Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bartas89 Adventure Trading

Promowane odpowiedzi

Kurs na Klizana ładnie poszedł w dół... Ale rano mega się wkur... bo zapomniałem wyłączyć tickoffseta :evil: I zamiast zebrać 8 ticków zebrałem tylko jednego i dlatego taki mały green :-(

post-1770-0-77878700-1340655944_thumb.pn

Potem jeszcze jedno nieudane wejście w rynek Meyer-Monaco i red.

post-1770-0-54698400-1340656048_thumb.pn

Niby dzień zakończony na plusie ale czuję wielki niedosyt po tym Klizanie. Ciągle próbuję cos ugrać w tenisie in play w wersji treningowej GT ale na razie kompletnie mi to nie wychodzi, a próbowałem juz chyba każdej strategii :shock: Back serwującego, czekanie na przełamanie (15-40), scapling, handel między gemami i nic... Ciągle redy :-o

Podsumowując:

Martin Klizan back za 1,56, a potem lay po 1,55: +0,64E

Juan Monaco back za 1,46, a potem lay za 1,47: -0,34E

Łącznie: +0,34E

Edytowane przez Bartas89
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bartas, mam kilka uwag odnosnie twojej gry - jak chcesz to je przemysl, jak nie to olej 1. Twoje redy sa wieksze od greenow i generalnie przeszkadza ci to isc do przodu - w ciagu tygodnia nie m

Kontynuje swoją wczorajszą dobrą passę. Na 10 zagranych rynków tylko jeden na małym minusie. Dzisiaj grałem bez tickoffseta. Z jednej strony przyniosło mi to większy zysk, niż zwykle na niektórych ryn

W dniu dzisiejszym zawieszam pisanie bloga na czas nieokreślony. Idzie mi do dupy i ciągle tracę kasę. Patrzę jak inni użytkownicy robią greeny czy to mniejsze czy to większe, a ja ciągle redy i bardz

Posted Images

poćwicz sobie jak by się sprawdzały Twoje przewidywania przed spotkaniem, ja tak mam bo zostało mi to z gry u buków ale okazało się, że mi się przydaje. Jutro jest kilka ciekawych spotkań choćby Robson, Erakovic, Zakopalova, Paszek

Odnośnik do posta

Dzisiaj bardzo dobry dzień jeśli chodzi o pre play. Co prawda w nocy za wysoko się ustawiłem na Kristinie Pliskovej i nie skupiło mojej stawki ale za to udało się zarobić na Tommym Haasie.

post-1770-0-41184700-1340744790_thumb.pn

Jak wyszedłem z rynku tenisowego to zobaczyłem dobrą okazje na rynku fińskiej ligi piłki nożnej (MO) i to był strzał w dziesiątkę. Zakupiony back na drużynę SJK za 1,94 pikował w dół do poziomu 1,68 czyli, aż 26 ticków niżej! Aż żałuje że wszedłem delikatną stawką. Ale odstraszyła mnie niska płynność rynku stąd taka stawka.

post-1770-0-64355400-1340745028_thumb.pn

Potem były jeszcze dwa nieudane wejścia pre play na meczu Woźniackiej (wzrost) i Cornet (spadek) ale niestety nie udało sie tam zarobić i trzeba było wyjść z obu rynków z małą stratą.

post-1770-0-51063200-1340745185_thumb.pn

post-1770-0-10327200-1340745194_thumb.pn

Podsumowując:

Back Tommy Haas za 1,61, a potem hedge: +1,25E

HIFK-SJK back SJK za 1,92, a potem lay za 1,68: +5,14E

Caroline Wozniacki lay za 1,53, a potem hedge: -1,04E

Alize Cornet back za 1,58, a potem hedge: -0,37E

Łącznie: +4,98E

Odnośnik do posta

Kurs na Monaco ładnie do rana zleciał i przyjemny dla oka green.

post-1770-0-13969200-1340833086_thumb.pn

Kurs na Molde nie leciał przez całą noc, ani przez cały dzień w dół. Wręcz przeciwnie, rósł lecz jakieś 20 minut przed meczem mocno poleciał o ok 10 ticków. Jakbym czekał prawie do końca to następny ładny green by był, ale ja wolałem nie ryzykować i wyjść z redem.

post-1770-0-48081500-1340833251_thumb.pn

Podsumowując:

Back Juana Monaco z 1,78, a potem hedge: +6,46E

Back Molde za 1,99, a potem lay za 2,04: -0,98E

Łącznie: 5,48E

Odnośnik do posta

Kurs na Dimitrowa poszedł w drugą stronę niż chciałem. To pierwsza taka poważna wpadka na tenisie pre play. Nie rozumiem zupełnie takiego obrotu sprawy. Red dosyć pokaźny niestety :-/

post-1770-0-27000100-1340916430_thumb.pn

Potem jeszcze scalp z meczu Pliskova-Schiavone i mały green, lecz dzień ogólnie na minus.

post-1770-0-21810600-1340916497_thumb.pn

Podsumowując:

Back Dimitrow za 1,56, a potem lay za 1,62: -4,44E

Back Pliskova za 2,72, a potem lay za 2,70: +0,35E

Łącznie: -4,09E

Odnośnik do posta

A jakbyś na Dimitrowa zrobił stop loss nie było by lepiej? Wiem że to po fakcie ale ja próbuje zawsze coś takiego ustawić kiedy nie widze monitorów kontem oka. :)

Na jakim kursie weszłeś na Xawiego?

Życze zieleni.

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

A jakbyś na Dimitrowa zrobił stop loss nie było by lepiej? Wiem że to po fakcie ale ja próbuje zawsze coś takiego ustawić kiedy nie widze monitorów kontem oka. :)

Na jakim kursie weszłeś na Xawiego?

Życze zieleni.

Po 1,77 wszedłem. A rano po tym samym kursie wyszedłem. Wolałem nie ryzykować. A teraz widzę, że na 40 min przed meczem kurs zleciał o dwa ticki :-o

Odnośnik do posta

Nie zostawiaj betów na noc bez stop lossa ;)

Do tej pory zdarzało mi się tak, że kurs czasami miał odchyły nawet do 5 ticków ale potem wracał do normy, a następnie spadał w dół dając mi ładny zysk. A jakbym miał stop lossa to bym miał małego reda.

Odnośnik do posta

Pomyśl co by się stało jak będziesz operował dużo większym kapitałem. Jakiego byś miał reda gdyby wyebało kurs o 15,20 ticków ? To też się zdarza, wiem, że ciężko Ci jest to sobie wyobrazić ale w nocy nie takie cuda się działy. Nie chcę Cię przekonywać na siłę, mam nadzieję, że sam się kiedyś przekonasz (albo lepiej nie ;) ).

Edytowane przez bartek159
Odnośnik do posta

Pomyśl co by się stało jak będziesz operował dużo większym kapitałem. Jakiego byś miał reda gdyby wyebało kurs o 15,20 ticków ? To też się zdarza, wiem, że ciężko Ci jest to sobie wyobrazić ale w nocy nie takie cuda się działy. Nie chcę Cię przekonywać na siłę, mam nadzieję, że sam się kiedyś przekonasz (albo lepiej nie ;) ).

Można jakiś przykład, bo nie raz i nie dwa zostawiam na noc i jeszcze takiej wyjebki nie widziałem i dalej ciężko mi to sobie wyobrazić. Po drugie nawet jak już raz na rok taki kwiatek miałby mieć miejsce to budżet od tego się "nie rozpadnie".

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.