Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

I moje uwagi po kilku spojrzeniach to przydał by sie filtr lig bo ja tam 2 lig nie gram np no i mozna by jakos jasniej te komunikaty wypisywac bo same numerki

ahhh no i data spotkania u mnie nie dziala :/ jest 0001 wszedzie

Odnośnik do posta
Widok programu - mniej więcej powinno to tak wyglądać.

Jeszcze raz proszę wszystkich o wyrozumiałość, gdyż prowadzę kilka projektów + do tego praca zawodowa, więc wszelkie zmiany będą następować powoli. Wykryłem kilka błędów na serwerze i muszę je w pierwszej kolejności poprawić.

Drugą rzeczą którą zrobię to dodanie kolumny z godziną aktualizacji, poprawa stref czasowych. W kolejce czekają już kolejne pomysły które zrewolucjonizują ten program ale żeby to zrobić potrzebuję dużo wolnego czasu (chęci są tylko z czasem ciężko)

dodam tylko że po restarcie serwera uciekło sporo danych, więc aby program uzyskał pełną sprawność potrzeba kilku godzin, myślę że jutro będzie dużo lepiej.

Odwaliłeś kawał dobrej roboty zresztą co pisałem wcześniej i chyba każdy rozumie Twoją sytuację ;) Możesz napomknąć coś o tych zmianach ?

W przyszłości jeśli miałbyś czas i możliwość, można by wprowadzić z góry sortowanie. Czyli użytkownik wybierałby które spotkanie czy też typ (np. 1x2) byłby mu ukazywany :) Ale to tylko taka moja luźna propozycja. Graty Mario

Odnośnik do posta

Oto moje drobne spostrzeżenie dotyczące wg mnie znaczącej różnicy kursów pomiędzy programem a odds portalem (wszystkim dobrze znaną porównywarką kursów). Chodzi konkretnie o mecz w lidze argentyńskiej Gimnasia LP - Independiente. Zwróćcie uwagę na kurs na gości - na odds portal najwyższy z nich to 3.71, 3.61 i kilka po 3.50, 3.40 itd natomiast programik najwyższy kurs jaki pokazał to 3.15 w przeciągu bodajże 2 godzin czyli dość sporego zakresu czasowego.

Pozdrawiam

post-195-1306395852,07_thumb.jpg

post-195-1306395855,84_thumb.jpg

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

Odnośnik do posta

Podsumowując myślę że podstawowe problemy teraz to zgodność pokazywanych kursów z realnymi ? I to jest chyba powazny problem jeśli są spore różnice (ja nie zaobserwowalem narazie) No i filtr ... bo po 10 minutach program zasypuje nas dziesiatkami meczy w ktore nie mamy ochoty inwestowac

Odnośnik do posta

Jeżeli chodzi o kursy to są one jak najbardziej realne i w dodatku aktualizacja względem strony danego bukmachera jest o ponad 2 minuty szybsza niż na oddsportal. Wyświetlam tutaj kursy bukmachera który najszybciej reaguje na wszelkie zmiany, więc można praktycznie wejść na rynek zanim kursy ruszą w konkretnym kierunku.

Co do Oddsportal to można wykorzystywać tą stronę by stwierdzić czy któryś z bukmacherów nie będzie blokować spadku lub wzrostu oraz w jakim zakresie mogą oscylować kursy.

Druga sprawa to w nowej wersji poprawiłem strefy czasowe tzn. w obecnej wersji program pokazuje +/- 1 godzinę

Odnośnik do posta

Mario a myslales o tym by w Twoim programie mozna było śledzić wykresy nie stając tylko i wylacznie kliknieciem myszki na konkretnym wierszu. Chodzi mi o to ze jesli przychodza np 3 rekordy i chcąc zobaczyć wykresy i zmiany kursów to musimy na każdy z nich nacisnąć myszką natomiast z klawiatury zjechanie strzalkami na niższy/wyższy wiersz nic nie pokazuje. Pomyśl o tym.

Powodzenia w dalszym programowaniu.

Odnośnik do posta

Wam za kazdym razem jak wlaczacie wszystko sie ladnie pokazuje ?

Ja po wczorajszym wywaleniu folderu i ponownym rozpakowaniu itp zadzialalo ale dzisiaj znowu ta sama sytuacja

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

Odnośnik do posta
Wam za kazdym razem jak wlaczacie wszystko sie ladnie pokazuje ?

Ja po wczorajszym wywaleniu folderu i ponownym rozpakowaniu itp zadzialalo ale dzisiaj znowu ta sama sytuacja

Mi póki co udało się jeden raz uruchomić i od tego czasu, czyli gdzieś od godzinki nie wyłączałem, także jeszcze tego nie wiem. natomiast motałem się tez trochę z uruchomieniem, te usuwania folderów itd, ale poszło i tutaj moje pytanie, może lakoniczne, ale czy trzeba mieć włączoną tą stronę jabber.org , aby program działał, bo poszło mi dopiero jak w przeglądarce miałem ja otworzoną (może zbieg okoliczności, a może czegoś nie doczytałem dokładnie) ??? Co do samego programu to na moje pierwsze spostrzeżenia wygląda bardzo obiecująco, ale rzeczywiście jakiś filtr wydarzeń by się przydał. Jak dłużej z niego skorzystam to pewnie napiszę coś więcej ;-)

Odnośnik do posta