Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzisiaj z ciekawości włączyłem mecz Kubot- Lacko kursy pre mniej więcej 2,00-2,00 Obserwowałem to spotkanie od stanu 1-1 , często przy podaniu jednego i drugiego było 0-30, obaj bez formy, spot

Podsumowanie 2 tygodnia zmagań z tenisiem: Dzien 1 = -9.59e W Poniedziałek nie szlo od rana, kilka rynkow na poaczatek na -16 i -36 i potem juz tylko pozostało odrabianie strat.

Jako ze nie na kazdym meczu jest stream postanowilem zwrocic uwage na te wlasnie spotkania. Wedlug mnie jest duzo latwiej na nich zarobic malym rybkom. poniewaz value jest na duzo wyzszym poziomie ni

Posted Images

• 2 weeks later...

Listopad 01-.11

Listopad zacząłem calkiem niezle, turniej w Paryżu byl naprawde owocny . Jednak ATP final nie wygladal juz tak kolorowo, otwierałem zbyt wczesnie pozycje zamiast czekac na lepszy fragment gry. Skutkowalo to ze od 4.11 do dzisiaj krecilem sie ciagle w okolicach zera. Wynik 240e moze nie jest najgorszy jednak ja ze swojej gry jestem srednio zadowolony.

post-1043-0-16746400-1352740682_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Podsumowanie 12.11-26.11

2 tydzien grania to nauka snookera +36 oraz głownie dartow ktora przyniosła wynik +55e,

na piłce w Mecz Napoli - AC Milan zapomnialem o underze i wycofalem go po 9 minutach i z redem -143. mecz van Gerwena na -40 spowodowany byl wlasnie tym redem.

3 tydzien bo granie malej ilosci rynkow, głownie odrabianie strat z poprzedniego tyg. ostatni weekend +81 wiec zle nie bylo. Oglnie udalo sie zredukowac minus do -2e

Handlowanie na Dartach bardzo mi sie spodobalo, lapie value kiedy kurs spadnie juz dosc nisko a mozliwosc na wygranie lega nie jest proporcjonalna do spadku, podobnie jak w tenisie :)

Czekamy wiec na World Darts Championship ktore zaczyna sie 14 Grudnia

post-1043-0-53879800-1353938941_thumb.jp

post-1043-0-39306800-1353938978_thumb.jp

Odnośnik do posta

Na Środe w LM prponuje Lay MU, Mu wyjdzie zapewne 2 składem poniewaz ma zapewnony juz dawno awans a w Niedziele mecz z MC wiec trener powinien oszczedzic najwaznijeszych piłkarzy. Cluj w pucharach radzi sobie calkiem dobrze a wygrana w tym meczu zapewni tej druzynie awans.

Obecnie 1.67 mozna sie ustawic i czekac az ktos nas skupi. wg mnie kurs mocno zanizony mysle ze 1.80 to spokojnie w srode bedzie

Edytowane przez Korazz34
Odnośnik do posta

Obecnie syt wyglada nastepujaco

post-1043-0-23895800-1354710472_thumb.jp

Wczesniejszy lay mozna bylo sprzedac spokojnie po 1.75/1.76, obecnie dosc mocny spadek 1.62 spowodowany ta informacja

11:48 We've had a stab at predicting tonight's line-up here in the office which is never an easy task. Basically, we considered that those on Under-21 duty on Monday night might not be starting and came up with this line-up: De Gea; Jones, Smalling, Wootton, Büttner; Fletcher, Cleverley, Powell, Giggs; Welbeck, Rooney. (AM)

10:55 Given the team changes in the last Champions League game against Galatasaray, I wasn't expecting a good performance. Yet, despite losing, we played well and it was a surprisingly entertaining, open match. Hopefully we get something similar tonight. All eyes may be on Sunday's derby, but tonight is vital for giving younger players experience (Nick Powell did really well in Istanbul) but also to give some of the older lads match minutes, hence the possibility of Rooney's involvement. (BH)

jednak rynek powinien odbic wiec radze go obserwowac.

Odnośnik do posta

rynek jednak nie okazal sie tak dobry pre jak myslalem,jednak dalo sie cos ugrac Pre wyszlo 60e jednak troche IP porgralem widzac zaangazowanie graczy Cluj i udalo sie wykrecic rekord greena +112e

post-1043-0-90452300-1354815669_thumb.jp

Edytowane przez Korazz34
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Troche czasu znalazlem wiec podsumuje 1 tydzien zmagania na MŚ dartów.

Pierwsze dwa dni mistrzostw nieszly dobrze, nie czylem rynkow, wyszedlem lekko na minus (-24). Postanowilem zmniejszyc stawke do 25e i spokojnie grac swoje.

Od Poniedziałku wyglada to znacznie lepiej, dniowka srednio kreci sie kolo 50e co mnie satysfakcjonuje.Dzisiaj zaliczylem wpadke w przerwie gdzie rynek poszedl w dol nie zdazylem odpsrzedac zakladu i na live przeciwko mnie poszla 140... jednak udalo sie odrobic i nawet wyjsc dzisiaj na +

Mysle ze kolejny tydzien bd juz tylko lepszy a reguralność bedzie na wysokim poziomie.

