Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Dzieki. Nie tylko przerwy. Wiekszosc in-play. Wchodzilem przewaznie w chwili jak jeden z zawodnikow rzucil dwiema pierwszymi lotkami maxy czyli 2x60 pkt. Jak udalo sie zakupic back to ze sprzedaniem nie bylo problemu.

Odnośnik do posta

Wiec oprocz pokazow live z tenisa mysle, ze nasz gofer bedzie dobrym nauczycielem z dartow. Ostatnio dal nam do zrozumienia, ze woli uciekac na rzutki jak pobawic sie z nami w pokera..:)

Odnośnik do posta

Nauka handlu na NBA. Brak doświadczenia i duże luki sprawiły że źle kupiłem w przerwie lay. Kurs poleciał w dół dobrych kilka ticków za sprawą jednej kwoty 20k. NBA odpuszczam bo i tak grają w późnych godzinach nocnych i nie chce mi się siedzieć tak długo i się skupiać bo organizm odmawia. Nauczka jest na przyszłość.

besmhxb2m1kauqm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta

Wraca powoli tenis więc i ja zaczynam wchodzić na rynki. Ostatnie dwa dni:

nqphdwyeeexc1co.jpg

Jeden minus na bardzo płynnym i soczystym rynku. Jednak coraz bardziej jestem zdania że takie rynki to nie dla mnie, ciężko wbić się z kasą a co dopiero myśleć o sprzedaniu kursu podczas przerw. Zdecydowanie wolę rynki mniej płynne z lukami i mniejszym przepływem kasy jakim są rynki kobiecego tenisa, pierwszych rund klasowych turniejów oraz turniejów bez czołowej "śmietanki" (Chennai Open). Przehandlowałem niezłą sumkę bo około 100tys. pln ;-)

488kv8srlk5prs2.jpg

Odnośnik do posta

Ostatnie 3 dni. Jedna większa wtopa - kupiłem lay Tipsarevica za pokaźnego laya i trzymałem do rozpoczęcia spotkania niestety się nie sprzedało, czekałem na pierwszą piłkę, Tipsa zdobył punkt 0-15 i szybko kontruje ale kurs spadł poniżej mojej kontry, mecz trwa ja wystawiam kolejną kontrę ... zabrakło 2sec bo Tipsa zdobył kolejny punkt i 0-30 i ja wkurwiony na maksa. Udało się skontrować, red -138e (oczywiście JAP swój serwis wygrał, nie da się opisać mojej złości wtedy ... poszedłem do pokoju obok zrobiłem kilka serii sztangą - wyżyłem się i na spokojnie wróciłem do handlu po 20min przerwy). Później handlowałem swoje i odrobiłem kilka euro w związku z czym strata wyniosła -94e. Ogólnie trzy dni na plus więc jest dobrze, choć nie ukrywam że zachowałem się jak amator (bo zamiast brać -15e przed meczem straciłem prawie 10 razy tyle i trzeba było odrabiać a tego nie lubię). Aha, bym zapomniał muszę odliczyć 10e straty na portfelu australijskim bo przelałem dla sprawdzenia czy mogę wypłacić, niestety się nie dało i postawiłem backa w meczu Zahlavova - Cornet na Zahlavovą i wtopiła.

ughj2rb0rmayvfg.jpg

Odnośnik do posta

Gofer masz dobry sposób na odreagowanie :lol: działa Twoja metoda w 100% czy coś jeszcze preferujesz? :lol:

Ważne, że strata odrobiona, ale wydaje mi się, że troszkę nieprofesjonalnie się zachowałeś wywalając 10e, dlaczego? Mogłeś poczekać z weryfikacją, handlować małą sumką, a później wypłacić!:) Ale to Twoja decyzja, ja już raczej od bukmacherki trzymam się z dala.

Odnośnik do posta

Pierwszy dzień poczynań na Australian Open. Tylko trzy rynki. Miałem też greena rzędu 15 euro na spotkaniu Benneteau J. (Fra)- Monaco J. (Arg) ale go niestety odwołali, nie wiem czemu. Wczoraj byłem lekko nie wyspany i poszedłem spać o 5:00 bo nie będę handlował kiedy kleją się mi oczy. Dziś wyspany prawdopodobnie będę siedział dłużej :-D. Do dniówki jeszcze doliczyć trzeba 17e, które ugrałem na piłce pre.

o2fgj5d6pekb13x.jpg

Odnośnik do posta

Cztery dni przyszło mi czekać na złapanie pięknego scalpa. Poniżej obrazek oraz wytłumaczenie jak do tego doszło.

svwjhlx.jpg

Scalp 10 ticków zawsze cieszy. Doszło do twgo w spotkaniu Jankovic - Peng kiedy to serwująca Jankovic przegrała pierwszą piłkę i jest stan 0-15. Kurs na Peng spadł z 1,50 na 1,45. I w tym momencie pełne skupienie, ręka na myszcze a kursor na kursie Peng back 1,44. Jeżeli tylko Chinka zdobędzie kolejny punkt to natychmiast klikam. Tak się stało i jest 0-30... widzę tylko odliczanie 5,4,3... i w tym momencie kurs spadł w dół kilka ticków, ...2,1 i na sekundę przed moim backiem ktoś albo uciekał z rynku albo się pomylił albo kontrował, w każdym razie kurs wystrzelił spowrotem na 1,44 gdzie pojawiło się około 3k i oczywiście mój back od razu został zakupiony by po sekundzie spaść do poziomu 1,34. Kolejne odliczanie 5,4...1 i automatyczny lay 1,34. Cała transakcja trwała raptem 10sec. Takie sytuacje zdarzają się rzadko ale warto polować na takie scalpy. Green rzędu 65 euro bardzo cieszy.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Ciekawe do ilu dobijesz na koniec Australian Open? Masz jakiś cel?

PS. Czekamy na lekcje tradingu w poniedziałek/wtorek w nocy :) Fajna inicjatywa z twojej strony przy wsparciu adminów.

Odnośnik do posta

Nie mam celu, bo później jak nie będę wyrabiał to będę grał "na siłę" a tego nie chcę robić bo każdy wie jak to się kończy.

Aplikacja przetestowana wiec ruszymy we wtorek zaraz po północy ... chyba że mecze będą o 3:00 lub pozniej a nie o 1:00 jak dotychczas.

Odnośnik do posta

Ciekawą sytuację miałem wczoraj, raczej dziś nad ranem :D otóż otworzyłem sobie rynek debla gdzie płynność była daremna bo nie było przehandlowane nawet 1k.

Kurs wahał się na "gorszych" zawodników 2,2-2,3. Aż tu nagle ktoś walnął prawie 3k i kurs został na 1,71. Miałem włączony stream patrze na zawodników rozgrzewają się. Myślę "co jest grane???" widziałem, że ktoś zakupił nieco z tego to wziąłem nie calość (prawie 2k) tylko za 500. Jak widać był to prezencik :)

qswvoigp6a35oud.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.