Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenis Trading pre play - in play

Promowane odpowiedzi

Witam. Na początek kilka słów o sobie. Tradingiem interesuje się stosunkowo niedługo więc można powiedziec, że jestem na początku tej drogi. Do tej pory gram głównie in play tenis i piłkę(głównie overy, rzadziej mo) ale pre play też skupię się głównie na tych dwóch dyscyplinach. Pierwszym moim celem jeśli chodzi o pre nie będzie osiąganie ewentualnych zysków lecz nie przegranie kapitału początkowego. Chcę sprawdzic czy pre jest mi dane czy nie. Jeśli nie wracam tylko do in play. Niedługo pierwsza propozycja

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

tak tak owczar ma racje - wiecej info pakuj w jeden post - przedewszystkim fajnie by bylo gdybys napisal cos o decyzji wiecej niz tylko bac/lay - aloe tez dlaczego. bo ze screenow i twoich propo

spadek

back Bartoli

Posted Images

Wcięło mi 2 czy 3 posty. więc wczwśniej zagrałem back Barthel coś koło 2.58 i sprzedałem coś koło 2.30 potem back Sogndal po 4.8 i niestety strata sprzedane chyba po 5.1.

A to Hantuchova fajnie spadła

post-744-0-00627800-1307869179_thumb.png

Odnośnik do posta

Jeśli kurs nie poleci(co już chyba jest niemożliwe) to zostawiam typ na live. Kurs spadł już do 2.90 i liczyłem na dalszy spadek. Potem musiałem na chwilę wyjśc i nastąpiło odbicie.

Odnośnik do posta

Kurs na Zheng to kompletna lipa chociaż tu wyszła moja zachłanność bo na live można był złapać z tego co pamiętam 4 ticki.

Nas dziś back Honka

post-744-0-54162400-1308222816_thumb.png

Odnośnik do posta

spadek

Mógłbyś przwywiązywać większą wartość do tego co piszesz, nikt z tagiego "czegoś" nie skorzysta.

Przydałyby się kilka słów dlaczego tak a nie inaczej...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.