Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Piłkarze w szatni, ja na rynku

Promowane odpowiedzi

Kolejny interesujący rynek to Hertha Berlin - St Pauli.

Obserwuję go od kilku dni, chociaż spotkanie odbędzie się dopiero w poniedziałek. Zakupiłem back na gospodarzy po średnim kursie 1,68. Żałuje trochę, że nie udało się tick wyżej, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) Pozostało czekać :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam. Na giełdzie Betfair siedzę już ładnych parę lat. Trochę wygrałem, trochę przegrałem, jedno jest pewne.... zdobyłem spore doświadczenie (a przynajmniej tak mi się wydaje). Generalnie uważam, i

Moim zdaniem z tym stawianiem sobie celu w tradingu jest jak w życiu, większość ludzi tego potrzebuje. Musimy wiedzieć dokąd zmierzamy, co chcemy osiągnąć itd to jest bardzo motywujące, zmusza Nas do

Czytałem już sporo blogów, ale nigdy nie zrozumiem idei stawiania sobie celu w postaci określonej sumy :-). Osiągnięcie tego progu większego znaczenia nie ma (i tak każdy dobrze wie bez tego jak mu id

Posted Images

Hertha niestety stała w miejscu, po czym postanowiła zacząć rosnąć :) Oddałem po 1,71 nie rozkładając straty :) Wyszło albo - 2,64 w przypadku wygranej herthy albo rynek na zero :)

Odnośnik do posta

Dziś propozycja, nieco wbrew moim zasadom wejścia na rynek kilka dni przed. Zaciekawił mnie rynek AIK - Napoli i spadek gości.

Kupione back Napoli @ 1,74

post-332-0-55401100-1353572503_thumb.png

Odnośnik do posta

Napoli oddałem po cenie zakupu. Generalnie ostatnio mam trudności z doborem rynków. W co nie wejdę, idzie w drugą stronę. Dziś nieudane wejście na meczu bundesligi i strata 4 euro. Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale nie idzie to tak, jak powinno...

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam po przerwie :) Nowy rok, nowe podejście i oby było zielono :) 
Tak jak pisałem, moja gra była strasznie szarpana, na siłę. Nie przynosiło to efektów, więc postanowiłem wypłacić środki i odpocząć od BF. Ciągnie jednak wilka do lasu i po ponad miesięcznej przerwie uznałem, iż można się troszkę "pobawić". Wpłaciłem 50 euro i zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie stawiam przed sobą żadnych celów. Gram hobbistycznie :)

Ponieważ nie mam zbyt wiele czasu na obserwowanie rynków postanowiłem spróbować gry IN Play. Koncepcja ta nie jest co prawda zgodna z nazwą tematu ale postanowiłem nie robić bałaganu i dalej zamieszczać swoje wypociny w tym miejscu. Ciekaw jestem jak wyjdzie mi granie IP :)

Pozdrawiam :) 

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.