Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Premium Charge

Promowane odpowiedzi

no tak, ale czy tu nie chodzi o to zeby na bf przegrac kase?  w przypadku back 0-0 i lay 0.5 bramki te straty beda niewielkie, a grajac buk - gielda mozna wieksze redy uzyskac, wygrywajac u buka.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 175
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

wg, regulaminu: Opłaty premium zgodnie z regulaminem betfair nie mogą przekroczyć 20% zysku brutto z poprzedniego tygodnia. W praktyce nie wiem czy jest to do konca prawda....Otoz 3 tygodnie t

a zapomnialem dodac, ze te 20% o ktorych mowa brane jest pod uwage jedynie do tygodnia z ktorego premium jest naliczane. Bilans zyskow nie musi sie wcale wyrownac. Jedyna opcja zebys nie zaplacil Pr

tak jak pisalem - "moge sie mylic", bo w sumie nigdy az tak mnie to nie interesowalo ( zabieraja w srode i tyle w temacie ) i "niech mnie ktos poprawi jesli sie myle." wnioskuje wiec, ze wiesz lepiej,

Posted Images

to ze primera division jesty zwolniona z oplat znaczy tyle iz ujemne rynki rowniez sie nie wliczaja - czyli mozemy miec tydzien na 0 badz nawet na minus (wszystkie/wiekszosc ujemne rynki z primera division, a dodatnie np z tenisa ) a oplaty premium i tak nam nalicza od tenisa ;]

Odnośnik do posta

Własnie przeglądam temat PC 2 i stąd moje pytanie jak wyliczyc na który poziom PC2 potencjalnie kwalifikuje sie dane konto?

40, 50 czy 60%?

Zeby wyliczy Lifetime commission generated to gross profits ratio to trzeba wyliczyc poziom procentowy Commision Generated w stosunku do Gross PL?

O to chodzi? dobrze mysle?

post-592-0-64485200-1390035924_thumb.jpg

post-592-0-92419700-1390035932_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Mam takie pytanie odnoscie PC

Jak wszyscy wiemy PC placi sie co tydzien. 

Opis sytuacji

pierszy tydzien +500  ( oplata pc 80e)

drugi tydzien  -500 ( brak PC )

trzeci tydzien + 500 ( oplata PC +80 ?? ) 

czwarty tydzien -500 ( brak pc ) 

piaty tydzien +500 ( oplata PC 80 ) ?

Wyszloby  ze od 500e zysku zaplacimy 240e Pc 

Odnośnik do posta

tak dokladnie, tylko teraz jeszcze bedzie brane pod uwage kolumna lifetime - bo tam jest maksymalne premium jakie mozemy zaplacic wzgledem lifetime p&l do poniesionych kosztow

ale zakladajac ze ja bym mial taka sytuacje na moim koncie jak opisales co nie robiloby znaczanych % kosztow do lifeitime p&l to zaplace przez 5 tyg gry od 500 zysku 240e premium (oczywiscie w przyblizeniu)   

post-56-0-85697300-1394735742_thumb.jpg

Jeżeli Total Charges ( czyli jest to suma (commision + pobrane dotychczas oplaty premium) / lifetime p&l) jest >20% nie placimy premium bez wzgledu na to jaki zysk mamy w danym tygodniu - ale przy normalnym prowadzeniu konta bez wiekszych niespodziewanych wtop na kilkanascie/kilkadziesiat % banku zawsze bedzie to wartosc ponizej 20%

Edytowane przez zajczyk
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Proszę o pomoc.Czy może mnie ktoś oświecić?Czy te pozostałe 992,5 € to jest już ten darmowy 1k?Rozumiem,że zarobiłem razem 1412,23€ i zapłaciłem od tego 392,56€ prowizji tak?

post-608-0-62209700-1397913358_thumb.jpg

Odnośnik do posta