Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Przeglądając jutrzejszą ofertę LM, czy nie byłoby warto zastanowić się nad lay Juventus ? Odnośnie poprzedniego meczu Duńczyków u siebie z Chelsea, na jednym z tutejszych blogów spotkałem się z komentarzem że ówczesny kurs na gości był zdecydowanie za niski (poniżej 1.40), nieadekwatny do poziomu rozgrywek. W dniu meczu kurs na Chelsea przekroczył nawet poziom 1,5. Wiem, że aktualny trend nie przemawia za tym typem, jednak czy mimo to można doszukać się analogii związanych z ruchem kursów w tych dwóch spotkaniach ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bardzo dawno nic nie pisałem odnośnie stanu finansowego mojej gry na BF. Między innymi dlatego, że bardzo mocno ograniczyłem swoją obecność na giełdzie, a stało się to z różnych powodów: zmiana pracy

Dopiero teraz znalazłem chwilę, aby rozliczyć ostatnią propozycję, więc podsumowując krótko, typ był dobry, ale  własnie do poranka w dniu meczu. Potem nastąpiło odwrócenie trendu, na czym też można b

W odpowiedzi na pytania od użytkowników, mając trochę czasu dziś z rana postanowiłem jednak skrobnąć parę zdań jak obecnie gram i dobieram rynki. Kiedyś już co prawda pisałem trochę o tym, j

Posted Images

Przeglądając jutrzejszą ofertę LM, czy nie byłoby warto zastanowić się nad lay Juventus ? Odnośnie poprzedniego meczu Duńczyków u siebie z Chelsea, na jednym z tutejszych blogów spotkałem się z komentarzem że ówczesny kurs na gości był zdecydowanie za niski (poniżej 1.40), nieadekwatny do poziomu rozgrywek. W dniu meczu kurs na Chelsea przekroczył nawet poziom 1,5. Wiem, że aktualny trend nie przemawia za tym typem, jednak czy mimo to można doszukać się analogii związanych z ruchem kursów w tych dwóch spotkaniach ?

Analogii można się doszukiwać i obserwować , jeśli jednak rynek podąża w drugą stronę lub jest w konsolidacji to lepiej odpuścić i ewentualnie obserwować. Dlatego też między innymi nie podałem propozycji z tymi overami Barcy i Bayernu, bo tam nie ma/było trendu, tylko moja subiektywna opinia, że powinno to spaść. W tradingu jednak, jak wielokrotnie już było powiedziane należy nie przewidywać a reagować ;)

Odnośnik do posta

Nadszedł czas na rozliczenie moich propozycji na CL, a więc:

1. back Benfica 2,54/2,56 - cały czas praktycznie 2/3 ticki w górę i w dół.

2. back Chelsea 2,94/2,96 - moja wtopa tej kolejki. Przeceniłem ten rynek całkowicie i pociąłem dopiero po 3,30. Błąd tutaj tkwił w psychice i mylnym przekonaniu (totalna amatorka...). Przed meczem widziałem granice 3,85/3,90 i tak widać był to słuszny poziom. Tak z innej beczki to uważam, że drużyna ze wschodniej Ukrainy może sporo zwojować z tej edycji CL ;)

3. lay Arsenal 2,06/2,08 - dobiło spokojnie do okolić do 2,30 i tak się utrzymało ;)

4. back Real 2,16/2,18 - tutaj strata 3/4 ticków.

5. lay Montpellier 2,14/2,18 - długi czas wykres w konsolidacji, by wybić solidnie w górę przed meczem.

Podsumowując gdyby nie ten Real to byłoby całkiem przyjemnie, a tak jest średnio. Dziś niby LE, ale nie będę miał raczej czasu na handel, stąd też brak propozycji.

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

Kto skorzystał pewnie zarobił ;) Na chwilę obecną (40min przed meczem) sytuacja wygląda następująco. Przehandlowano nawet ponad 3K na 3,25, więc 4/5 ticków można było poskubać :)

post-366-0-00055700-1351710267_thumb.png

PSG ostatecznie odpuściłem, a szkoda, bo obecnie na back 1,85/1,86.

