Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenis Trading pre play - in play

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

tak tak owczar ma racje - wiecej info pakuj w jeden post - przedewszystkim fajnie by bylo gdybys napisal cos o decyzji wiecej niz tylko bac/lay - aloe tez dlaczego. bo ze screenow i twoich propo

spadek

back Bartoli

Posted Images

sprzedaż po 1.70

Skorzystałem, podziękował ! Od jakiegoś czasu się przyglądam twojemu wątkowi i fajne typy podajesz, choć dopiero teraz pierwszy raz skorzystałem. Oby tak dalej, życzę wytwałości ! ;-)

Odnośnik do posta

Gdybym mógł to bym pewnie oglądał wszystkie spotkania i na ich podstawie. Niestety to nie możliwe. Ale staram się na bieżącą śledzić zwłaszcza WTA. Otwieram listę spotkań i staram się nie patrzeć na kursy tylko jak już wpadnie mi w oko jakieś spotkanie to staram się sam oceniać jego szanse i dopiero patrze jaki kurs. No i oczywiście jak sprawa ma się u buków :-) często jest też tak, że zostawiam typy na live jeśli coś idzie nie po mojej myśli a mi sie wydaje, że na live można coś skubnąć dla siebie albo chociaż wyjść na zero.

Edytowane przez rze
Odnośnik do posta

Goerges sprzedana wcześniej po 1.52

Natomiast Dolonots czekam na live, mogę sprzedać po cenie zakupu ale zobaczymy może na live da się coś skubnąć

post-744-0-82884500-1308653692_thumb.png

Odnośnik do posta

przygladam sie twoim poczynaniom na tenisie od jakiegos czasu i dzis w nocy w koncu zagralem lay na serene no i 10e wpadlo. szkoda ze tylko polowe stawki mi przyjelo (zagralem po 1,2).

well done sir!

Odnośnik do posta

całkiem zapomniałem podać,że zakupiłem back Pironkowa. Na razie niewielki spadek ale wydaje mi się, że jeszcze poleci

post-744-0-66116900-1309129215_thumb.png

Odnośnik do posta

Pironkowa sprzedana po 3.05 natomiast Azarenka można obecnie sprzedawać po 9 czy 9.20 ale w następnej rundzie zagra z Paszek więc czekam bo powinna się z nią uporać choć już teraz można by zrealizować ładny zysk

post-744-0-36527900-1309182679_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.