Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenis Trading pre play - in play

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

tak tak owczar ma racje - wiecej info pakuj w jeden post - przedewszystkim fajnie by bylo gdybys napisal cos o decyzji wiecej niz tylko bac/lay - aloe tez dlaczego. bo ze screenow i twoich propo

spadek

back Bartoli

Posted Images

Chyba lipa z tym rynkiem choć jeśli ktoś skorzystał to w nocy mógł zarobić. Teraz już nie jest tak kolorowo i poczekam jeszcze trochę ale prawdopodobnie odsprzedam po cenie zakupu

Odnośnik do posta

rze - połowa forum na twoim typie skorzystała :) Wzieli poniżej kursu 2 i sprzedawali po 1.90 . Ja wzialem 1.96 i zostawiłem na noc niestety, wyszedłem z rynku ze stratą ale zasiad się ponownie po drugiej stronie :)

Odnośnik do posta

bardzo fajny typ, tylko nie mozna byc zachlannym. mi sie udalo lay Lisicki 1.97 kupic i sprzedalem po 2.04. szkoda ze nie przyjelo calej stawki ale i tak +16.

thx

Odnośnik do posta

wiem, przekonałem się o tym nieraz w mojej krótkiej przygodzie z betfair ale z drugiej strony mój bardzo skromny budżet sprawia, że mysle a może jeszcze jeden tick i wychodzi jak wychodzi

Odnośnik do posta

Sprzedaję też Azarenke bo w półfinale zagra z Kvitovą a tu może być różnie. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał

post-744-0-14224000-1309295553_thumb.png

Odnośnik do posta

Czas na małe podsumowanie(robione na szybko więc może pojawić się gdzieś błąd):

Barthel 2.58..........2.30

Sogndal 4.8............5.1

Hantuchova 1.68....1.59

Flipkens 1.64..........1.61

Ivanovic 1.68.........1.64

Zheng strata całej stawki

Honka 1.56...........1.55

Hantuchova 2.32....2.12

Dokic 2.42...........1.57

Kanepi 1.74..........1.70

Goerges 1.56........1.52

Dolonts 3.4...........4.3

MJMS 4................3.75

Kirilenko 5.5..........5.2

Pironkova 3.10.....3.05

Azarenka 12.........5

Bartoli 2.04..........1.90

Fish strata całej stawki

Sam nie wiem co o tym myśleć. Kilka spraw na pewno do poprawy. Teraz postaram się kupować nieco wyżej wybrane rynki bo do tej pory kupowałem po aktualnym kursie.

Odnośnik do posta

To nie rozumiem rze. Grasz i in play i pre play? To radzę się zastanowić poważnie którą drogę obierasz. Jako początkujący nie jesteś aż tak wszechstronnym traderem by grać to i to. Obierz jedną drogę, dopiero później włącz inne opcje. Każdy trader na tym forum Ci to powie ;)

Odnośnik do posta

jeśli coś nie idzie po mojej myśli to czasem podany rynek zostawiam na live jeśli jestem przekonany, że coś może do niego, niestety po woli przekonuje się,że lepiej odsprzedać ze stratą niż wchodzic live bo 2 razy się uda a 3 razy nie. No i wiesz marny budżet jednak kusi i nad tym na pewno musze popracować :)

Edytowane przez rze
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.