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

Na rynku Bragi - MU udało się złapać 2,28 - 2,18, więc jestem zadowolony (doszło nawet do 2,16, a obecnie 2,20/2,22). Być może jeszcze spadnie, ale coraz bliżej do meczu, zaczną pojawiać się składy, więc nie ma co ryzykować, ewentualnie można ponowić potem jakieś wejście. Podsumowując jak najbardziej udany, stabilny rynek i oby takich więcej.

post-366-0-55798600-1352312202_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Dawno nic nie pisałem, dziś chwilka czasu się znalazła, więc na szybko:

Eibar - Malaga

lay Malaga 1,99/2,00

uzasadnienie: trend na wykresie + info o składzie

post-366-0-32902300-1355827022_thumb.png

jeszcze dwa typy zagrane:

Karlsruhe - Freiburg

back Freiburg 1,74/1,75

post-366-0-14627300-1355827249_thumb.png

Niort - Sedan

back Niort 2,20/2,22

post-366-0-09172700-1355827342_thumb.png

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

Czas na rozliczenie dzisiejszych propozycji:

Karlsruhe - Freiburg

back Freiburg 1,74/1,75

Złapałem tutaj 1,75 -> 1,70 +5 ticków (najniżej było 1,68) a teraz mamy "ostatnią godzinę" do meczu i trend się odwrócił (być może będzie tak też w innych podanych meczach, więc można obserwować ;) ), kto chce niech tez korzysta, bo obecnie już po 1,81/1,82

post-366-0-69084100-1355851447_thumb.jpg

Niort - Sedan

back Niort 2,20/2,22

Połapane 2 ticki 2,22 -> 2,18 i konsolka, więc lepiej dać sobie póki co spokój.

post-366-0-64903100-1355851587_thumb.jpg

Eibar - Malaga

lay Malaga 1,99/2,00

Bardzo ciekawy rynek, można było zrobić co najmniej dwa fajne wejścia dotychczas, u mnie jedno 1,99 -> 2,06 ;) Na tę chwilę jakiejś konsolidacji bym się nie spodziewał. Raczej albo pójdzie znów spadek do okolic 1,90 lub 2,0 albo ruszy porządnie do góry, więc też dalej ciekawy rynek może być, choć coraz bliżej do meczu, a wiadomo lepiej nic nie przewidywać, tylko reagować ! :)

post-366-0-29447600-1355851836_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Więcej czasu w ostatnich dniach to wrzucę i coś na dziś:

Rayo Vallecano - Levante

back Levante 3,20/3,25

post-366-0-41003800-1356005721_thumb.png

Na jutro przymierzam się też do back Juventus. Nie gram zazwyczaj tak niskich kursów na back, ale w tym przypadku wydaje mi się to "bezpiecznym" zagraniem. Można pomyśleć, że kurs niski i nie ma gdzie spadać, mecz na wyjeździe... ale ja to widzę jako trend spadkowy, forma obu drużyn klarowna i do tego mecz zostanie rozegrany w Parmie, czyli na terenie neutralnym. Myślę, ze poziom 1,40 jest jak najbardziej możliwy, ale jak będzie to tradycyjnie zobaczymy ;)

Cagliari - Juventus

back Juventus 1,47/1,48

post-366-0-84049100-1356006245_thumb.png

Odnośnik do posta

Wypadałoby już pożyczyć tradycyjnie Wesołych Świąt, ale wcześniej... Na wyspach piłkarze też tradycyjnie nie za bardzo świętują i mamy w środę następną kolejkę EPL. Ja na ten moment wybrałem sobie:

Norwich - Chelsea

back Chelsea 1,66/1,67

post-366-0-44542700-1356349534_thumb.png

Tak nietypowo, bardziej pod obserwację póki co, bo mało kasy na rynku itd - back over 2,5

post-366-0-60436400-1356349826_thumb.png

Teraz już życzę Wszystkim udanych, radosnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku z jak największą ilością kolorku zielonego ;)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.