Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bartas89 Adventure Trading

Promowane odpowiedzi

Nie wiem, moze ja czegos nie rozumiem albo faktycznie czytanie ze zrozumieniem to wyzsza półka. Napisałem w sposob ironiczny albo jak wolisz zarozumiały posta w którym pytałem ogolnie rzecz ujmujac czemu uwazasz tenis za lepszy od innych dyscyplin. Zdazył mi to wyjasnic spaced, Ty nie jestem pewny czy bys umiał , bo wolales rzucic tylko tekst o wielkim potencjale, a potem wyjechac z wycieczka osobista.

Jezeli chodzi o to akurat co gram to pisałem o tym nie raz, gdyby Ci sie chciało to mojego bloga nikt nie usunął wiec z łatwoscia go znajdziesz.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bartas, mam kilka uwag odnosnie twojej gry - jak chcesz to je przemysl, jak nie to olej 1. Twoje redy sa wieksze od greenow i generalnie przeszkadza ci to isc do przodu - w ciagu tygodnia nie m

Kontynuje swoją wczorajszą dobrą passę. Na 10 zagranych rynków tylko jeden na małym minusie. Dzisiaj grałem bez tickoffseta. Z jednej strony przyniosło mi to większy zysk, niż zwykle na niektórych ryn

W dniu dzisiejszym zawieszam pisanie bloga na czas nieokreślony. Idzie mi do dupy i ciągle tracę kasę. Patrzę jak inni użytkownicy robią greeny czy to mniejsze czy to większe, a ja ciągle redy i bardz

Posted Images

Nie wiem, moze ja czegos nie rozumiem albo faktycznie czytanie ze zrozumieniem to wyzsza półka. Napisałem w sposob ironiczny albo jak wolisz zarozumiały posta w którym pytałem ogolnie rzecz ujmujac czemu uwazasz tenis za lepszy od innych dyscyplin. Zdazył mi to wyjasnic spaced, Ty nie jestem pewny czy bys umiał , bo wolales rzucic tylko tekst o wielkim potencjale, a potem wyjechac z wycieczka osobista.

Jezeli chodzi o to akurat co gram to pisałem o tym nie raz, gdyby Ci sie chciało to mojego bloga nikt nie usunął wiec z łatwoscia go znajdziesz.

Skończmy tą jałową dyskusję. Tak jesteś mądrzejszy, bardziej bystry, a ja nie umiem czytać ze zrozumieniem i nie potrafię niczego wyjaśnić. Pozdrawiam ;)

Odnośnik do posta

Rano wyszedłem z rynku u/o 2,5 w meczu Anglia-Ukraina złapawszy dwa ticki. Niestety nie przyjęło mi całej stawki bo wtedy green byłby 3 razy większy.

post-1770-0-16599400-1340140718_thumb.pn

Potem wszedłem jeszcze w rynek u/o 2,5 Szwecja-Francja, ale tutaj niestety red.

post-1770-0-36669800-1340140737_thumb.pn

Na koniec dnia pohandlowałem jeszcze w przerwie Szwecja-Francja i złapany jeden tick.

post-1770-0-97222600-1340140746_thumb.pn

Podsumowując:

Anglia-Ukraina u/o2,5 back za 1,91, a potem lay za 1,89: zysk 0,25E

Szwecja-Francja u/o 2,5 back po 1,85, a potem cięcie strat i hedge: strata -0,55E

Szwecja-Francja u/o 1,5 back za 1,63, a potem lay za 1,62: zysk 0,29E

Łącznie: -0,01E ;)

Odnośnik do posta

jak juz sie Panowie pomasowaliscie troche to juz dajcie na luz bo sie atmosfera zbędnei zagęszcza.

ja powem ze kiedys gralem ltd grubo, mialem ze3 strony gdzie dokladne staty teamow byly, dokladnie sie przygladalem czy wale te bramy czy nie, ile w 1h ile 1 2h itd ... dlugie story. wchodzilo mi ok 70% ltd. ale redy mnie dobijaly bo to rynek czasowy - nic sie nie dzieje to czas wymusza zmiane kursu:( i tak na 200 uderzen /min mojego serca spowodowalo ze pizdnalem to w cholere i wsiadlem na zolta pileczke.

i to byl dobry motyw.

ale mam niedosyt troche i jeszcze jedna dyscypline byl tryknal.

w sieci jest od zaje.....nia filnow np o koniach i tam mozna sie poduczyc. i moze sie troche w to pobawie

pozdro

Odnośnik do posta

Dzisiaj nic grałem bo oferta bardzo uboga i dzień przerwy w EURO 2012. Jednak na noc zakupiłem backa na Dominikę Cibulkową z Nadią Petrową i liczę na złapanie chociaż jednego ticka.

