Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Cymatic - zatwierdzony API Program do Betfair. DARMOWE

Promowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 159
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W tym tygodniu skończyłem i wydała nową wersję w celu umożliwienia wymiany handlowej wielu rynków jednocześnie, więc teraz mogę zacząć pracę na innych funkcji, takich jak tryb szkolenia i Stop Loss. P

Dodaję tę funkcję teraz (edytować 8 numerów).  To będzie wkrótce gotowa.   I am adding that feature now to edit the 8 numbers.  It will be ready soon.   Tak. Mam zamiar dodać tę funkcję jak najszy

Kwoty mniejsze niż 2 euro wysyłane są w 4 etapach (wykonywane automatycznie przez oprogramowanie zazwyczaj nie można zauważyć). Jeśli połączenie nie jest stabilne, zakład może nie przed 4 etapy są zak

Posted Images

Panowie, korzystacie z tego oprogramowania? Gram głównie piłkę, więc nie potrzebuję fajerwerków. Czy jest on godny zarekomendowania?

Czy funkcja tick offset działa, gdy komputer jest wyłączony, czy musi być uruchomiony program by zdziałała?

Odnośnik do posta

chyba, żaden program nie posiada funkcji tick offset gdy komputer jest wyłączony, ponieważ zlecenia(kontry) niee są zapisywane na żadnym serwerze
Jeżeli jest tak jak piszesz, że grasz tylko piłkę oraz zaczynasz trading i nie potrzebujesz jakiś zaawansowanych opcji, to polecam Cymatic

Edytowane przez zicoo
poprawiono formatowanie tekstu.
Odnośnik do posta

Przydało by się dorobić listę spotkań in-play, żeby się aktualizowała coś podobnego jak w GT. Chyba, że nie potrafię tego odnaleźć :(

Odnośnik do posta

Taką liste ma tylko GT, w pozostałych jest tak jak w Cymatic, więc raczej mało prawdopodobne jest że taka powstanie.

Edytowane przez niiks
Odnośnik do posta

Witam bawię się już od jakiegoś czasu tym programem grając In-Play,a dopiero teraz natrafiłem na informacje że można go uruchomić kilka razy aby nie skakać po rynkach.Pytanie brzmi jednak czy jeśli otworze program dwa razy to żadne dodatkowe opłaty nie zostaną pobrane? Pytam ponieważ na Betfair handluje dopiero od dwóch miesięcy,ale zdążyłem się już zorientować we wszystkich dodatkowych opłatach oraz przeczytać różne opinie o tym jak kasa znika z  konta przy zbyt dużej transmisji danych ? Będę wdzięczny za odpowiedź 

Odnośnik do posta

Taką liste ma tylko GT, w pozostałych jest tak jak w Cymatic, więc raczej mało prawdopodobne jest że taka powstanie.

Witam bawię się już od jakiegoś czasu tym programem grając In-Play,a dopiero teraz natrafiłem na informacje że można go uruchomić kilka razy aby nie skakać po rynkach.Pytanie brzmi jednak czy jeśli otworze program dwa razy to żadne dodatkowe opłaty nie zostaną pobrane? Pytam ponieważ na Betfair handluje dopiero od dwóch miesięcy,ale zdążyłem się już zorientować we wszystkich dodatkowych opłatach oraz przeczytać różne opinie o tym jak kasa znika z  konta przy zbyt dużej transmisji danych ? Będę wdzięczny za odpowiedź 

Betfair pozwala obecnie 20 połączeń na sekundę, bez jakichkolwiek opłat.
Robię nową wersję, która umożliwia wielu rynków w jednym przypadku.

Betfair currently allows 20 calls per second without any fees.
I am making a new version that enables multiple markets in one instance.
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na tego typu pytanie,

Do gry CSów i nauki tenisa in play - wystarczy Cymatic?Jest już stabilny czy nadal problemy?Pytam bo nie wiem czy warto od razu płacić za GT, ktory może być dla mnie zbyt rozbudowany jak na początek(do tej pory handel przez strone)

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

witam jak się zalogować mam do programu po przeinstalowaniu systemu bo cały czas wyskakuje okno do aktywacji meila?

Możesz wysłać mi e-mail z prośbą, żebym odblokować istniejący kod aktywacyjny.
(support @ cy.......)
Gavin

You can send me an email asking me to unlock your existing activation code.
(support @ cy.......)
Gavin
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Czy w programie jest opcja "Training Mode" jak w GT?

W tym tygodniu skończyłem i wydała nową wersję w celu umożliwienia wymiany handlowej wielu rynków jednocześnie, więc teraz mogę zacząć pracę na innych funkcji, takich jak tryb szkolenia i Stop Loss.
Pozdrawiam,

Gavin

:gamer:

This week I finished and released a new version to enable trading multiple markets simultaneously, so now I can begin work on other features such as training mode and stop loss.
Odnośnik do posta