Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Ostatnio zacząłem grać Under 2.5/3.5 w przerwie, prawie zawsze kurs skupiony zaraz po zakończeniu meczu i rozpoczęciu przerwy spada w ciągu przerwy o jeden tick, czasem nawet dwa. Generalnie jeżeli jest wynik 0:0 wtedy gram na Under 2.5 a kiedy 1:0, 0:1 to gram Under 3.5

Odnośnik do posta

Widzę, że na tym samym rynku tradowaliśmy :) Kurs spadł tam o 2 ticki więc też dość dużo zarobiłem. Dzisiaj próbowałem grać na U4.5 i U5.5 gdy wynik do przerwy był wysoki, ale nie polecam. Mała płynność, podczas przerwy prawie nic się nie dzieje.

Odnośnik do posta

Wczoraj na lidze mistrzów około 8,5 funta. Szczerze nie chciało mi się męczyć już na rynkach u/o po fajnej dniówce. Dziś wyhandlowane jeszcze więcej, wystarczył 1 set. Dziś już też nic raczej nie będę męczyć.

Odnośnik do posta

nie mogłem się powstrzymać by nie ruszyć Agi, kurs zbyt niski jak na mecz z Safarovą, delikatnie.

Panowie liga mistrzów, ustawiamy się w przerwach trochę wyżej na underach, i staramy się złapać ticki. Pomyślności.

Odnośnik do posta

Poniżej 3 ticki ugrane na Vesninie, taki poranny wf.

Na dziś polecam handel w przerwie na Mullerze (przed jego podaniem) + jeśli Tursunov wygra dość pewnie 2-3 pierwsze gemy, proponuję również ustawiać się wyżej przed jego podaniem z offsetem.

Odnośnik do posta

Na tym rynku było bardzo niespokojnie, początkowo green 14 funtów, później red na 158funtów, następnie jedną decyzją przy stanie 5-4 dla tipsarevica lay tipsa. (założenie że kunitsyn wygra pierwszą piłkę). Jednym konkretnym wejściem z reda 158f wskoczyło na greena. Dziękuję za ten rynek, zbyt niepewny. Poniżej ruchy jakie wykonałem. Green 11,41 z tego wyszedł.

Odnośnik do posta

Podziękowania drogie panie, niestety w tym rynku leżało sporo do wyciągnięcia a głupi Esca postanowił sobie zrobić reda i 10f zachować na browara. Rynek wyglądał pięknie do laya 1,03 za 50f. Wystarczyło poczekać 10 minut i świeciłby green na ponad 800 funtów. ALe co tam czerwony też ładny kolor:)

2usbo5w.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.