Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Panowie dziękuje za wsparcie, jesteście bardzo pomocni..

Postaram się jeszcze bardziej zmienić swoje podejście mentalne,ale to chyba w troszkę dłuższej perspektywie czasu. Uważam że i tak zmieniłem w swojej grze baardzo dużo, oczywiście na lepsze, nie mam już problemów z akceptacją redów, niektórymi się jednak przejmuję po fakcie ( tu muszę się z wami zgodzić ), nie mniej uważam że wszystko idzie ku dobremu

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Podsumowanie 14 dzień /38

Ilośc rynków: 19

Ilośc rynków na plus: 16

Na zero: 0

Na minus: 3

Największy green: 3.17e

Największy red: -4.56e

Zysk/Strata: 13.21e

Budżet początkowy: 50e

Budżet obecny: 99.57e

Niedzielę miałem wolną, liczba rynków zresztą świadczy o tym że cały dzień siedziałem przy komputerze :) ale było warto bo dzień dał mi dużo satysfakcji, może troszkę za duży ten jeden red, ale nie załamałem się nim i robiłem swoje.

Rynek dnia:

post-653-0-46038800-1320684012_thumb.jpg

piękny widok :) na początku przerwy zrobiłem greena 1.90e na remisie, kupione za 6.4 sprzedane za 6.00 po szybkiej transakcji przeniosłem się na rynek CS duża luka na 2:3 zachęciła mnie do zainwestowania swoich pieniędzy, mimo obawy przed późniejszą odsprzedażą kursu, kupiłem za 8.4 sprzedałem za 7.6 ;) zysk 3.17e okazał się później największym w całym dniu

Ciekawym rynkiem był również Sporting lizbona, nic nie mogłem zdziałać na MO więc przeniosłem się na CSy, niestety kupionego kursu nie mogłem sprzedać, dosłownie nic się nie działo na tym rynku, w tym przypadku potwierdziła się moja obawa w tej kwestii, ostatecznie musiałem brac to co było na tacy, kupione za 3.65, sprzedane za 3.80, dało to reda w wysokości 1.24e

Wszystkie rynki:

post-653-0-75185400-1320684490_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Co ja mogę powiedzieć? Czapki z głów... Wyrastasz na jednego z najlepszych traderów na całym forum. Tak trzymaj!

nie przesadzajmy, dużo mi jeszcze brakuje do najlepszych.. nie mniej mam nadzieje że takim się stanę w przyszłości. dzięki

Odnośnik do posta

Podsumowanie 15 dzień /38

Ilośc rynków: 8

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 1

Na minus: 1

Największy green: 2.09e

Największy red: -0.18e

Zysk/Strata: 6.40e

Budżet obecny: 105.97e

Szybki łatwy i przyjemny handel miał miejsce dzisiaj, szkoda że tak naprawdę przez następne parę dni będziemy my traderzy bezrobotni bo czuję że złapałem dobrą formę, zresztą wyniki po części również o tym świadczą..

Rynek dnia:

post-653-0-44742500-1320703470_thumb.jpg

Przerwa w 2 lidze hiszpańskiej, kupiony back na murcię po kursie 3.60 sprzedany po dwóch minutach po kursie 3.45, dało to zysk 2.09e..

szkoda że nie udało mi się powtórzyć już podobnej operacji, rynek się trochę zacieśnił, a że ja lubię stać wyżej niż obecny kurs to tak stałem.. :)

Wszystkie rynki:

post-653-0-00055000-1320703689_thumb.jpg

Przyjemna sprawa że dołączyłem już do grona budżetowców trzycyfrowych..

Odnośnik do posta

Podsumowanie 16 dzień /38

Ilośc rynków: 2

Ilośc rynków na plus: 2

Na zero: 0

Na minus: 0

Największy green: 0.91e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 0.92e

Budżet obecny: 106.89e

Ah co to był za dzień :) te mecze, emocjonujące rynki..

Tak na poważnie to całe szczęście że jutro troszkę młodziki pograją bo znowu by wiało nudą, szkoda że spotkania o puchar johnstona do przerwy kończyły się takimi wynikami na które nie miałem koncepcji albo rynki mi uciekały i ów koncepcję traciłem

Wszystkie rynki:

post-653-0-29686200-1320785748_thumb.jpg

Edit: buu jedna te młodziki dopiero we czwartek.. to jutro znowu kicha choć odrobinę mniejsza niż dzisiaj

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

U mnie dzisiaj niemalże identyczny zysk ;) Rzeczywiście posucha strasza. Jeszcze wczoraj jakoś się wszystko kręciło i można było wyrobić ładną dniówkę, ale następne dni to będzie ciężka przeprawa...

