Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

wiem skad to pytanie :P turek layuje 0-0 in play, to sie wystraszyl tego backa :D  ale turek, no stres. osiek to handluje pre, odda przed pierwszym gwizdkiem wiec przebieg meczu go nie iteresuje :P  w tym przypadku back 0-0 osieka i lay 0-0 turka moze byc dochodowy dla obu. czego Wam oczywiscie zycze :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Nie analizowałem tego spotkania jeszcze pod kątem grania lay 0-0, więc sie spytałem z ciekawości skoro już pojawił sie tutaj ten mecz. :)

Odnośnik do posta

... coż mozna rzec .... lipa ...  rynek zachowuje sie inaczej niz myslałem . Aktualnie pozostaje wyjscie na zero . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Szkoda ze nie udało sie zarobic . Niewielkie ruchy na rynku u/2.5 gola nie odbiły sie na rynku CS . 

Na 0:2 byś ładnie zarobił -> 17.5 na 16. Szkoda zatem, że nie zagrałeś tego co sądziłeś Osiek

Edytowane przez Greener
Odnośnik do posta

No i dzisiaj ładny red :) Podstawowym błedem było kupienie wyniku  przedwcześnie . Tym razem 0-0 spadło z 20.00 -> 19.00 ( 2 Ticki ) Pozostały jeszcze przerwy na dzisiaj... 

post-2296-0-71374500-1359572824_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

No niestety po raz kolejny wychodzi , ze jeszcze duzo musze sie uczyć. Najwieksze spadki w tym meczu to rynek CS AU  6.40-> 5.80 ( 3 ticki ) . Ja ustawiłem sie w kolejce aby wyjsc na zero . 

Odnośnik do posta

No niestety po raz kolejny wychodzi , ze jeszcze duzo musze sie uczyć. Najwieksze spadki w tym meczu to rynek CS AU  6.40-> 5.80 ( 3 ticki ) . Ja ustawiłem sie w kolejce aby wyjsc na zero .

Nie zgodzę się. Grałem ten rynek i gdyby nie to, że musiałem odejść nie oddał bym. Można było śmiało wziąć back po 9.8. Teraz widzę, że na kilka minut przed meczem kurs 9-9.2. Analiza zatem świetna... potrzeba tylko trochę cierpliwości. Z niecierpliwością czekam na kolejne. Tak trzymaj osiek 

Odnośnik do posta

Moze czas na małe podsumowanie miesiąca stycznia. Kolejny miesiać na minus !!! jak to mozliwe ???
mozliwe , mozliwe to jest właśnie gra in-play . Nie ma co podsumowywać !!! 

post-2296-0-28844100-1359694528_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj obseruje tylko  2 mecze , ale z dobrą płynnoscią 

Pierwszy z nich to W. Brema - Hannover

Na 15 godzin przed meczem juz mozna zaobserwować spadki kursów u buków na rynkach CS . Over 2.5 gola , o 3.5 gola
lecą w dół az miło. Postanowiłem dołączyć do grona osób które chcą zarobic na tym rynku i kupiłem kursy na rynku CS AU ( 5.80 ) w rynku mamy dopiero ok 6k  ale myśle ze jest to dobry moment na zakupy. Warto dodac , ze obie druzyny sa bramko-strzelne i mysle ze wlasnie to przesadzi o grubych betach na rynku o2.5 co w konsekfencji  powinno przełozyć sie na giełdę i zobaczymy spadki  na rynku CS AU . 

Zakupy zrobione na 15 godzin przed -> aktualnie pozostało 12 godzin do meczu . 

Back CS AU -> 5.80 

post-2296-0-54584600-1359703564_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Moze czas na małe podsumowanie miesiąca stycznia. Kolejny miesiać na minus !!! jak to mozliwe ???

mozliwe , mozliwe to jest właśnie gra in-play . Nie ma co podsumowywać !!! 

Może warto przeanalizować co się grało i zmodyfikować strategię, poprawić analizę, na pewno poszukać gdzie jest problem. Na in-play też da się zarobić

Odnośnik do posta

Tak wiem , ze na in-play mozna zarabiac , ale ja nie czuje jakos tych ryków . Mysle ze jak wyeliminuje gre in-play to wszysko bedzie ok . Dzieki 

Odnośnik do posta

Dzisiaj obseruje tylko  2 mecze , ale z dobrą płynnoscią 

Pierwszy z nich to W. Brema - Hannover

Na 15 godzin przed meczem juz mozna zaobserwować spadki kursów u buków na rynkach CS . Over 2.5 gola , o 3.5 gola

lecą w dół az miło. Postanowiłem dołączyć do grona osób które chcą zarobic na tym rynku i kupiłem kursy na rynku CS AU ( 5.80 ) w rynku mamy dopiero ok 6k  ale myśle ze jest to dobry moment na zakupy. Warto dodac , ze obie druzyny sa bramko-strzelne i mysle ze wlasnie to przesadzi o grubych betach na rynku o2.5 co w konsekfencji  powinno przełozyć sie na giełdę i zobaczymy spadki  na rynku CS AU . 

Zakupy zrobione na 15 godzin przed -> aktualnie pozostało 12 godzin do meczu . 

Back CS AU -> 5.80 

To może być dobry typ. Ja na razie obserwuję CSy pre, a chciałbym potrafić je grać dobrze.

Powodzenia.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Własnie tez tak mysle !!! jezeli pójda grube bety na o 2.5  to kursy powinny ładnie poleciec . Myśle ze nawet do poziomu 5.00-5.20 . Zobaczymy .  

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie widząc dalszych perspektyw dla meczu w niemczech postanowiłem zamknąć tą pozycje ze stratą . Jak widać jeszcze za wześnie zaczynam wchodzić w rynki . Prawda jest taka , ze jezeli poczekałbym do tej chwili to pewnie wszedł bym w wyniki np. 2-1 a tak zaczołem miesiąc ze stratą ....

post-2296-0-57665300-1359725542_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.