Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Dobra Panowie, jak na traderów przystało trzeba to jakoś wszystko poukładać. Będę chciał dowieść, że na underach w footballu można zarobić. Spiszę początkową stawkę, i będę wpisywać jakie rynki gram, (nie będzie konkretnych wejść wyjść, bo czasami będzie moja ulubiona mielonka w miejscu). Zobaczymy jak to wyjdzie na przestrzeni czasu. Kwotę początkową damy równe 100 funtów by było widać ile procent na przestrzeni 30 dni da się uhandlować. Zakładam że będzie to dość grubo przeszło 100%. Mam w głowie kilka sposobów i pomysłów na grę na undera. Spiszę to niedługo (jutro) i będę testować, lecz w tym temacie zwykłe spadki przedmeczowe. Również jutro będzie dzień pierwszy gry jaką zapowiadam wyżej.

Odnośnik do posta

100% w miesiąc? Ambitnie, i to nawet bardzo :D Jeśli chodzi o mnie, to na pewno będę tu zaglądał, bo przyda mi się poznać punkt widzenia takiego wyjadacza. Powodzenia ;)

Odnośnik do posta

generalnie under 2,5 drużyny wyrównane i underowe, takie w których można spodziewać się wyrównanej walki w środku pola lub też kopaniny. Np. Pol-Litwa, Austria, Armenia i inne głupoty jeśli chodzi o reprezentacje. W przerwach fajnie można pohandlować, więc też.

Adamek, błędy jakiego typu? trzeba ustawiać się wyżej i porównać kurs z bukami (tendencje).

Odnośnik do posta

Esca mocno Ci kibicuje abyś zrealizował swój cel. Ja swego czasu, bardziej na początkach przygody z BF grałem praktycznie tylko o/u i to jeszcze często prozaicznym sposobem, tzn wyszukiwałem mecze w Serie A, gdzie grały drużyny z dolnej części tabeli i dawałem back under 2,5 czekając na spadki... wchodziło wbrew pozorom całkiem nieźle, może również powrócę do tego... Póki co jeszcze raz powodzenia!

Odnośnik do posta

generalnie under 2,5 drużyny wyrównane i underowe, takie w których można spodziewać się wyrównanej walki w środku pola lub też kopaniny. Np. Pol-Litwa, Austria, Armenia i inne głupoty jeśli chodzi o reprezentacje. W przerwach fajnie można pohandlować, więc też.

Adamek, błędy jakiego typu? trzeba ustawiać się wyżej i porównać kurs z bukami (tendencje).

Właśnie takiego typu, że zdarza mi się źle coś odczytać i pójdzie nie w tą stronę. Dlatego będę obserwował jak sobie te u/o rozkminiasz.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.