A co do Twojej gry - ładnie Ci to idzie. Zakładałeś 100% wkładu w miesiąc, a tutaj po 16 dniach świeci prawie 107e. Forma jest!

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta

U mnie dzisiaj niemalże identyczny zysk ;) Rzeczywiście posucha strasza. Jeszcze wczoraj jakoś się wszystko kręciło i można było wyrobić ładną dniówkę, ale następne dni to będzie ciężka przeprawa...

A co do Twojej gry - ładnie Ci to idzie. Zakładałeś 100% wkładu w miesiąc, a tutaj po 16 dniach świeci prawie 107e. Forma jest!

na początku miesiąca założyłem sobie zysk większy niż w październiku, czyli wychodzi na to że >108e będzie mnie satysfakcjonować, procentowo 220%, obecnie mam ok 114% więc spokojnie :) do celu jeszcze daleko..

dzięki za poparcie i czytanie bloga bo widzę że zaglądasz tutaj w miarę regularnie, liczę również na reaktywację Twojego pisadła :)

Przy obecnym budżecie nie zamierzam ruszać innych dyscyplin, więc trzeba handlować na tym co jest (niestety), pozdrawiam

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Hehe ;) Za symboliczne 2e można się pobawić. Ktoś zarzucił w blogu info, że stawką 3e wyciągnął na meczu 1.11e ;p

nie lubię koloru czerwonego :) poza tym szacunek do pieniądza, 3e to nie jedna moja dniówka, nie zapominaj o tym ;)

Odnośnik do posta

Wywołano mnie to się udzielę :D Rzeczywiście tak jak pisałem u siebie na blogu, postanowiłem spróbować czegoś nowego i rzeczywiście stawką bazową 3€ zrobiłem kilka wejść podczas meczu i udało się akurat zarobić ;) Priorytetem oczywiście pozostaje kopana, bo na tym się póki co najlepiej znam i interesuje, ale jeśli jest okazja to trzeba poszerzać horyzonty i nabierać doświadczenia, bo kto wie może natrafimy akurat na coś, w czym jeszcze lepiej się czujemy. Co do budżetu to już indywidualna sprawa. Ja do niedawna też cieszyłem się z każdego € centa i nadal szanuje każdy zarobek, jednak wraz z upływem czasu, nabraniem doświadczenia praktycznie każdy dochodzi do większych stawek i to jest naturalna droga rozwoju, by najmniej ja tak uważam. Podstawa to nic na siłę, do wszystkiego potrzeba cierpliwości, zaangażowania i wytrwałości ;)

Odnośnik do posta

Podsumowanie 17 dzień /38

Ilośc rynków: 4

Ilośc rynków na plus: 2

Na zero: 2

Na minus: 0

Największy green: 2.33e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 2.76e

Budżet obecny: 109.65e

Niech już się w końcu skończy ta przerwa na reprezentację bo za dużo to pograć nie można, ale najważniejsze że cały czas są dniówki na plus.

Na początku ugrałem jeden tick na remisie barcelony, był to handel pre play, kupione za 9.00 sprzedane za 8.80 zysk 0.43e, następnie załapałem się jeszcze na pre Chesterfield, gdzie ugrałem ticka na gości, kupione za 2.48 sprzedane tick niżej, pograłem jeszcze w tym spotkaniu na przerwie, łącznie dało mi to zysk 2.33e, na reszcie spotkań ( nie było ich zbyt wiele ) albo nikt nie chciał kupić moich promocyjnych kursów albo musiałem wyjść na zero.

Wszystkie rynki:

post-653-0-05883100-1320948782_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Radek podoba mi się w Twoim blogu cel jaki sobie założyłeś i określony czas na jego realizację. Muszę coś takiego wprowadzić chyba u siebie bo póki co to jest taka jazda z zamkniętymi oczami. Poza tym codzienne podsumowanie też daje rade.

Odnośnik do posta

Radek podoba mi się w Twoim blogu cel jaki sobie założyłeś i określony czas na jego realizację. Muszę coś takiego wprowadzić chyba u siebie bo póki co to jest taka jazda z zamkniętymi oczami. Poza tym codzienne podsumowanie też daje rade.

zdecydowanie lubię wyznaczać sobie różne cele, lepiej mi się handluje jak wiem do czego dążę (konkretnie), oczywiście należy uważać żeby nie nakładać na siebie niepotrzebnej presji.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.