Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Witam po dłuższej przerwie. Dziś wpłaciłem kilkaset euro na konto. Trzeba sobie przypomnieć jak się handluje ;-)

Rezultaty przedstawię wieczorem.

Odnośnik do posta

Witam po dłuższej przerwie. Dziś wpłaciłem kilkaset euro na konto. Trzeba sobie przypomnieć jak się handluje ;-)

Rezultaty przedstawię wieczorem.

W dziale dla początkujących mamy mały słownik:

BACK

LAY

ZGOFROWAĆ

itp.

Wróć do tego jakbyś miał problemy!:) Powodzenia!

Odnośnik do posta

Jedno ale za to dobre, wyrównane spotkanie. Dużo się działo zarówno na korcie jak i ladderze. Trzy godziny dobrego tenisa.

post-12-0-76431000-1321126679_thumb.jpg

Edytowane przez Gofer
Odnośnik do posta

gofer, moglbys napisac cos wiecej o twoim sposobie grania ?

żart czy poważnie sie pytasz? (btw.krążą filmiki moje po forum i portalu)

Odnośnik do posta

Bardzo dobry temat dla lajka dzieki wielkie

Nie ma za co.

Gofer, a czy jest szansa jakiś nowy filmik z Twojego tradowania obejrzeć?

Pozdrawiam

Sezon się kończy to raczej chyba nie.

Odnośnik do posta

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011.

Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut.

post-12-0-20157600-1321231067_thumb.jpg

Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem bardzo zadowolony bo każdy rynek zakończył się kolorem zielonym (w sumie 21/22 rynki na plusie).

Rezultat jaki osiągnąłem po powrocie jest zdumiewający, biorąc pod uwagę fakt że maksymalną stawką jaką obracałem było 200€ (dla przykładu rok temu w grudniu grałem stawką 500-700€).

post-12-0-84798400-1321231330_thumb.jpg

Odnośnik do posta

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts.

W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4.

0,,10180~10218709,00.jpg

Dla fanów dartów było to świetne widowisko a jeszcze większe dla fanów-traderów ;-)

Ja oglądałem i handlowałem dokładnie 61 spotkań. 11 z nich kończyłem minusowo, pozostałe na plusie co w sumie dało świetny jak dla mnie profit 1,202.06€ przy maksymalnej stawce 200-300e (dla ciekawostki obliczyłem, że zajęło mi to w sumie ~40h więc dzienna średnia wyniosła ~4h30)

post-12-0-40774700-1321873699_thumb.jpg

post-12-0-61734200-1321873717_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.