Odnośnik do posta

Kurs na Dominikę Cibulkową ładnie spadł i udało się wyjść z ładnym greenem.

post-1770-0-18447100-1340316099_thumb.pn

Później tradeowałem jeszcze w przerwie meczu Czechy-Portugalia na rynku u/o 2,5 gola i zrobiłem minmalnego greena po wcześniejszym hedgowaniu.

post-1770-0-09865200-1340316196_thumb.pn

Podsumowując:

Dominika Cibulkowa vs Nadia Petrova, back na Cibulkową po 1,61, a potem hedge: zysk 3,04E

Czechy-Portugalia u/o 2,5 back po 1,21, a potem hedge: zysk 0,07E

Łącznie: 3,13E

Odnośnik do posta

Dzisiaj ustawiłem się jeszcze z backiem za 1,99 na Stevie Darcisie i widzę, że już zostało skupione, także poczekam do rana na rozwój sytuacji i z nadzieją na parę ticków zysku.

Odnośnik do posta

Kurs na Darcisa elegancko zszedł w dół i złapałem 3 ticki. Także jak widać tenis znowu na zielono.

post-1770-0-15284200-1340403516_thumb.pn

Na czerwono jak zwykle piłka nożna, gdzie chciałem cos ugrać na rynku u/o 2.5. Wyszedłem ze stratą bojąc sie powiekszającego się reda. Jak się później okazało gdybym przytrzymał pozycję do końca to wyszedłbym z zyskiem. No coż... Nie pierwszy raz mi się tak zdarza, że chcę ciąć straty, a poźniej patrzę na dany rynek na którym, gdybym dłużej został to bym tylko zbierał ticki :evil:

post-1770-0-42786600-1340403687_thumb.pn

Podsumowując:

Back Steve darcis za 1,99, a potem lay za 1,96: zysk 1,45E

Niemcy-Grecja u/o 2,5 back under za 1,92, a potem lay za 2,0: strata -0,96E

Łącznie: +0,49E

Odnośnik do posta

Kurs na Darcisa elegancko zszedł w dół i złapałem 3 ticki. Także jak widać tenis znowu na zielono.

post-1770-0-15284200-1340403516_thumb.pn

Na czerwono jak zwykle piłka nożna, gdzie chciałem cos ugrać na rynku u/o 2.5. Wyszedłem ze stratą bojąc sie powiekszającego się reda. Jak się później okazało gdybym przytrzymał pozycję do końca to wyszedłbym z zyskiem. No coż... Nie pierwszy raz mi się tak zdarza, że chcę ciąć straty, a poźniej patrzę na dany rynek na którym, gdybym dłużej został to bym tylko zbierał ticki :evil:

post-1770-0-42786600-1340403687_thumb.pn

Podsumowując:

Back Steve darcis za 1,99, a potem lay za 1,96: zysk 1,45E

Niemcy-Grecja u/o 2,5 back under za 1,92, a potem lay za 2,0: strata -0,96E

Łącznie: +0,49E

darcis to pogral sobie, zlamal rodika a potem juz tylko z gorki do bagna

Odnośnik do posta

Tak sobie przeglądam Twojego bloga i jesli moge coś poradzić to skupiłbym się na tenisie pre, bo to Ci dobrze wychodzi a na pilkarskie rynki wchodził za groszaki, tak bardziej dla przekonania. W każdym razie powodzenia i wytwałości ;)

Odnośnik do posta

Znowu lipton, jeśli chodzi o piłke nożną. Niech ktoś mi powie czy te rynki tylko na Euro 2012 zachowują sie nieracjonalnie czy w sezonie ligowym też tak jest?

post-1770-0-20180200-1340484788_thumb.pn

post-1770-0-95859500-1340484796_thumb.pn

Podsumowanie:

Hiszpania-Francja CS 2-0 back za 8,80, a potem lay za 9.40: strata -1,96E

Hiszpania-Francja u/o 2,5 back under 1,57, a potem hedge: zysk 0,11E

Łącznie: -1,85E

Odnośnik do posta

nie wiem czy irracjonalnie. sa trzy wyjscia - pojdzie w gore, pojdzie w dol, mieli kase w miejscu. najwazniejsze to stanac po dobrej stronie ;) no i ciac od razu jak nie idzie dobrze, a najlepiej nie ciac tylko robic scratch. a jak chla w nasza strone to czekac na zielone.

Odnośnik do posta

Wogóle nie mogę odczytać trendu... Raz widzę, że kurs na dane zdarzenie leci w dół i na giełdzie i u bukmacherów, a potem jeb i obdija w górę o kilkanaście ticków. Kompletnie nie wiem co robię źle :shock:

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.