Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Ostanie 2 rynki today.

Cześć Escabar, przeczytałem twój temat od początku ale mimo wszystko nie do końca wiem jak grasz. Codziennie widzę duże sumy, więc możesz przybliżyć jak na dzisiejszych rynkach ugrałeś tyle złota? To wszystko in play? Jak?

Dzięki z góry

Odnośnik do posta

screeny zazwyczaj robię przed zakończeniem żeby mi nie zamknęli rynku, wrzucam je na screenshoota potem na dysk, więc wszystko za jednym zamachem, więc różnie bywa, raz na koniec, raz od razu robie zrzut.

Czasami lubię też chwytać coś in play, (handel pod prąd) wtedy jak mam niezamkniętą pozycję i pada bramka to zysk jest świetny. Ale to mówię, praktyka mało uczęszczana. Wystarczy trzymać się tych prostych zasad, a ziarnko do ziarnka i uzbiera się miarka.

m4tius oceniam najpierw przed meczem jaką tendencje mają kursy (oddsportal.com) Mecz zazwyczaj oglądam i widzę czy jest bilard w środku pola, czy jest sporo sytuacji bramkowych. I kursy przed meczem też mówią dużo czy jest to 1,50 czy 2,2 (najlepiej mi się handluje tam gdzie jest przed meczem koło 2,2-2,3 bo przed samym meczem często leci o 5-15 ticków w dół).

edit: moja składnia mnie powala, sorry. Ledwo na oczy widzę.

Odnośnik do posta

Małe kuku z rana.

Esca w związku z powyższymi pytaniami miałbym prośbę abyś raz na tydzień przy jakimś ze screenów napisał coś więcej (czym się kierowałeś, ile ticków ugrałeś pre a ile w przerwie itd)...

No i gratuluję ostatnich wyników;-)

Odnośnik do posta

Nie ma problemu, będę pisać do każdego posta, chyba, że na prawdę będzie brak czasu. Powyższy post z Berrerem, był grany przed podaniem Berrera w pierwszym secie, za każdym razem można było zobaczyć ruch na 1-2 ticki, gdzie należy wchodzić, bo widzieć szansę a ją wykorzystać to dwie różne sprawy.

Odnośnik do posta

Zysk wygenerowany na samym początku drugiego seta zaraz po przełamaniu Bogomolov'a w tym wypadku złapany kurs 1,10 ruch na 1,07, przed samym gemem na 2-0 znów wrócił na 1,10 dzięki "wsparciu" ponownie chwyciłem 1,10 i czekałem na 1 piłkę podania Bogomolow'a (po przejrzeniu pierwszego seta widziałem że dość lekko wygrywał swoje podania).

Odnośnik do posta

Dla mnie ten rynek już się wyczerpał. Masters zaczyna się pięknie i kolorowo, kto widział pierwsze gemy widział, łamanie jak to na kobieciny przystało. Tutaj obrałem czystą taktykę IP, lay tego kto podaje. Do tego uważałem na stronie Kvitowej, bo widziałem że od początku ma pewniejsze uderzenia, dlatego 3x większy lay był przy podaniu Very. Wykres przedstawia skoki w pierwszych gemach.

Odnośnik do posta

Koleżanki Isia i Carla, sam nie wiem jak opisać wejścia, bo były różne, czasami przy prowadzącej 30-0 back z offsetem. Potem zaś po przełamaniu itp, nie pamiętam kolejności wejść.

dlatego dodaję akcje jakie przeprowadziłem:

A tutaj jeszcze troszke starszy screen ( Robredo- czysta gra przed podaniem Robredo i podaniem Foginiego), który mi zapisał screenshooter a którego zapomniałem dodać.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.