Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Cóż mam rzec... od wczoraj pękł okrągły baton. Przedewszystkim szły lay'e na faworytów, a tych fałszywych dzisiaj było co niemiara... Pierwszy wyścig konia, kurs 1.3- bez jaj?- Zdechł przed ostatni

Jak opisać dzisiejszy handel? Prosto +25,65 przy stawce 0,2 BP (6-20e, średnia stawka 10e). Bardzo owocna była sama końcówka, gdzie ładne drifty znacząco poprawiły profit. Stawka: 0,2 BP Zysk

Czas coś skrobnąć W tym blogu już nieraz zarzekałem się, że nie będę grać ip, po czym do niego wracałem. Po mniejszych i większych stratach od niemal dwóch miesięcy gram tylko i wyłącznie pre-play. N

Posted Images

Ostatnia dobra forma, liczylem za zepchna go dosc mocno w dol moze nawet 1.5, gdzie na 2.0 ustawilem sl, a wiec r/r 1:4

Cena dojechala do 1.75, potem odbila i przez dlugi czas byla w konsolidacji, by potem obic sie o 2.0 i powrocic do 1.85 jesli mnie pamiec nie myli. Ostatecznie i tak zredowalem zielony rynek :D

Odnośnik do posta

Dzisiaj mimo braku odpowiednich okazji do wejścia i tak je znajdywałem,- z czego do końca nie jestem zadowolony. Imo wystarczą 2-3 rynki dziennie, tam gdzie rzeczywiście jest value by cieszyć się z pozytywnego wyniku.

Jutro & pojutrze wolne od giełdy :)

post-22-0-66132800-1348272152_thumb.png

Edytowane przez Scorpi
Odnośnik do posta

Grałem głównie in-play. W najbliższym czasie jednak muszę zrewidować stawkowanie ( ta wczorajsza gra nie była zbyt mądra), upewnić się czy będzie z tego profit w dłuższym okresie czasu, tak więc na razie nie będziemy 'szaleć'

Odnośnik do posta

Gonitwa 18:45 Ballinroe, koń Special Tiara

1:20 na video,- koń ledwo co przeskoczył przez przeszkodę, jockey niemalże z niego spadł. Kurs z 5.0 poleciał do 25.0 ~ Jockeyowi udało się opanować sytuację i nadal prowadzić, więc złapałem go backiem po 10.0. Biegł przyzwoicie, na liczniku świeciło się już parę stówek, jednak zaczął słabnąć i zamknąłem na +10.0. Koń ostatecznie wygrał... :)

http://www.attherace...2_09_24_05_1745

pre & ip

stawka: 1 BP

post-22-0-39288100-1348510664_thumb.png

Edytowane przez Scorpi
Odnośnik do posta

Ostatnie 3 dni to wyłącznie in-play. Wyciągnąłem już trochę wniosków,- selekcja rynków jest ważna, nie można grać wszystkich wyścigów. Zatem aktualny target to pre play + czasami in.

post-22-0-39658900-1348838195_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Po udanych dniówkach poczułem się na tyle pewnie, że przez 2-3 dni niemal wyzerowałem cały zysk z tych dni,- zamiast tradingu zaczęły iść bety. Złamałem wszelkie zasady poprawnego tradingu zarówno na pre jak i ip. Oczywiście chciałem to za szybko odrobić, czego efektem jest duży red na golfie:

28.10 - 01.10

post-22-0-71589100-1349777599_thumb.png

Wtedy przyszedł zimny prysznic, zrozumiałem, że grając tak bezmyślnie na pewno tego nie odrobię a wręcz wyreduje to jeszcze bardziej na czerwono. Dużo okazji do zarobku było także na krykiecie, podczas meczów fazy grupowej. Zrewidowałem stawki, strategię:

stawka ip: 0,5 BP

stawka pre: 2 BP

01.10 - 08.10

post-22-0-17553700-1349779348_thumb.png

Edytowane przez Scorpi
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.