Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nowy temat będzie dotyczył tylko piłki nożnej i rynku under/over.

Idea jest taka by ustawiać się możliwie wyżej (1-3 ticki) i czekać aż rynek skupi. Na uwadze będę miał przede wszystkim rynek under gdyż zauważyłem że przed samym meczem lubi kurs dość często spadać. Zadaniem jest zrobić greena przed gwizdkiem sędziego, dopuszczalny czas IP to 2 minuty 30 sec. W tym czasie podejmuję decyzję - green - wyjście na zero - lekki red. Jeżeli próba będzie pomyślna i uda się w dłuższej perspektywie osiągnąć zysk nie będę widział przeciwwskazań z owym wejściem IP, jeśli się nadzieję 2 razy na szybką bramkę zrezygnuję z opcji IP.

Często jest tak że rynek mieli w miejscu, dlatego będę ustawiać się z tick offsetem a wtedy może się udać tzw "mielonka" czyli na danym kursie kilkakrotne wejście powiedzmy back 2,20 lay 2,18 back 2,20 lay 2,18.

Jeżeli dostrzegę, że kurs na giełdzie jest mocnym value w porównaniu do pinnacle, będę oczekiwał na swinga około 3-7 ticków.

Na start przeznaczę 30 funtów. Chyba, że jest jakaś niewiasta która zechce zainwestować w te pionierskie przedsięwzięcie.

Jeszcze nie wiem jaka będzie forma samego tematu, czy będę podawać wejścia przed meczem i jak się ustawiam, czy już konkretny wynik.

Jeśli są jakieś pytania, niejasności proszę pisać, chętnie podyskutuję.

START - 13 piątek 2011 maj.

30f

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

I na sam początek, pokazuję sytuację która miała miejsce 15 minut temu.

Obecnie 18 minut do meczu. Jeszcze 15-30 min temu można było złapać kurs 1,79. Wszedłem za 5f z offsetem. po czym ustawiłem się na tym samym. Niestety nie udało się a kurs poleciał w dół na 1,75. Zostawię tą opcję do gwizdka, liczę że może ktoś kupi.

27wy7ls.jpg

Odnośnik do posta

Jeszcze nie wiem jaka będzie forma samego tematu, czy będę podawać wejścia przed meczem i jak się ustawiam, czy już konkretny wynik.

powodzenia Esca w nowym watku. Samej zieleni zycze.

Jesli mozesz podawaj wczesniej co zamierzasz grac - wiecej osob bedzie moglo skorzystac. Jesli bedziesz wklejal same wyniki na co to komu?

Spojrz na to tak - Regecik wczoraj zarzucil temat o Readingu - chyba z pol forum na tym zarobilo :)

Odnośnik do posta

te Twoje overki fajnie wygladaja - dzis przygladalem si ekilku wykresom i wyglada to calkiem fajnie. jedynym problemem sa male rynki. Jak tam z plynnoscia Esca? Za ile wchodzisz? Da sie wyzyc z tego? :))

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Celtic-Udinese under 1,73 spadek na 1,70 edit: tutaj tylko +1 tick. :)

Twente - Wisła under 2,34 do 2,26 Edit: już poleciał do 2,20 lecz sprzedany po 2,26 = +4 ticki01%20Smile.png

możliwe wejście na 2 min w live. edit: bez live.

Edytowane przez Escabar
Odnośnik do posta

Korea - Polska under 1,79 spadek na 1-3 ticki

ja generalnie tu gram mielonkę, może więcej uda się ugrać.

edit: kiepski rynek, zero ruchu na 3 min przed meczem, wyszedłem po tym samym kursie.

Edytowane przez Escabar
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.