Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Meksyk - Urugwaj

Promowane odpowiedzi

Ja tutaj zgodzę się z Szewą. Wg mnie Argentyna z Maradoną inaczej będzie patrzeć na przyszłe losy MŚ i nie wystawi dużo gorszego składu a poza tym mają dobrą ławkę. Powinni wygrać jednak dzisiaj przykładowo Niemcy mieli pecha więc wszystko od początku mówi samo za siebie- najgorsze MŚ, albo najdziwniejsze.

Meksyk również jest na tyle dobrą drużyną, grającą szybką piłkę, że nie powinni za bardzo obawiać się Urugwaju tylko grać swoje. Po co mają ryzykować? Wg nich na pewno Argentyna zajmie 1 miejsce więc zrobią wszystko aby to wygrać. Urugwaj ma dobrego snajpera- Forlana, jak się potoczy mecz? Myślę, że obie drużyny ofensywnie. Wszystko obejrzymy :lol:

Odnośnik do posta

Być może na ten kurs miały też wpływ niekorzystne wieści z obozu Meksyku :

"... Napastnik meksykańskiej reprezentacji Carlos Vela nie wystąpi w ostatnim meczu grupowym mistrzostw świata w RPA przeciwko Urugwajowi. 21-letni piłkarz Arsenalu Londyn nabawił się kontuzji mięśnia czworogłowego w czwartkowym spotkaniu z Francją (2:0). Vela został zmieniony w 31. minucie.

"Badania nie są zbyt optymistyczne i wszystko na to wskazuje, że Carlos nie będzie mógł wystąpić w kolejnym meczu. Doszło bowiem do naderwania mięśnia czworogłowego" - powiedział trener Javier Aguirre.

Przeciwko Urugwajowi nie zagra również Efrain Juarez, który musi pauzować za drugą żółtą kartkę...."

To może być przyczynkiem do pozostawania kursu na x na tak niskim poziomie, prócz wszystkich wcześniejszych wniosków.

Odnośnik do posta

Nie sądzę, poza tym wczoraj Meksykanie zdobyli bramki już po zejściu Veli z boiska. Głównym powodem jest to, że remis zapewnia awans obu zespołom. Ale jak już wspomniałem wcześniej, dla mnie jest to powód niewystarczający. W tym meczu byłbym nawet skłonny wejść in-play ze zlayowanym remisem i czekać na bramkę, bo co najmniej jedna powinna paść. Przemyślę to jeszcze.

Odnośnik do posta

A ja mam pytanie do doswiadczonych obserwatorow ;-) Jak w "normalnym" meczu przy wyrownanych druzynach zachowuje sie kurs na remis po bramce w pierwszej polowie? Jakich poziomow mozna sie spodziewac?

Odnośnik do posta

Mhm, dzieki za info ;-) No to nie powinno byc zle w tym meczu, nawet jezeli kurs nie wzrosnie(w co mimo wszystko ciezko mi bedzie uwierzyc, no ale rynek nie lubi jak mu sie cos nakazuje) to mozna chyba spokojnie zbackowac 0-0 i czekac na rozwoj wydarzen

Odnośnik do posta