Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Widok programu - mniej więcej powinno to tak wyglądać.

Jeszcze raz proszę wszystkich o wyrozumiałość, gdyż prowadzę kilka projektów + do tego praca zawodowa, więc wszelkie zmiany będą następować powoli. Wykryłem kilka błędów na serwerze i muszę je w pierwszej kolejności poprawić.

Drugą rzeczą którą zrobię to dodanie kolumny z godziną aktualizacji, poprawa stref czasowych. W kolejce czekają już kolejne pomysły które zrewolucjonizują ten program ale żeby to zrobić potrzebuję dużo wolnego czasu (chęci są tylko z czasem ciężko)

dodam tylko że po restarcie serwera uciekło sporo danych, więc aby program uzyskał pełną sprawność potrzeba kilku godzin, myślę że jutro będzie dużo lepiej.

post-715-1306395850,44_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Panowie ten program ma służyć jako narzędzie, jako pomoc w tradingu. Wydaje mi się, że to jest tak jak mario napisał, że on zbiera pewne dane a to my musimy wymyślić co z tym zrobić. Jest na pewno bardzo użyteczny ale nie wykona za Nas całej pracy. Samemu trzeba analizować :)

Odnośnik do posta

tak dźwięk jest bezpośrednio powiązany z kolorem zielonym, być może masz jakieś nakładki na windowsa lub pozmieniałeś standardowe kolory.

Jak słusznie zauważył "Owca26" ten program to jest tylko narzędzie a w waszym wspólnym interesie jest to aby znaleźć odpowiednie sygnały. Trzeba analizować i uczyć się, gdyż pewnie dla wielu jest to nowy typ narzędzia. Z własnych obserwacji i to jak sam grałem wynika jasno że bez problemu idzie złapać odpowiedni trend.

Dodam tylko, że ja sam dopiero uczę się gry na giełdzie - ale nie poświęcam temu zbyt dużo czasu, gdyż cały mój wolny czas koncentruję na programowaniu.

Załączam screena z mojego konta, gram bardzo niskimi stawkami głównie 5€ lub 10€ nie gram często. Te minusowe kwoty to głównie moje pomyłki np. zamiast Back kupiłem Lay :-D

post-715-1306395851,44_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Z ciekawości chciałem wypróbować ten program, zarejestrowałem się na stronce, ściągnąłem program z załącznika jednak przy uruchomieniu wyskakuje mi byłąd że aplikacja nie została właściwie zainicjowana. Wie ktoś co źle robie :> z góry dzięki za pomoc

Odnośnik do posta

Też na początku miałem problemy,spróbuj usunąc folder z programem,wypakuj na nowo,a jak się nie chce zalogowac to wyłącz i włącz na nowo-u mnie to pomogło teraz działa,tylko nie podświetla na zielono,ale może kiedyś zaskoczy.

Odnośnik do posta

Mario czy jest jakiś limit wyświetlanych kursów na dany rynek ? Chodzi mi o liczbę wierszy ponieważ w kilku przypadkach przy dużej ilości skoków kursu program tak jakby zresetował listę i wykres i zostawił te najświeższe kursy. Zauważyłem też że program podaje kursy także w trakcie trwania meczu co czasem może być mylące

post-730-1306395851,68_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Panowie wszystkie osoby, które zapiszą się na listę wcześniej wygenerowaną przeze mnie, na której aktualnie mamy 9 osób mają szansę na bonusu betfair. Wspólnie z Betfair zdecydowaliśmy, iż każda osoba, która zostanie doceniona przez mario dostanie na swoje konto 20 euro. Mario decyduję:) Osoby te muszą wykazać się dobrymi pomysłami, sugestiami itp.

Jesteście chętni? Jak Wam się podoba?:)

Mario możesz wytoczyć wszystkim aktywnym reguły gry i twardo ich się trzymaj:)

Odnośnik do posta

"Kornik1985" lista o której piszesz nie usuwa starych eventów bo nie ma obecnie takiej potrzeby ale później mogę zrobić czyszczenie.

Pracuję nad serwerem gdyż zapycha się czasami, oraz dodam w kliencie autoReset więc nie trzeba będzie samemu co chwilkę uruchamiać ponownie programu.

Odnośnik do posta