Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

gratulacje dla wyroznionych. a tobie mario duzo checi i zapalu do rozwoju programu. osobiscie korzystam caly czas, pomimo ze temat ucichl. :)

Odnośnik do posta

Dzięki wielkie dla twórcy i administracji za wyróżnienie :) bonus będzie można jak najbardziej przeznaczyć na kolejne testy nowej wersji :)

Odnośnik do posta

"Matizbg" Jeśli to o mnie chodzi, a mniemam, że tak to również dziękuje za wyróżnienie :-) Ostatnio przestałem testować program z braku czasu, ale jak tylko będzie możliwość dalej będę korzystał i opisywał.

Odnośnik do posta

Ja również bardzo dziękuje za wyróżnienie, mega niespodzianka. Fajnie że ponownie ruszysz ten projekt bo gra jest warta świeczki.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Wow tego sie nie spodziewalem ;) Robilem to raczej odruchowo - lubie pomagac przy testach pomocnych programów. Oczywiscie nadal jestem skory do pomocy ;p

Odnośnik do posta

Siema może ktoś napisać na czym program stoi ? mialem mala przerwe w tradingu i wlasnie wracam ... programu nie umiem znalesc (najnowszej wersji dzialajacej) ktora to ? Napewno znow bede mial milion pomyslow co by dopisac ;) jakies wyroznienie widze SUUUPER dzieki

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

jak u was z dzialaniem programu? u mnie jakby z lekka sie przycinal. siedzi cicho, a po jakims czasie wali cala seria. wczesniej aktualizowal dane na biezaco, jedno po drugim.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Tak, zgadza się obecnie program nie działa. Najprawdopodobniej administratorom strony internetowej z której pobierałem dane nie spodobało się to i postanowili mi odciąć dostęp do danych :-) ale jak znajdę trochę więcej czasu to popracuję nad tym.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Niestety nie dane mi było testować ten program ale to co przeczytałem w tym temacie to było narzędzie o ogromnym potencjale.

mario, czy jest szansa reaktywować BetFair Prognosis ?

Odnośnik do posta

Niestety nie dane mi było testować ten program ale to co przeczytałem w tym temacie to było narzędzie o ogromnym potencjale.

mario, czy jest szansa reaktywować BetFair Prognosis ?

tak oczywiście ale najpierw muszę dokończyć moje obecne projekty, następnie wrócę do BetFair Prognosis

Odnośnik do posta
  • 4 years later...