Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Lay progresja kuponu bwin (gram mecz za meczem zwiększając zobowiązanie).

Start:

1. Terek Grozni

Widzę, że nie szalejesz ze stawkami :) Zwiększasz stawki x2 czy z góry ustalone progi już masz? :)

Odnośnik do posta

green przy stanie 2-3 w 40'

poza tym ten mecz to jakiś wałek

najpierw idą laye na gospodarzy... po bramce na 1-0 jeszcze wiekszy lay widać na wykresie

później role sie odwracają, czerwo i 1-1, 1-2, 1-3 i w tym czasie idą laye na gości i gospodarze w osłabieniu strzelają na 2-3 i 3-3

minute później znowu goście na 3-4 ... dopiero mamy przerwę

post-12-1306395859,53_thumb.jpg

post-12-1306395859,58_thumb.jpg

post-12-1306395859,64_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jak przetestujesz kilka spotkań to zrób podsumowanie jak Ci poszło i jakieś wnioski ;) Dzisiaj tak z głupa sprawdzałem te typy z bestsellera, ale uważam że najlepsze są kursy poniżej 1.5 . Jak uzbieram trochę mamony, popróbuję layów w nba ;) Tam codziennie idą wałki i nie raz widziałem, że w jednym dniu 3 faworytów w dupe dostawało :D

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Tak nie może być żeby mój blog był na stronie nr.2 :-)

Małe podsumowanko wczorajszego dnia oraz ostatnich 10 dni, w których miałem czas na handel.

post-12-1306395929,16_thumb.jpg

post-12-1306395929,29_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Podsumowanie MAJ

W czerwcu postaram się pisać w nowym blogu jeżeli go ogarnę. Zapowiadają się ciekawe dni do handlu 2-5 czerwca UK Open 2011 zobaczymy jak z płynnością no i ważne czy będzie video na bet365 bo jak nie to lipa. 20-go rusza kolejny szlem i także mam nadzieję że bedzie video a nie jak na Rolandzie tylko w tv.

post-12-0-63491100-1306877561_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie MAJ

W czerwcu postaram się pisać w nowym blogu jeżeli go ogarnę. Zapowiadają się ciekawe dni do handlu 2-5 czerwca UK Open 2011 zobaczymy jak z płynnością no i ważne czy będzie video na bet365 bo jak nie to lipa. 20-go rusza kolejny szlem i także mam nadzieję że bedzie video a nie jak na Rolandzie tylko w tv.

fiu fiu Gofer Nam sie tu rozszalal. Na czerwiec i pozniej zycze juz tylko ostrych wzrostow - takich jak ten!

Odnośnik do posta

Dzięki cycu, piłka to w połowie Twoje propozycje, jak też blacka czy matiego i jeszcze chyba 1899 nie pamiętam wszystkich ale dziękuje :D a Ty tak trzymaj a piwo dostarczę osobiście :D hehe

Odnośnik do posta

a piwo dostarczę osobiście :D hehe

tu Cie trzymam za slowo! Buds i Stella ale mozemy pojechac tez z grubszym kalibrem!

PS; znow mi przypominasz Wasz ZLOT!!!!!!!!!!!!!!

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Jako, że dużo osób pyta się "co się dzieje z Gofrem" odpowiadam :)

Od lipca nie gram na BF, po zlocie wypłaciłem wszystkie środki, które przeznaczyłem na imprezy i odpoczynek.

Końcem sierpnia jade znowu na sezonówke (jak co roku) do Niemiec.

Na giełdę wracam około listopada z nowym bankiem i na nowym koncie (nie polskim :D)

Pozdrawiam całą rodzinę traderów :P

Odnośnik do posta

Jako, że dużo osób pyta się "co się dzieje z Gofrem" odpowiadam :)

Od lipca nie gram na BF, po zlocie wypłaciłem wszystkie środki, które przeznaczyłem na imprezy i odpoczynek.

Końcem sierpnia jade znowu na sezonówke (jak co roku) do Niemiec.

Na giełdę wracam około listopada z nowym bankiem i na nowym koncie (nie polskim :D)

Pozdrawiam całą rodzinę traderów :P

Chłopie weź to trochę sprostuj bo te Twoje pozdrowienia dla całej rodziny traderów bardziej wystraszą ludzi:) No ale miłej pracy, odpoczynku no i czekamy... po powrocie wpadaj do Krakowa...:)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.