Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Znalazłem mysle ciekawe spotkanie w Meksyku tj. Toluca - CF America . Co tym ciekawego ?? braki oczywiscie u gosci. Gospodarze ida jak burza , 3 zwyciestwa u siebie , goscie to 6 druzyna w tabeli ale przyjezdzaja bez 3 waznych zawodników tz. :

- Muňoz - bramkarz z pod. skladu

- Aguilar - obrona

- Treviňo - obrona .

Rynki wiadomo jeszcze nie gotowe , ale warto poobserwowac. Postanowiłem sie ustawic na rynkach CS 2-0 i AU . MO ruwniez wyglada atrakcyjnie. Na spotkanie musimy poczekac do godz. 18.00.

post-2296-0-45056400-1346558924_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Troche jeszcze pozmieniałem , ale ostatecznie i tak rynek zamknołem z MINUSEM kilka minut przed...

post-2296-0-61006700-1346670997_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Kolejna próba zarobienia na rynkach CS 0-1. Kupno 7.0 . Mecz rozpocznie sie o godz. 17.00 .

post-2296-0-82979900-1347002000_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Rynek okazuje sie dobrym do gry , ale ja za szybko kupowałem i jestem w tym momencie stratny. Robie reda i gram cos innego. Kolejna lekcja dla mnie " nie podniecac sie za szybko " :)

post-2296-0-65121500-1347028153_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Kolejna propozycja jest propozycja Zicco tylko jak proponuje rynek CS 0-1. Kupione po 7.6 , aktualnie niewielka strata ale jeszcze 4 godz. do meczu. Mysle ze rynek under 2.5 bedzie spadał co powinno sie przełozyc równiez na rynek CS 0-1.

post-2296-0-47399400-1347028726_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... ostatni rynek na dzisiaj ... CS AU . czekam na przyjecie zakładu z kursem 9 .

post-2296-0-36132000-1347048222_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Po dłuzszej nieobecnosci ( nie oznacza to ze spoczywałem na laurach ) postanowiłem dalej prowadzic swój blog/dziennik. Moja gre w dalszum ciagu traktuje jako naukę wiec prosze brac zawsze poprawke na podawane rynki . Rynki które gram to : CS , MO . Celów/cisnien nie mam zadych wiec raczej bedzie to luzna gra. Podsumowania rynków postaram sie robic codziennie lub na na koniec tygodnia. Cały miesiac pazdziernik bede próbował zarobic . Na koniec miesiaca podsumowanie/analiza gry i wtedy bedzie decyzja co dalej. Mój blog/dziennik ma charakter czysto edukacyjny wiec bede zamiszczał w nim swoje przemuslenia i spostrzezenia, równiez jestem otwary na porady bardziej doswiadczonych. Czas zaczac ...

Na dzisiaj wybrałem rynek CS 0-0 ( Galatasaray - Braga ) . Wykres pokazywał tendencje spadkowa , Pinek i pozostałe buki zaczynaja spuszczec Under 2.5. Mysle ze powinno to sie odbic na BF. Zakupiłem 0-0 ( Back ) za 11.50 . Na chwile obecna wykresy sa w innym połozeniu i rosna, moje zakupy chyba okazały sie za wczesne. Mimo to zostaje i czekam . Wykres kursów po raz kolejny osiagna max. poziom czyli 12.00 .

post-2296-0-78218500-1349165012_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.