mysle ze nie bedzie ruchu ponieważ kurs jest juz i tak nisko. 

Ps. jezeli chcesz wiedziec to sądze ze wygrają goście . 

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.