Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Szkoda że rano nie mogłem być na meczu Polaków, i Brazylii..

Ale z rana taki wynik cieszy.

ten zrzut to handel pre, w 4-6 minut mamy 9 funtów.

oraz końcowe osiągnięcie dobrego wyniku:

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Esca szybko odrobisz, masz większość rynków na + i to nie mały. Każdemu się kolor czerwony pojawia, czasem nawet jest potrzebny, jak za bardzo pewnie się już czujemy ;) Szybkiego odrobienia!

Odnośnik do posta

Takie ruchy, że wszedłem nie w tym momencie co trzeba, ustawiłem się na sprzedaż i chciałem żeby złapało na zero, i weszło in play, jedna piłka poszła nie tak i redzik :)

A oto mój największy green w tym roku :)

Odnośnik do posta

Obecnie 1,88 i myślę, że jeszcze poleci, (może troszke odbijać bo niektórzy będą greenować- ale tym się nie należy przejmować). Patrząc po ruchu to może sięgnie nawet 1,7 do jutra.

Berdych przegrał z Djoko, straszne męczarnie, z Tipsarevicem wygrał też nic nie pokazując, śmiem twierdzić że Tipsa przegrał sam ze sobą, bo jakby grał tak jak w 1 secie to by wygrał gładko 2-0.

Natomiast Ferrer gładko z Murrayem 2-0 i gładko z Djoko 2-0 amazing !

Odnośnik do posta

Takie miłe zestawienie. W Panacie dałem zrobić się jak laik, back niski. I szybki red.

Rynek Nadal-Tsonga przy podaniu Nadala lay Tsongi, przy podaniu Tsongi back jego serwis. Kurs z każdym gemem latał między 1,65 - 1,85. Czyli na każdym gemie 20 ticków, niską stawką by w przypadku break'a wyjść z niedużym redem.

Łącznie z tych dwóch rynków: +46£

Odnośnik do posta

mozna powiedziec, ze grales in play back serwujacego? dobra strategia przy zawodnikach z dobrym podaniem, nie dajacych sie polamac. kiedys tez ladnie naskubalem na meczu isnera z kims (nie pamietam kim ;) ). kursy ladnie "chodzily" praktycznie caly mecz w jednym zakresie.

niestety na drugi dzien juz nie bylo tak kolorowo. tym samym sposobem stracilem na jakies wawrince :D

Odnośnik do posta

dzięki mazitbg piwo.gif

yavor tak jak mówisz, back serwujący, tylko że na jednej drabince.

siatka z rana, są to laye faworytów, w meczu USA lay Włochów od początku i już w pierszym secie po 15 punktach można było wyciągnąć 140%. (mój lay za 10f)

Mecz polski to oczywiście lay polaków od początku meczu, za 10f, potem green przy 7f zysku. Reszta to lay in play, przy kursach poniżej 1,10.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.