Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenis Trading pre play - in play

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

tak tak owczar ma racje - wiecej info pakuj w jeden post - przedewszystkim fajnie by bylo gdybys napisal cos o decyzji wiecej niz tylko bac/lay - aloe tez dlaczego. bo ze screenow i twoich propo

spadek

back Bartoli

Posted Images

Typ nie będzie wliczany do statystyk. No ok 30 min przed spotkaniem wyłączyli mi prąd i nawet nie wiem jak kształtowały się kursy. Typ co prawda wygrany ale to zwykły bet

Odnośnik do posta

propozycja na dzić to back Strycovej (heh ale jaja zagrałem w gt typ, ledwo zdążyłem zrobic zrzut na stronce i od razu kurs poleciał)

post-744-0-27220100-1316342176_thumb.png

Edytowane przez rze
Odnośnik do posta

zobacz, że w całym turnieju Barbara gra w miarę stabilnie natomiast Marina już wczoraj powinna wylecieć z Paszek ale ta nie wykorzystała okazji no i Erakovic jest w finale

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.