Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Po rozmowie z administracją postanowiłem udostępnić mój program kilku osobom które aktywnie udzielają się na forum.

Po krótkich testach można śmiało stwierdzić że program działa świetnie i spełnia swoją rolę, by potwierdzić moje słowa załączam screena z mojego konta (gram tylko za 20€) ale jak widać nie mam kompletnie żadnej straty.

Osoby zainteresowane niech wpisują się w tym temacie i jeżeli spełnią określone warunki otrzymają dostęp do programu.

ps. na tym screenie wygrana 3.99 to jest pomyłka (wszedłem przez przypadek na live :-) )

post-715-1306395718,79_thumb.png

Odnośnik do posta

Tak samo się zgłaszam , mario ciebie pamiętam z tworzenia właśnie takich programów tylko że związanych z bukmacherką , nawet miałem wykupiony u ciebie abonament na program Soccerbet , ExplorerBet . Jeżeli oczywiście to ty i nie mylę Cię z inna osobą .

Odnośnik do posta

mario a co się stało z tymi programami o których mówiłem kilka postów wcześniej , z tego co pamiętam to ludzie kupywali u ciebie abonament i byli zadowoleni . Pozdrawiam Manu

Odnośnik do posta

Jeżeli chodzi o ExploreBet i jego wcześniejszą wersję SoccerBet to już niedługo znów będzie działać i cieszy mnie fakt że byłeś zadowolony z działania tego programu

Obecnie pracuję nad surebetmonitor.com ale jak znajdę chwilkę czasu to zbuduję nowego ExploreBet i będzie on przystosowany zarówno do gamblingu jak i tradingu i na początku będzie to wersja free, aby każdy mógł sobie przetestować.

Jeżeli chodzi o ten program typowo do tradingu to postaram się też przygotować jakiegoś klienta z możliwością automatycznego kupowania i sprzedawania na giełdzie.

Jeżeli chodzi o rynki to obecnie testuje to tylko na 1X2 oraz 12 później dodam jeszcz U/O

A jeżeli chodzi o CS to już też mam pomysł na program tylko muszę go skonsultować z kilkoma osobami.

Odnośnik do posta