Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dziś jeden rynek, boli mnie to ale cóż, brak czasu, i tak do przyszłego tygodnia, jutro na wydziale mamy spotkanie z naszym 'błyskotliwym' prezydentem Komorowskim, później idę na 24h do roboty. W niedzielę relaks, w poniedziałek wracam do swojej małej mieściny a później święta. Także, życzę wam spokojnych i spędzonych w zadumie dni.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Z racji lenistwa nie chciało mi się wrzucać pojedyńczych screenów, na dziś już koniec ze sportem. A poniżej zrzut z rynków, żadna filozofia, na każdym siedziałem z 10-15 minut, łącznie poświęcone jakieś 2-3 godziny.

Odnośnik do posta

Cały mecz czekałem na odwrócenie trendu, LG nic specjalnego nie grało, to ich layowałem po 3 kwarcie gdzie prowadzili kilkoma punktami, na początku był ładny red, (około -80f do cięcia) no ale nauczyłem się, że wychodzenie przy redzie to głupota bo zawsze później wskakiwało na greena a ja tylko włosy z głowy rwałem. Tak samo było teraz, pierwsze punkty w 4 kwarcie zdobyło LG, w tym momencie red się pogłębił. Czekałem dalej i Knights wyszło w 4 kwarcie na prowadzenie 8-2 (run 8-0). Sytuacja się wyrównała, po czym jakieś 2 minuty na zmianę wychodziła na prowadzenie raz jedna raz druga drużyna. Później dwa ładne przechwyty Knights i wyszli na 4 pkt przewagę dzięki której mogę się cieszyć przyciskiem zielonym. ;) Knights cały mecz wygrało, przegrywając praktycznie od początku do końca, można było layować LG po kursie około 1,15 - oczywiście ja tego nie zrobiłem mając już lay po 1,4.

Nawiązując do zdania (wychodzenie przy redzie to głupota) chodzi oczywiście o live, trzeba grać taką stawką która pozwoli pogodzić się z przegraną, i nie będzie płaczu. Przy wszelkich innych rynkach gdzie wchodzimy grubą kasą cięcie strat jest OBOWIĄZKIEM.

Odnośnik do posta

Na obu rysunkach trade między przerwami, jak widać kurs w obu przypadkach odbił o 1-3 tiki do góry, ja tam stałem ze swoją kasą, dzięki czemu złapałem (nie za nisko bo bym nie sprzedał). Trade na 1 tick. Kilka takich operacji (2-4) daje 10-30f. Teraz udało mi się zrobić po jednej, bo gadałem z blackiem i franz'em.

Dobranoc

Odnośnik do posta

Lay od początku meczu niemek, 1,35, Serbki w pierwszym secie wyszły na początku na 2 pkt prowadzienie i skoczył na 1,55, zamknięcie pozycji i cieszę się greenem.

Odnośnik do posta

Nie mogłem się powstrzymać by tego nie wrzucić, rynek marzenie. Jest to spotkanie Andy Murray-Tomas Berdych. Wykres na win Murraya. Niesamowite windy, kilkadziesiąt minut kolejna i kolejna. Chciałbym umieć wykorzystywać takie rynki chociażby w 30%.

Odnośnik do posta

Taktyka małych kroczków, widziałem że Berdych wygrywa większość swoich podań, lecz nie przychodziło mu to łatwo. Obecnie w setach 1-1 i 3-3 w gemach. Po wygranym podaniu Murraya kurs oscyluje w granicach 1,42 - lay. Po wygranym podaniu Berdycha kurs leciał na około 1,58 dla mnie to duże value jeśli chodzi o taki duży zakres ruchu.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.