Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

jeszcze nie udalo mi sie uruchmic programu. dzisiaj z kolei cos nie teges z ;ogowaniem, wyskakuje na dole "connection successful..."

Tak jak pisali pokombinuj z folderami itd, lub po prostu poczekaj parę minut, mi dziś tez tak pisało i po 5/10 minutach poszło ;)

Odnośnik do posta

udalo sie :] cos tam wyskakuje :D tylko czy jest do tego jakis opis? nierozumiem co oznacza rubryka "value" i "route".

program pobiera dane z gieldy betfair, czy moze sa to jakies srednie kursy od bukow?

Odnośnik do posta

yavor fajnie że pobrałeś sobie program i że działa Ci wreszcie, ten temat ma zaledwie 6 stron, sporo pytań już padło w nim skierowanych do mario i on chętnie i cierpliwie na nie odpowiedział, więc na pewno znajdziesz również i Ty odpowiedzi przynajmniej na niektóre swoje pytania. Jeśli chodzi o pobieranie kursów to program ten pobiera bezpośrednio ze strony jednego ( a może kilku) buków, na pewno nie z BF

Odnośnik do posta

przejzalem caly watek i nic na ten temat nie znalazlem, dlatego zapytalem. gdyby wiec ktos mogl przyblizyc znaczenie wspomnianych rubryczek bylbym wdzieczny. no, chyba ze nikt jeszcze tego nie rozkminil ;)

Odnośnik do posta

yavor program pobiera kursy z porownywarki rubryka "value" wskazuje dla jakiej wartosci bramkowej zmienil sie kurs U/O co do route sie nie wypowiem bo pisze z pamieci z racji problemow z otwarciem programu (wolny internet)

Odnośnik do posta

elroy, mi pierwszy dzien jak zaczal dzialac wiec jeszcze zbyt wielu wnioskow nie wyciagnalem.

kornik, masz racje. value moze tego dotyczyc, bo przy rynkach 1x2 to sie nie pojawia. jeszcze pozostaje kwestia "route".

Odnośnik do posta

poniewaz wczoraj mialem wolne i akurat udalo mi sie uruchomic program, moglem praktycznie caly dzien zaobserwowac jego dzialanie. pomijajac fakt, ze nie wszystkie opcje jeszcze w nim rozumiem, o czym wspomnialem w poprzednich postach, program prezenetuje sie bardzo ciekawie :)

ze swojej strony, zauwazylem jak dotad jedna tylko niedogodnosc. poniewaz gram tylko na rynkach pre play, mecze rozpoczete powinny byc w jakis sposob sygnalizowane (wiem, jest w tabelce data i czas rozpoczecia meczu, ale gdy do spotkania pozostaja sekundy, badz wlasnie sie zaczelo i czlowiek podejmuje ekspresowe niemalze decyzje, jest to malo czytelne). program pokazywal mi ruchy na rynku, a ja skakalem po stronach i patrzalem czy mecz juz sie rozpoczal. jeden raz, o maly wlos, wpakowalbym sie w rynek, a jak sie okazalo mecz trwal juz 7 minut.

nie wiem, moze wystarczyloby dodac jakas rubryke, z migajacym napisem in play ;)

Odnośnik do posta

Route jest to punktowa zmiana pomiędzy ostatnimi kursami

Dziś serwer jest wyłączony. Jeżeli chodzi o uciążliwe logowanie jest to spowodowane tym iż korzystam z protokołu jabber - moim celem była bardzo szybkie i bezstratne przesyłanie danych praktycznie realTime ale widać nie sprawdza się to przy większej liczbie niż 5 osób jednorazowo zalogowanych i ogromnej ilości przesyłanych danych.

Prawdopodobnie opracuję inny sposób pobierana danych.

Pytanie do osób które do tej pory korzystały z programu -> jak wygląda waszym zdaniem skuteczność ?!

Odnośnik do posta

dzieki mario za objasnienie. jak bede mial okazje sprawdzic po raz kolejny zaobserwuje to w praktyce :)

co do skutecznosci jak narazie sie nie wypowiadam, gdyz zbyt malo jeszcze moglem wyciagnac wnioskow po jednym dniu.

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44 (jeśli można)

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44

21. yavor

Odnośnik do posta

mario, u mnie skuteczność podobna była do tej, którą Ty osiągnąłeś. Ponad 90% wejść to zwycięstwa, zdarzają się również wyjścia na zero, ale gdybym trzymał te zerowe zdarzenia do końca to bym zarobił. Gram dalej...obserwuję dalej...

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio