Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bartas89 Adventure Trading

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bartas, mam kilka uwag odnosnie twojej gry - jak chcesz to je przemysl, jak nie to olej 1. Twoje redy sa wieksze od greenow i generalnie przeszkadza ci to isc do przodu - w ciagu tygodnia nie m

Kontynuje swoją wczorajszą dobrą passę. Na 10 zagranych rynków tylko jeden na małym minusie. Dzisiaj grałem bez tickoffseta. Z jednej strony przyniosło mi to większy zysk, niż zwykle na niektórych ryn

W dniu dzisiejszym zawieszam pisanie bloga na czas nieokreślony. Idzie mi do dupy i ciągle tracę kasę. Patrzę jak inni użytkownicy robią greeny czy to mniejsze czy to większe, a ja ciągle redy i bardz

Posted Images

Lepiej skupić się na jednej dyscyplinie i ją rozwinąć do maksymalnego skilla, niż skakać po rynkach dźgając po trochu z marnym zyskiem.

Chciałem się skupić na tenisie pre play, ale obroty na obecnych truniejach są tak żałosne, że nawet nie miałby kto mojego kursu skupić. Najwiecej siana jest wsadzonych na faworytów po kursach 1,02 albo 1,03. To tam nie ma z czego spadać lub co rosnąć. Jedyne dobre obroty jak do tej pory to miałem na French Open. Także próbuję coś uskubać na rynkach piłki nożnej ;-)

Odnośnik do posta

Lepiej skupić się na jednej dyscyplinie i ją rozwinąć do maksymalnego skilla, niż skakać po rynkach dźgając po trochu z marnym zyskiem.

nie zgadzam sie. po to ma umiec dzialac na kilku horyzontach, aby jak nie bedzie jednego wzial drugie. wyspecjalizuje sie na tenisie pre i pogra praktycznie tylko na szlemach. co z reszta czasu w roku? oczywiscie nie znaczy to, ze ma napierniczac w jednym czasie na kilku/klikunastu roznych rynkach. w jednej chwili skupic sie na jednym, ale odnajdywac sie rowniez na innych.

Odnośnik do posta

nie zgadzam sie. po to ma umiec dzialac na kilku horyzontach, aby jak nie bedzie jednego wzial drugie. wyspecjalizuje sie na tenisie pre i pogra praktycznie tylko na szlemach. co z reszta czasu w roku?

Dokładnie tak jak yavor pisze... Wolę sie także nauczyć działać na innych rynkach :)

Odnośnik do posta

nie zgadzam sie. po to ma umiec dzialac na kilku horyzontach, aby jak nie bedzie jednego wzial drugie. wyspecjalizuje sie na tenisie pre i pogra praktycznie tylko na szlemach. co z reszta czasu w roku? oczywiscie nie znaczy to, ze ma napierniczac w jednym czasie na kilku/klikunastu roznych rynkach. w jednej chwili skupic sie na jednym, ale odnajdywac sie rowniez na innych.

Ja bym najpierw rozwinął jeden skill ale maksymalnie, by mieć tzw. podstawę w które wiesz że wyciągniesz sianko. Dopiero potem próbować inne rynki, bo nie musisz się martwić o kapitał który zapewniasz na rynku w tym wypadku tenisie pre. ;)

Odnośnik do posta

Ja ostatnio trochę pykam tenis pre play i całkiem dobrze mi to wychodzi. Dużo łatwiej się gra niż piłka pre. Żadnych wind itp syfu. Jak widać że zaczynają buki spuszczać kurs na kogoś to w 90% ładnie spada w dół. Jak trend się odwraca to spokojnie bez nagłych wystrzałów. Co do płynności to poza dużymi turniejami nie ma rewelacji, ale przecież jest tyle rynków, że można wsadzić pieniadze na kilka naraz więc nawet małe tury pozwalają coś tam ugrać.

Odnośnik do posta

Czytałem bloga Escabara i w zawiązku z tym, że jutro zaczyna sie Winbledon chcę spróbować grać in play niskie laye. Przeznaczę jakąś małą kwotę którą gdyby co mogę przegrać. Co o tym sądzcie? Może jakieś rady albo sugestie? Czy wogóle takiego czegoś nie próbowac i odpuścić sobie taki "system"? ;)

Odnośnik do posta

ja na Twoim miejscu grałbym wta, tam zdecydowanie łatwiej robi się pieniądze przynajmniej w mojej ocenie. Patrz na osatnio dyspozycjie zawodniczki i jak radzi sobie ogólnie na takiej a nie innej nawierzchni

Odnośnik do posta

ja bym radzil sprobowac grac w przerwach miedzy gemami, troche doswiadczenia jest potrzebne jednak po jego zdobyciu mozna sobie fajnie handlowac ze znacznie mnijeszym ryzykiem niz in play.

Odnośnik do posta

z tym ryzykiem to nie zupelnie tak. przerwy grasz praktycznie na tick, a wiec za 10e sie nie oplaca bo gowniane zyski. jak walniesz stawke jest ok, ale sa medicale i krecze, a to juz mina jak uj dla naszych pieniedzy.

Odnośnik do posta

ja na Twoim miejscu grałbym wta, tam zdecydowanie łatwiej robi się pieniądze przynajmniej w mojej ocenie. Patrz na osatnio dyspozycjie zawodniczki i jak radzi sobie ogólnie na takiej a nie innej nawierzchni

Właśnie bardziej chcę się skupić na kobietach bo one potrafią niezłe cyrki odwalać i to nie tylko w tenisie :-D

Odnośnik do posta

Nareszcie dzień na plus jeśli chodzi o piłkę nożną. Trzy wejścia i trzy małe bo małe ale zawsze greeny. Ze stawką nie szalałem, żeby nie było duzych strat jeśli by poszło coś nie tak. A ostatnio na rynkach piłki nożnej często mi się to zdarzało.

post-1770-0-94218900-1340571733_thumb.pn

post-1770-0-18146900-1340571744_thumb.pn

post-1770-0-59206800-1340571751_thumb.pn

Podsumowując:

Anglia-Włochy HT/FT back remis/remis za 4,70, a potem lay za 4,60: +0,20E

Anglia-Włochy CS 1-0 lay za 8,00, a potem back za 8,20: +0,23E

Anglia-Włochy u/o 1,5 w przerwie meczu back under za 1,67, a potem hedge: +0,09E

Łącznie: +0,52E

Odnośnik do posta

Zaczyna się Wimbledon więc może będzie można coś ugrać pre play. Na noc ustawiłem się na backu po 1,56 na Martinie Klizanie, który gra z Juanem Chelą. Mam nadzieję, że do rana kurs spadnie.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.