Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wybór portfela internetowego

Promowane odpowiedzi

Czy mogę przelać kasę z bf na nowe konto netellera, czy muszę najpierw przez nie wpłacić na bf ? I analogicznie, czy mogę zweryfikować konto netellera poprzez wpłatę z bfa a nie np. z konta bankowego ;)

Chciałbym dokładnie o to samo zapytać, może ktoś coś się orientuje?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aby wypłacic z Bf na netellera musisz najpierw przelac min. 15 E z netellera na BF, wtedy konto zostanie zweryfikowane.

bankomat wypłaca w euro jesli karta ktorej uzywasz została wydana w Polsce!!!

Jeszcze nie spotkałem się z tym by się mnie ktoś pytał o walute :D Pytają wtedy gdy konto jest w innej walucie czy po prostu jak im się widzi ?

edit. 2 pyt.

Czy mogę przelać kasę z bf na nowe konto netellera, czy muszę najpierw przez nie wpłacić na bf ? I analogicznie, czy mogę zweryfikować konto netellera poprzez wpłatę z bfa a nie np. z konta bankowego ;)

Aby wypłacic z Bf na netellera musisz najpierw przelac min. 15 E z netellera na BF, wtedy konto zostanie zweryfikowane.

Odnośnik do posta

Chodzi tutaj o weryfikację konta neteller? Bo jeżeli tak, to konto mam zweryfikowane, wysyłałem skany dowodu do nich

Odnośnik do posta

A co z weryfikacja? Wystarczy wyslac skany czy tez trzeba przelac kase z konta bankowego na net? Wolalbym ograniczyc calkowicie kontakt realnego konta bankowego z netellerem.

Ps. To kto pozyczy 15e ? ; p

Odnośnik do posta

Im lepiej zweryfikowane konto, tym większe masz limity:

https://help.neteller.com/app/answers/detail/a_id/3911/%20#sthash.3eAwwmK3.dpuf - odnośnie weryfikacji

https://help.neteller.com/app/answers/detail/a_id/2365/kw/limit - limity

Edytowane przez Backrus
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

jak jestes w polsce to  nikt nie chce placic za przewalutowanie

yavor zle mnie zrozumieales chodzi o walute jaka wybrac

konto na skrill (polska waluta) i karta (polska waluta) i tego by nie bylo?

to gdzie zakladasz nie pytalem

Edytowane przez piontek
Odnośnik do posta

Po wypłacie z BF, majac skrill w polskiej walucie odrazu przewalutuje Ci z prowizja 2.99%.

Bankomat (Mastercard) daje bardzo dobry kurs, praktycznie prowizja jest niezauwazalna.

Oczywiscie skrill i karta w takiej samej walucie jak BF.

Odnośnik do posta