16.12-22.12 +203 Darts +136

post-1043-0-97570700-1356133645_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Ostatnio malo sie dzieje ale to za sprawa braku tenisa(brak KYC AUS), ucze sie grac inne rynki i w sumie jakos to zaczelo wychodzic, szczegolnie zadowolony jestem ze snookera na ktorym zazwyczaj byl red, podszedlem do tej dyscypliny troche inaczej lapiac zazwyczaj kurs gdy ten juz mocno poszedl w gore lub spadl.

Darty troche slabo wyszly, ale to za sprawa jednego rynku na winnerze na ktr bylo jakies -90. Piłki noznej bardzo malo, za to czas poswiecony tenisowi napewno wyszedl na +. Do reguralnych podsumowan wracam z poczatkiem lutego kiedy to tenisa bedzie wiecej i bede mogl napisac troche wartosciowych wpisow co do handlowania tej dyscypliny

post-1043-0-31742300-1358973500_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Witam

Po ostatniej wpadce na kreczu postanowilem wyplacic reszte kasy z bf i kontynuować inicjatywe od poczatku tylko ze z bankiem 200e. Chec szybkiego odrobienia wplynela wlasnie na taka decyzje ( wyplacenie i granie rozwaznie)

cel to to potrojenie kapitalu oraz liczenie sie z kazdym groszem i zachowanie chlodnej glowy.

podsumowania beda prowadzone co 3 dni.

stawka do banku dosyc agresywna bo do 25% jego wartosci.

takze ruszamy w droge!

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Jako ze nie na kazdym meczu jest stream postanowilem zwrocic uwage na te wlasnie spotkania.

Wedlug mnie jest duzo latwiej na nich zarobic malym rybkom. poniewaz value jest na duzo wyzszym poziomie niz na meczu ze streamem, rozbieznosc w kursach jest duzo wieksza i naprawde czesto mozna dostac jakis prezent. zasada dzialania jest prosta i jest ona podobna do tego co kiedys opisywal franz na koszu. gdy rozgrywany jest pkt ustawiamy sie w miejscu gdzie kurs powinien sie przesunac po zdobytym pkt , czesto zdarza sie tak ze ktos kupi nasz zaklad (kupil po nie odpowiednim, mocno zanizonym kursie) a pkt wedruje w druga strone co liczy sie z duzym zyskiem

ss przedstawia kilka operacji w meczu Agi. 

post-1043-0-08247900-1363182362_thumb.jp

zielone - kurs poszedl w odpowiednia str ( zysk kilkunastu tickow)

czerwone - (starata kilku tickow) w ostatnim wejsciu na czerwono kurs kupiony lay 1.64 przed pkt , po pkt sprzedany tylko z 1 tickiem straty)

Stawka ktora operowalem bardzo mala ze wzgledu na ostatnimi czassy zmniejszenie bankrolu jednak spokojnie mozna by grac pomiedzy pkt stawka 100.

post-1043-0-13312400-1363182640_thumb.jp

powyzej ss prezentu i to wcale nie malych rozmiarow.kurs na poziomie ok 1.22, jednak ktos pokusil sie o gwiazde ktora spadla do poziomu 1.13. takich prezentow (5k) moze nie jest duzo ale czesto ktos sie myli kwotami 200-500, wystarczy sie tylko odpowiednio ustawic.

mam nadzieje ze ten wpis pomoze komus zarobic od wielorybow troche $$$ :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Również musze przyznać, że się nawet lepiej handluje na tych mniejszych rynkach bez streama. Tak jak Korazz34 napisałeś value jest dużo większe niż na tych zapchanych rynkach. Często w ostatnich dniach udało mi się skorzystać z takich prezentów i bez żadnego ryzyka można było zdobyć około 10 ticków. Czasem zostawiałem też na kolejny punkt i wtedy gdy szło po myśli zyski były bardzo ładne, natomiast jak punkt poszedł nie w tą stronę to można było zamknąć na zero bądź z kilku tickową stratą. Od wczoraj niestety trochę się to popsuło przez streamy a dokładniej przez ich jakość. Nie dość, że co chwilę przycinają to opóźnienie czasami sięgało nawet 1 punktu... Gratuluję jeszcze Korazz ładnego greena :) Pozdro

Odnośnik do posta

Yavor jak ktos bedzie chcial to skorzysta nawet jak nie napisze w RT wazne zeby + byl.

Leno ja rynki zapchane a mecz cieszy sie bardzo duzym zainteresowaniem to mozna grac na rynkach winner lub set betting

ponizej ss gry na tych wlasnie rynkach na IW, stawka najczesciej 25, dodam ze na winnerze czesto zdarzalo sie ze brali 3 Back nadal a potem 2,20 lay

post-1043-0-41511400-1364130154_thumb.jp

post-1043-0-40276000-1364130165_thumb.jp

edit: Machted Bets na rynku set betting 

post-1043-0-60316600-1364131120_thumb.jp

az sie dziwe ze z tego wyszlo tyle zieleni :) glownie to sciagalem z laddera stawki przy lamaniu nadala i del potro

Edytowane przez Korazz34
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.