Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

I znowu kupione sprzedane. Ustawiłem się niżej tym razem. Zobaczę co będzie ale czuję że kurs urośnie do 1,70-1,72.

y0h6r4mlk7.jpg

edit: Nie będę pisał post za postem bo szkoda miejsca :)

Przed momentem zakupiłem znowu laya.

e93kbg810u.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Sprawdziły się moje prognozy co do LAA. Przy okazji zrobiłem greena. No i pochwalić jak przewidziałem ruch kursu.

61bypos6ns.jpgjfjxv99a4l.jpg

Podsumowanie środy oraz okresu mistrzostw.

d8z5lbz4jh.jpgbdi9j0zd30.jpg

Odnośnik do posta

Dobrze przewidziany kurs i zysk. Wprawdzie mogłem ustawić kontre 2 ticki wyżej bo taki teraz jest kurs na Argentynę ale zysk 11e cieszy.

ckx3f235xi.jpg

Nic tylko zrobić sobie kawę i pośledzić co dzieje się na tenisie bo meczy dziś pełno.

edit1: Lekki zarobek na Francji.

icm7azsjwc.jpg

Odnośnik do posta
Możesz wyjaśnić dlaczego kupiłeś ley? Czym się sugerujesz sądząc, że kurs pójdzie w górę?

Lay. ;-) Sugeruję się tym że:

1. 1.47 ma największą popularność chodzi o to że poniżej tego kursu jak narazie nieznacznie ludzie się interesują

2. dotychczas trend był spadkowy, więc czekam na korekte

3. na 1.46 czeka niezła sumka 74tys będzie ciężka dla przebicia

Oczywiście jakby 1.46 ludzie zaczęli wykupywać to prawdopodobnie zrobię reda -4,50.

Odnośnik do posta

Ja nie moge powiedziec czym kierowal sie gofer ale powiem czym kierowalem sie ja. A mianowicie kurs spadl juz do naprawde niskiego poziomu, nawet w porownaniu do bukow. Po drugie tutaj obu druzyn defensywna gra i ewentualne zakonczenie 0-0 nic nie daje. Po trzecie i chyba najwazniejsze we wczorajszym meczu RPA-Urugwaj kurs podobnie spadl do naprawde niskiego poziomu zeby przed meczem sie odpic w gore.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Dodam także, że możliwym jest jeśli ARG - KOR dziś zakończy swój mecz overem to w pewnym sensie może wpłynąć na ruch naszego overa.

Odnośnik do posta

Dziękuję Wam bardzo za rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi. Takie informacje są dla mnie, początkującego tradera bardzo ważne i kształcące. Taką wiedzę ciężko znaleźć w necie, a tu może przyciągnąć wielu stawiających pierwsze kroki w tradingu. :lol:

Odnośnik do posta

Od tego jest forum :) Ja jak zaczynałem to nie było się kogo zapytać. Pozostawały anglojęzyczne strony i fora. Więc nic tylko pytać :) A najlepiej założyć temat PYTANIA ZWIĄZANE Z TRADINGIEM i tam się pytać :)

Odnośnik do posta

Po golu zdobytym na 2-0 wepchnąłem się w rynek overa 2,5 niestety źle oszacowałem kurs.

b97bwu793u.jpg

Za to pohandlowałem w przerwie na rynkach CS.

02957ge5v8.jpg

Odnośnik do posta

Rowniez handlowalem w przerwnie na CS 3-1 ale spodobal mi sie Twoj handel na 2-2. Dlugo musiales czekac na przyjecie laya? Hedge dajesz w przerwie jeszcze czy czekasz chwile i w trakcie 2 polowy?

Odnośnik do posta

Czekam bo liczę na gola.

edit: 73min spotkania zrobiłem greena.

tpdkwp429a.jpg

Między 50-60min Korea miała rzut wolny z dobrej pozycji do strzału. Skorzystałem na rynku over 3,5.

esmug43jnx.jpg

edit2: szkoda właśnie padła bramka na 3-1 (76min) byłby lepszy zarobek. Ogólnie na tym meczu na plusie 4 euro.

edit3: Tak się zastanawiam czy w ogóle zdążyłbym zrobić greena.

opnig5ll20.jpg

Odnośnik do posta

Spotkanie Grecja - Nigeria zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie szczególnie po rozpoczęciu przerwy spotkania. Po gwizdku sędziego chciałem zakupić atrakcyjny jak dla mnie kurs 4.00 (czerwona kropka) na rynku CS 2-1.

Jak się okazało ktoś akurat wystawił laya 4.38 którego od razu pochłonąłem i sprzedałem po 4.00 - niebieska kropka.:mrgreen:

Później dokupiłem jeszcze 3,95 i sprzedałem po 3,90. Kurs ogólnie spadł AŻ do 3.65.

Tak wygląda mój green. Zostawiłem kilka euro więcej na wyniku 2-1 dla Greków.

le6seu7sbu.jpgi40rngx72p.jpg

edit: Po bramce na 2-1 zrobiłem greena tego wyniku.

nhs05ehy27.jpg

Oraz zysk z overów. Na overze 2,5 tuż przed meczem chciałem jeszcze ugrać ale się nie udało zysk mniejszy niż w poście, który zamieściłem rano.

420z4obmke.jpg

Odnośnik do posta

Zakończył się kolejny dzień mistrzostw. Ten dzień przyniósł mi największe zyski jak do tej pory. Oprócz zysków widocznych w poprzednich postach piękny zysk także z handlu na remisie spotkania MEX - URU które odbędzie się we wtorek i o którym wszyscy tak na forum mówią :) Nie ma co opisywać tylko zamieszczam filmik z tego handlu. Popełniłem straszny błąd nie robiąc greena za pierwszym razem 60 euro i kupując backa po kursie ~1,90 Jak obejrzycie to będziecie wiedzieli o co chodzi. Poniżej zyski/straty z dzisiejszego dnia jak i z okresu MŚ.

Meksyk - Urugwaj 17.06 rynek: REMIS Miłego oglądania.

Jeszcze później pograłem nieco i ostatecznie wyszło:

laxni38gm0.jpg

Takie dzienne prfity i byłbym zadowolony. Nie doliczam MEX-URU bo to zostanie doliczone za niecały tydzień.

io7uxfdp08.jpg

z2gt3g1kbc.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.