Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Postanowiłem opisać dokładniej jeden z moich rynków, wybrałem dzisiejszy mecz Stepanek - Starace, rynek dobry do czytania jak i do handlu, jak widać na screenach różowa kropka to lay a niebieska to ba

Dzisiejszy dzień co prawda nie należał do udanych lecz tygodniowy zysk rzędu 500e który osiągnąłem jest całkowicie satysfakcjonujący. Obecny tydzień rzucił nowe światło na mój trading, w końcu ustałem

Ostatni dzień kwietnia nie nastrajał pozytywnymi emocjami, przez wczorajszy kiepski dzień musiałem gonić wynik by zrealizować tygodniowy cel który sobie założyłem, co odbiło się bardzo negatywnie na m

Posted Images

Dziś chcąc oszukać trochę psychikę wypłaciłem całą kasę z betfair zostawiając 100€ i rozpocząłem agresywny trading stawkami nawet w okolicach 100% banku. Dziś handel przebiegał dosyć spokojnie z małym wyjątkiem na Fognini - Youzhny gdzie z powodu połączenia z siecią przegapiłem najciekawsze momenty meczu co mnie bardzo zdenerwowało i później grałem już bardziej asekuracyjnie bo nie chciałem zmarnować kolejnego dnia, były bardzo dobre mecze do handlu, aż żal że nie udało się tego lepiej wykorzystać.

post-1001-0-03455600-1367961246_thumb.jp

Odnośnik do posta

Powoli zaczynam wracać do dawnej formy ale również turniej w Madrycie bardzo dobrze się gra, jest bardzo dużo okazji do zarobku, jeszcze nie szaleję, powolutku odbudowuję swoje morale po zeszłym słabym tygodniu, piękna pogoda strasznie rozleniwia, siedziałem sobie z odpalonym leaderem i surfowałem po sieci albo grałem, więc uznałem że treba dać sobie spokój.

post-1001-0-40227200-1368128491_thumb.jp

Odnośnik do posta

Cześć,

Bardzo optymistyczny blog. Jestem właśnie w punkcie o którym pisałeś jakiś czas temu, czyli zastanawiam się czy nie rzucić tenisa ip. Czy jeszcze spróbować, może nastąpi break. Czytając blog coraz bardziej wierzę że jest to możliwe.

Nadal grasz głównie na przełamania? Świetne wyniki :)

Odnośnik do posta

Kolejny mało satysfakcjonujący tydzień, tak jak z resztą poprzedni, ale chyba znalazłem przyczynę słabej skuteczności, sposobem którym gram wychodzi mało dużych greenów i więcej małych redów, ostatnio zacząłem się zadowalać zyskiem rzędu 50% stawki bojąc się wycięcia owego greena, jednak kolejne rynki bardzo szybko wchłaniają wypracowany zysk i dalej jestem w punkcie wyjścia, muszę sobie narzucić sztywniejsze reguły rr i może wtedy coś się poprawi, bo jak na razie jest to dla mnie kolejny nie udany tydzień na rynkach tenisa.

post-1001-0-67661700-1368287662_thumb.jp

Cześć,

Bardzo optymistyczny blog. Jestem właśnie w punkcie o którym pisałeś jakiś czas temu, czyli zastanawiam się czy nie rzucić tenisa ip. Czy jeszcze spróbować, może nastąpi break. Czytając blog coraz bardziej wierzę że jest to możliwe.

Nadal grasz głównie na przełamania? Świetne wyniki :)

Tak, nadal gram głównie przełamania. 

Odnośnik do posta

NIe graj już tak mocno przełamań, to ma coraz mniejszą wartość, adaptuj się do zmian na rynkach.

Będzie dobrze - rób swoje, nie panikuj, tnij straty i będziesz kolejnym Polakiem regularnie wyciągającym kasę z betfair na tenisie.

Odnośnik do posta

adam82, muszę się z tobą zgodzić że po przełamaniach kursy skaczą coraz słabiej ale również nawierzchnia ma duże znaczenie, gdy grałem mecze na hardzie greeny robiły się dużo szybciej, jednak jestem ciągle sceptyczny co do grania na serwującego chociaż zauważyłem że w niektórych momentach 

daje to duże możliwości.

