Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tworzymy wspólną bazę danych do rynków CS

Promowane odpowiedzi

To mówisz że Ci zaoszczędziłem ze 2 Euro ? hehe

To super , właśnie po to to robiłem ;)

A tak na serio, to ciesze się że, sie to komuś przydaje.

Tylko żebyście mnie teraz nie kosili w PRE na kopanej :D

Powodzenia

No to teraz juz masz wyznaczona minimalna cene .

Poza tym ,mozesz zaczac sie bawic jak Geek :

"Zrob donation sknero ,bo Ci wylacze !"

lub przynajmniej podziekuj .:-D

Edytowane przez kapitansb
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 148
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dobra Panowie. Mata i bawta sie http://www.sendspace.pl/file/a5eb57322e01e0e325d3538 (Kuchar podepnij to pod ten post , bo ja coś nie mogłem, ten powyżej to link zewnętrzny) N

Hmmm.... są mocno zakorzenione w polskiej kulturze sposoby wyrażania wdzięczności ale narazie wystarczy jak wciśniesz zielone strzełeczki przy moich postach Wersja którą ja mam jest mocno sp

Nooo.

Posted Images

To no żebyście sie nie zdziwili Panowie , bo widzę że chyba za dużo oczekujecie od tego .

To za Was kasy nie zarobi :) bo samo zbieranie kursów to czysto techniczna zabawa jest , i samo w sobie pieniędzy nie zarabia.

Trzeba te dane jeszcze jakoś sensownie analizować itd.

Zobaczycie że zawsze znajdziecie rynki że nijak nie będą pasować do tych notatek z kursów i poleci RED,

także za grubo to nie wchodźcie tylko dlatego że macie cuś co ściąga kursy - to jeszcze nic nie znaczy.

Odnośnik do posta

Mam problem z tym narzędziem, otóż nie mogę go w żaden sposób zainstalować

O ile instalka soapsdk poszla bezproblemowo, o tyle dodowanie pliku StrCat.dll już nie

post-84-0-67541500-1334413233_thumb.jpg

A przy probie uruchomienia arkusza:

post-84-0-39762100-1334413256_thumb.jpg

Rownież program do wgrywania bibliotek odmawia pracy:

post-84-0-50569900-1334413311_thumb.jpg

Można liczyć na pomoc?

Odnośnik do posta

"Przekroczono limit czasu operacji" jakiś taki komunikat wyskakuje mi po pewnym czasie. Dzisiaj już 3x. Rano włączyłem 20 autoscanów, zrobiły się 2 i ten błąd. W południe zrobiły się 3 a teraz nastawiłem o 17, zrobiły się o 17.14, 29 i 44, o 17.44 przy meczu Real - Gijon zawiecha ;/

Odnośnik do posta

Może się to zdarzyć , jednak nie ma to nic wspólnego z samym programem.

Już tłumacze,

Zdarza się to, jeśli wyślesz zapytanie do BF przez ich WS (Web Service) to tam jest pewien Time Out ustawiony.

Odpowiedź z WS MUSI paść po pewnym czasie inaczej błąd.

U mnie też się tak działo jak np ciagnąłem filmy , oglądałem Youtuba itd itp.. i w tle mi AutoScan chodził.

Jeśli zrobisz za wąskie gardło na transfer internetowy , bo odpalisz dużo innych rzeczy to tak sie stanie.

Ja nie mówie że nie możesz tego wszystkiego robić przy autoskacnie, bo możesz, ale w końcu internet Ci zacznie nie przepuszczać tyle kb ile automat i WS Betfair potrzebuje to właściwego respondu.

A może być też tak że nic nie ciągniesz, nic nie oglądasz przez net i nie masz otwartych 10 stron w przeglądarce a cały czas dostajesz Time Out-y z Beffair - tak sie będzie działo przy słabym necie.

Niestety nie jest to nic , co ja mógłbym poprawić czy ulepszyć. WS Betfair ma swoje prawa :)

Odnośnik do posta

Ok, udalo mi się uruchomic ten programi, ale jednak nie pobiera mi żadnych danych do arkusza? Język zmieniony na angielski, mecze w danym dniu są, jednak nie pobiera mi z nich kursów

Nadmienie, że w pierwszej wersji kursy pobiera - do zakladki news odds

Edytowane przez zicoo
Odnośnik do posta

Gdyby ktoś miał problem jak zicoo , komunikat że wywołanie funkcji nie powiodło się to oto co trzeba zrobić (windows 7/vista)

START -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Kliknac PPM na "Wiersz Polecenia" --> Uruchom jako Administrator

Potem StrCat.dll się zarejestruje bez problemu

EDIT: Też mi nie dziala, ciagle wyskakuje "Compile error in hidden module BetfairService402"

Edytowane przez kejsok
Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Witam...wiem że temat trochę dawno temu przycichł ale...czy ma ktoś ten arkusz? Zamieszczony mi nie działą [mam MO 2003] więc potrzebuję tego z rozszerzeniem xls. Jakby któryś miał możliwosć mi go udostępnić byłbym wdzięczny.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Dobra Panowie.

Mata i bawta sie ;)

http://www.sendspace...2e01e0e325d3538

.......

Posiadam starszą wersje jedynie bo tylko ją mogłem sciągnąć, a link do nowszej nie działa. Może ktoś go uploadnąć. Albo wie ktoś jak rozwiązać problem. Makro sciąga wszystkie kursy, prócz u/o 2.5 dla żadnej ligii.

Odnośnik do posta