Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowelizacja ustawy antyhazardowej

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 774
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ustawa hazardowa - nadchodzi nowelizacja. Miliony trafią do polskiego sportu? Zmiana ustawy hazardowej w 2009 roku spowodowała, że największe firmy bukmacherskie zrezygnowały z legalnej działalno

Ciekawą odpowiedz dostał jeden z użytkowników forum bukmacherskiego od dyrektora UKS w Szczecinie.    "Sprawa zamknięta. Dyrektor Urzędu Kontroli skarbowej w Szczecinie, przysłał mi pismo umarząjąc

Coś się popsuło i nie było mnie słychać ale już jestem Za dużo się dzieje wiec po kolei: Dipsyman ma rację. Projekt MF nie ma szans na notyfikację, gdyż niewiele zmienia. Kapica to wiedział i os

Posted Images

Jedynie co by mogli zrobić w tej kwestii to wprowadzić pełną cenzurę na internet, tak jak jest na Białorusi bądź w Chinach, a to jak wiemy jest niemożliwe. Polska domena bądź jakakolwiek inna niczego w tej kwestii nie zmienia, liczą się serwery a te znajdują się w o wiele ciekawszych miejscach.

Odnośnik do posta

Problemem nie jest założenie polskiej domeny, a podatek jaki z tego tytułu chce wyłudzić nasz rząd.

Swoją drogą już sypią się pozwy sądowe przeciwko MF. Jako pierwsi zadziałali ludzie z Polskiej Federacji Pokera

Sportowego, którzy sprzeciwiają się nazywania pokera grą losową.. rozprawa końcem lutego. Kolejne organizacje też zbierają się do walki

Odnośnik do posta

A jak sobie wyobrażasz powstanie takiego związku skoro granie w necie jest u nas nielegalne? Przecież gdyby się ktoś zapisał do takiego ugrupowania to od razu zostanie przeswietlony przez wszystkie możliwe komórki państwa... To tak jaby założyć u nas "Związek Miłośników Trawki i Amfy" :-D

Co do drugiego związku to raczej nic by nie wskórał, bo przecież można iść do bukmachera naziemnego...

Odnośnik do posta

w pokerze jest to tak rozwiązane że potworzone są związki i stowarzyszenia do których ludzie sie zapisują i grają live na terenie polski. Składki są wpisowymi do turniejów i wszystko jakoś się kręci :)

Odnośnik do posta

Nic ci nie pomoże nawet programy. Zresztą ustaw sobie proxy z Anglii i zobacz czy na live video betfair możesz zobaczyć coś innego niż konie :-)

Odpowiedź brzmi nie.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Po dość długich rozmowach toczących się od kilku dni odnośnie ustawy antyhazardowej, postanowiłem dokładnie przyjrzeć się sprawie kontaktując się z właściwymi ludźmi z Betfair.com Na obecną chwilę nie mamy co się martwić, wszystko analizowane jest przez prawników, ich założenia są optymistyczne jednak w najbliższym tygodniu będziemy mieli informację potwierdzone.. Wszystko na papierze, takżę nie martwcie się!!:)

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
Po dość długich rozmowach toczących się od kilku dni odnośnie ustawy antyhazardowej, postanowiłem dokładnie przyjrzeć się sprawie kontaktując się z właściwymi ludźmi z Betfair.com Na obecną chwilę nie mamy co się martwić, wszystko analizowane jest przez prawników, ich założenia są optymistyczne jednak w najbliższym tygodniu będziemy mieli informację potwierdzone.. Wszystko na papierze, takżę nie martwcie się!!:)

Kuchar, czy wiesz już coś więcej?

Ponoć Ustawa jest już po 1 czytaniu w sejmowej Komisji Finansów.

Jedyna nadzieja, że zastaną ich przyspieszone wybory, bo ta Banda Czworga ręka w rękę przegłosuje zakaz.

Odnośnik do posta

Nie chcę podawać nieoficjalnych informacji. Jak będę znał konkrety to o wszystkim poinformuję, jednak optymistycznie do wszystkich mogę powiedzieć, że nie mamy co się bać, giełdy nam nie zamkną.

Odnośnik do posta

Tak , najprowdopodobniej gielda bedzie dostepna nawet na terenie Polski dla obywateli ,, raczej nie powinno byc z tym problemu chyba , ze betfair wywinie numer , ale to nie jest w ich interesie.Inna sprawa , ze kazda wyplata srodkow zarobionych bedzie przestepstwem , uzycie MB do posrednictwa tez nie jest rozwiazaniem. Sporzadzenie raportu przez dostawce internetowego na temat osob wchodzacych na strony nie jest problemem ,poniewaz wiekszosc klientow jest znana po nazwiskach i porownanie wplywow na konto to dziecinnie prosta sprawa , a to juz wzgledem ustawy jest pelen dowod.

Nie powninni oni robic afery o jakies grosze , ale dla osob regularnie wyciagajacych pieniadze stanowi to pewien problem. Naprawde nie lekcewazylbym tego poniewaz , panstwu naprawde zalezy na pieniadzach i tu widza potencjalny zysk, ogolnie obecne organy coraz bardziej przykladaja sie do sciagania pieniadzy tam gdzie jest to mozliwe , sypia 75% podatkiem gdzie im pasuje , przykladem jest sciganie osob handlujacych na allegro nawet kupe lat temu.

Poczekamy i zobaczymy jak to bedzie wygladac w praniu , ale to ze ta ustawa wejdzie w zycie jest pewne.

Odnośnik do posta

Co do tego internetu to kupujesz play na karte i robisz doładowania po pare GB a kase mozesz wyplacac z betfair na zagraniczne konto, ale tak szczerze to ja nie wiem co oni tak sie uczepili tych paru groszy z bukmacherki gdyz dług publiczny rosnie z tego co wczoraj slyszalem 170 mln zl dziennie, mamy po prostu chory rząd, zamiast zajac sie cieciami w budzecie to utrudniaja ludziom zycie.

Odnośnik do posta

No wiem ze ciezko wyobrazic sobie taka sume ktora tracimy codziennie, masz tu link z youtube

widac tutaj jak rosnie w sekundach dług publiczny, aaa i zeby nie bylo ze to jakis glupi link który wrzucono zeby nabijac wyswietlania itd to podziel sobie 50 mld zl deficytu budzetowego przez liczbe dni w roku i dodaj jeszcze do tego procenty które placimy to wyjdzie na bank te 170 mln.

Odnośnik do posta