Odnośnik do posta

Postanowiłem opisać dokładniej jeden z moich rynków, wybrałem dzisiejszy mecz Stepanek - Starace, rynek dobry do czytania jak i do handlu, jak widać na screenach różowa kropka to lay a niebieska to back, tak więc poważny handel zaczął się pod koniec drugiego seta kiedy postanowiłem dać lay Stepanka licząc na wygranie seta przez Starace, w drugim secie layowałem stepanka gdy prowadził 0-30, 30-40, 40-A przy serwisie Starace z oczywistych względów było to dla mnie opłacalne ponieważ Starace rozpoczynał gema swoim serwisem i to go strasznie windowało do góry gdy zdobywał punkty.

post-1001-0-88076700-1368450154_thumb.jppost-1001-0-33522900-1368450167_thumb.jp

Odnośnik do posta

Chciało by się powiedzieć wreszcie, wreszcie coś się ruszyło, wczoraj przeprowadziłem poważną rozmowę samego ze sobą,

spisałem najważniejsze myśli i zawsze je teraz będę trzymał pod ręką.

post-1001-0-41892500-1368467241_thumb.jp

Odnośnik do posta

Chciało by się powiedzieć wreszcie, wreszcie coś się ruszyło, wczoraj przeprowadziłem poważną rozmowę samego ze sobą,

spisałem najważniejsze myśli i zawsze je teraz będę trzymał pod ręką.

attachicon.gifacnuwnl.jpg

Ależ jestem ciekaw tego dialogu :) . Jeszcze większej zieloności życzę.

Odnośnik do posta

Kilka ładnych dni nie blogowałem, jakoś nie miałem chęci, tydzień zaczął się bardzo ładną dniówką lecz potem sukcesywnie ją uszczuplałem i nie za wiele tego wyszło, pomijając fakt kwalifikacji gdzie wszedłem na chwilę zobaczyćco się dzieje, były ogromne luki i tu nagle poszedł back po niskim kursie, nie wiem dla czego, tak jak bym przypadkowo kliknął lecz nie przypominam sobie takiej sytuacji, cudem udało się to pociąć na -38e. W tym tygodniu nie uciłałem żadnych większych kwot ale uciułałem coś znacznie cenniejszego, tydzień doświadczenia i wiedzy która powinna zaprocentować w przyszłości.

post-1001-0-32356700-1369065553_thumb.jp

Odnośnik do posta

W ciągu ostatnich trzech dni zdążyłem ustanowić nowy rekord greena 113e, jak również wyśróbowałem nowy rekord trzynastu rynków na minusie z rzędu, co nie nastraja mnie zbytnim optymizmem, też turnieje w Nicei i Dussedorfie nie rozpieszczają, takich dziwnych rynków nie miałem jeszcze okazji grać. Za niecały tydzień rozpoczyna się French Open tam okazji do zarobku powinno być aż za nadto.

Odnośnik do posta

Takie szybkie podsumowanie, przerwałem wreszcie złą passe redów, ale tylko greenem 15e więc nie ma powodów do zadowolenia, druga sprawa postanowiłem zdjać pętle zaciskającą się na mojej szyi i odpuszczam nierówną walkę z rynkami w Nicei, Dussedorfie gdzie mam wrażenie że rynki zachowują się inaczej niż standardowo rynki na clay-u redując mnie niesamowicie, teraz robię mały off i wracam na French Open.

Odnośnik do posta

to jest najwiekszy bol, gdy nie ma kontroli nad rynkiem i wszystkie nasze pieniadze sa w rekach/nogach zawodnikow rozgrywajacych mecz.

Odnośnik do posta

Nie przejmuj się kilkoma dniami na czerwono. Ja nie mam ich tak dużo, ale jak już przywalę reda to na poziomie 2 dni zarobku. A rynki jak Cię dymają to odpuść je. Na innych zarobisz a tutaj nie stracisz. Tak trzymaj

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
Dawno nie pisałem na moim blogu, czas najwyższy na podsumowanie maja i kilka przemyśleń. Maj szczęśliwie wyszedł na maleńkim plusie, miesiąc strasznie nieudany, miesiąc pod znakiem kręcenia się w miejscu z lekkimi przebłyskami formy; przyzwoite dniówki, pobity rekord greena. W obecnym miesiącu zagrałem 141 rynków z czego 48 to rynki dodanie i aż 93 to rynki na minusie, łącznie zgreenowałem 1130e, zaś wyredowałem 1100e, zdecydowanie mam bardzo duży problem ze skutecznością mojej gry. Zrobię jeszcze tydzień przerwy, jakoś słabo mi idzie gra na clay-u, French Open przynosi mi same straty.

http://screenshooter.net/0660365/cfkyspu

Odnośnik do posta

Długo, długo później... po 15 dniach bez intensywnego tradingu, świeży i wypoczęty z nowymi horyzontami myślowymi tak oto powracam by rozpocząć nową erę mojego tradingu, doświadczony długą serią redów mam nadzieję że najgorsze ju za mną, teraz idzie nowe; zmieniamy nawierzchnie na grass, na którym mam co prawda najmniejsze doświadczenie lecz liczę na dobre, płynne rynki. W ciągu tej przerwy nie obijałem się całkowicie, zmniejszyłem stawki o połowę i pogrywałem żeby nie wyjść z wprawy, jutro ruszam pełną parą z bankrolem 662.70€, będę chciał dobić do 1000€ w tydzień, by trochę się zmotywować będę codzienne relacjonował postępy na moim blogu.

Jeszcze screen z weekendu na kwalach.

post-1001-0-63486800-1370806222_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.