Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowelizacja ustawy antyhazardowej

Promowane odpowiedzi

Nie wiem skad wziales ze namawiam kogokolwiek do popierania SLD.

Jedyne co napisalem to ze mozliwe ze zaglosuje na nich jedynie po to zeby zaglosowac przeciwko zakutym ultrakatolom z PIS i #%$^#@@ z Platformy. SLD to tak samo socjalistyczna partia jak obecne przy korycie, z tym ze o wiele bardziej wyluzowana w wielu kwestiach. Kto bedzie glosowal za ustawa juz mnie nie interesuje, to gowniane prawo mam zamiar potraktowac moczem.

Co do wypowiedzi Piotra, ktory praktycznie nazwal mnie lotrem i polmozdzkiem, czlowieku zastanow sie nad soba i nie pisz po forach rzeczy ktorych bys w twarz nie powiedzial.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 774
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ustawa hazardowa - nadchodzi nowelizacja. Miliony trafią do polskiego sportu? Zmiana ustawy hazardowej w 2009 roku spowodowała, że największe firmy bukmacherskie zrezygnowały z legalnej działalno

Ciekawą odpowiedz dostał jeden z użytkowników forum bukmacherskiego od dyrektora UKS w Szczecinie.    "Sprawa zamknięta. Dyrektor Urzędu Kontroli skarbowej w Szczecinie, przysłał mi pismo umarząjąc

Coś się popsuło i nie było mnie słychać ale już jestem Za dużo się dzieje wiec po kolei: Dipsyman ma rację. Projekt MF nie ma szans na notyfikację, gdyż niewiele zmienia. Kapica to wiedział i os

Posted Images

Spokojnie bo dojdzie do niepotrzebnej agresji :P MC napisałem tak bo pisałeś, ze zagłosujesz na SLD żeby mieć spokój, że niby oni takiej ustawy by nie wprowadzili (no bo nie wiem czy pisząc, że są bardziej liberalni miałeś na myśli np związki homoseksualne :P)

jak widać, każdy klub głosuje za tą ustawą

Odnośnik do posta
Spokojnie bo dojdzie do niepotrzebnej agresji :P MC napisałem tak bo pisałeś, ze zagłosujesz na SLD żeby mieć spokój, że niby oni takiej ustawy by nie wprowadzili (no bo nie wiem czy pisząc, że są bardziej liberalni miałeś na myśli np związki homoseksualne :P)

jak widać, każdy klub głosuje za tą ustawą

To czytaj ze zrozumieniem jesli juz sie odnosisz do czegos co napisalem.

Kazdy klub glosuje bo koalicja i tak by to sama przepchnela a reszta nie ma co tego kontestowac bo wiekszosc spoleczenstwa jest za. Ale sama ustawa wyszla od partii przy wladzy, czego im nie moge darowac.

Sld jest liberalna w wielu kwestiach, ostatecznie tego wlasnie oczekiwalem od PO, co dawno okazalo sie absurdem. Wlasciwie to nigdy nie glosowalem za lewica, jedyny raz gdy sie pokwapilem do wyborow to glosowalem za UPR, co okazalo sie strata czasu.

Z politykow praktycznie kazdy jeden doprowadza mnie do nudnosci, kazdy rzad jest gorszy od poprzedniego w sferze ekonomicznej, wiec jesli zaglosuje to nie na tych co sa przy korycie tylko na tych ktorzy dawno nie byli przy korycie i mniej zabraniaja.

Odnośnik do posta

Co do wypowiedzi Piotra, ktory praktycznie nazwal mnie lotrem i polmozdzkiem, czlowieku zastanow sie nad soba i nie pisz po forach rzeczy ktorych bys w twarz nie powiedzial.

Wyraźnie napisałem kto jest półmóżdżkiem a kto łotrem.

Jeśli odbierasz to mopanku do siebie, to mnie nic do tego.

Odnośnik do posta

Za opowiedziało się 419 posłów, 1 był jeden, 3 wstrzymało się od głosu.

Chmielowiec Zbigniew (PiS) - jedyny który głosował PRZECIW.

Chmielowiec na PREZYDENTA! :)

Odnośnik do posta

no ciekawe. wychodzi na to, ze zaklady wzajemne u bukow bedzie mozna zawierac na lajcie. problem bedzie z kasynami. dobre chociaz i to, chociaz szczerze mowiac wielu graczy bedzie niezadowolonych. i tak jestem przeciwny takim zakazom, czy to chodzi o maszyny do gier, czy o palenie w pubach, czy inne pierdolowate nakazy. a kim oni sa zeby mowic co ja mam robic?

Odnośnik do posta
no ciekawe. wychodzi na to, ze zaklady wzajemne u bukow bedzie mozna zawierac na lajcie. problem bedzie z kasynami. dobre chociaz i to, chociaz szczerze mowiac wielu graczy bedzie niezadowolonych. i tak jestem przeciwny takim zakazom, czy to chodzi o maszyny do gier, czy o palenie w pubach, czy inne pierdolowate nakazy. a kim oni sa zeby mowic co ja mam robic?

Akurat zakaz palenie to najlepsze co mogli zrobic, nie ma nic gorszego niz tytoniowa stechlizna jesli sie nie pali.

Ale ustawa okazala sie nieszkodliwa dla nas, z duzej chmury maly deszcz.

Odnośnik do posta

ale żeby BF mogło organizować te zakłady to musi zarejestrować firme w Polsce a co za tym idzie musi płacić podatek, stawiać będziesz mógł ale nie po takich kursach jak są teraz (zobacz sobie BF we Włoszech, inne kursy od tego z UK)

Odnośnik do posta
ale żeby BF mogło organizować te zakłady to musi zarejestrować firme w Polsce a co za tym idzie musi płacić podatek, stawiać będziesz mógł ale nie po takich kursach jak są teraz (zobacz sobie BF we Włoszech, inne kursy od tego z UK)

nie rozumiem, przecież to jest giełda a ja nie zakładam się z bukiem tylko z człowiekiem, bezsensu wogóle, to jak oni kursami kierują ?? co najwyżej to prowizję by mogli podnieść np o 3 %

Odnośnik do posta