Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Cymatic - zatwierdzony API Program do Betfair. DARMOWE

Promowane odpowiedzi

Hello,

I got another issue.

I had had Your software installed, but for some reason it was deleted from my computer. Then I wanted to reinstall the pogram and.. here comes the problem with registration. I can't use the same personal details (mainly the concern is about e-mail address) that I used with my first contact with Cymatic - the message reads that "Activation_Already_Completed_On_Different_Computer". Is there any way I could circumvent that problem?

Of course, I could try to use another e-mail and so on, but I'm not a big fan of having thousand accounts on thousand mails.

Cheers,

Kita.

Hi Kita,
Please send me a message by email (support @ cym....).  I will then find your Cymatic account and unlock your activation code to enable you to re-use it.
Kind regards,
Gavin

Proszę wysłać do mnie wiadomość e-mail. Będę wtedy znaleźć Cymatic konto i odblokować kod aktywacyjny, aby umożliwić ponowne wykorzystanie go.
Z poważaniem,
Gavin
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 159
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W tym tygodniu skończyłem i wydała nową wersję w celu umożliwienia wymiany handlowej wielu rynków jednocześnie, więc teraz mogę zacząć pracę na innych funkcji, takich jak tryb szkolenia i Stop Loss. P

Dodaję tę funkcję teraz (edytować 8 numerów).  To będzie wkrótce gotowa.   I am adding that feature now to edit the 8 numbers.  It will be ready soon.   Tak. Mam zamiar dodać tę funkcję jak najszy

Kwoty mniejsze niż 2 euro wysyłane są w 4 etapach (wykonywane automatycznie przez oprogramowanie zazwyczaj nie można zauważyć). Jeśli połączenie nie jest stabilne, zakład może nie przed 4 etapy są zak

Posted Images

Panowie,

Cymatic ma założone osobne sub-forum, proszę aby wszelkie pytania, propozycje nie wrzucać do jednego worka, gdyż w przyszłości ciężko będzie cokolwiek odszukać. Proszę w tym sub-forum : CYMATIC zakładać nowe tematy dotyczące oprogramowania.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Dear Cymatic

Can u add LAY ALL OPTION?

To jest już na mojej liście funkcji, aby dodać w przyszłości.
Z poważaniem,
Gavin

This is already on my list of features to add in the future.
Kind regards,
Gavin
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Nie wiem czy ktoś tu w tym pomoże, większość chyba na geeku siedzi, ja gram na Cym i też mam wersje 2,7,40 i all smiga jak należy. co do conf i sta-lia może zapytaj na forum cyma, tam powinni szybko odpowiedzieć.

Odnośnik do posta

Witam,

wracam do tradingu po pewnej przerwie i korzysta teraz właśnie z Cymatica.

Niestety tradowanie na nim to jakaś masakra ostatnio. Zakład pre (np konie) zawiera się kilka sekund. In to już w ogóle przestałem próbować bo hedge zakładu trwa baaardzo długo, tak, że kurs często już odjedzie.

Z tegoco pamiętam na początku używania tego softu, kiedys tam, nie miałem chyba takich problemów.

Wersja 2.74.0.0. Spróbuję przeinstalować i zobaczę jak wtedy. 

Odnośnik do posta

confirm bets jest ale tylko w interfeisie grid, dziwne tam zrobil a na drabinie juz nie.

napisal tak: "Ustawienia mogą być zapisywane jako domyślny w drabiny. To stosuje się do wszystkich drabin, które otwierają się w przyszłości. Otworzyć drabinie, przejdź do menu (zdjęcie koła), wybrać "układów", a następnie "Zapisz jako domyślne". Następnym otwarciu drabinę będzie korzystał z domyślnego ustawienia zapisane do odpowiedzialności / udziałów."

nie na temat

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

ile rynkow mozna miec otwartych, by nie pobrali oplat za dane?

Cymatic ogranicza swoje żądania danych tak, aby uniknąć opłat za transmisję danych. Niemniej jednak należy się upewnić, że używasz tylko 1 instancję programu. Nie należy korzystać z oprogramowania Cymatic dla bardzo szybkich odświeża jednocześnie korzystania z witryny Betfair w tym samym czasie.

Cymatic limits its data requests so that you avoid data charges.  However you must ensure that you only use 1 instance of the program.  Do not use the Cymatic software for very fast refreshes whilst also using the Betfair website at the same time.
Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Mam kilka pytan. Czy jest w cymanticu opcja green book? Polega ona na przypisaniu wartosci jaka chcemy zyskac/stracic na jednym ticku. Jesli nie ma to czy bedzie dodana w przyszlosci?

Kolejne pytanie o mozliwosc drabinek dwoch i wiecej na jednym rynku. Czy trzeba otwierac pokolei z kazdej drogi rynku czy jest opcja by automatycznie ustawic ich ilosc po wejsciu na rynek?

KKolejnasprawa czy jest mozliwosc zmiany wygladu drabiny w sensie kolorystyka, uklad kolumn, ustawianie wykresu w tle itp.

Odnośnik do posta

Grałem na cymaticu do lipca i spisywał sie bardzo dobrze ale żeby mieć kilka rynków odpalonych należy je dodać do "my markets" i przy wiekszej ilosci rynków program moze łapać lekkie zwiechy. Opcji greenbook nie ma, a drabiny to tylko kosmetycznie można kolory zmienić pól.

Odnośnik do posta

jak sie zawiesi (jest to mozliwe) to trzeba poczekac krotka chwile (nic nie klikac to wazne) i wroci do normy, nie wiem ile dokladnie sie czeka, lepjej by byl jeden odpalony rynek, czeka sie  max 1 minuta. uzywacie go a nic na ten temat to wazna uwaga!

Odnośnik do posta
  • 1 month later...