Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jednak musiałem zakończyć swój handel wcześniej niż myślałem i tylko jakieś strzępy udało mi się pozbierać z Barcy, czego bardzo żałuje bo na 0-3 szło pięknie zarobić, jak widziałem kurs poszedł z 7,6 na 7,2... Mam nadzieję, że jutro znajdę więcej czasu na trading, bo na pewno będzie na czym handlować i zbierać owoce wcześniejszego handlu długoterminowego ;)

wczoraj -> +0,47 €

od 16.09.2011 -> +38,41 €

post-366-0-00517500-1319580495_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bardzo dawno nic nie pisałem odnośnie stanu finansowego mojej gry na BF. Między innymi dlatego, że bardzo mocno ograniczyłem swoją obecność na giełdzie, a stało się to z różnych powodów: zmiana pracy

Dopiero teraz znalazłem chwilę, aby rozliczyć ostatnią propozycję, więc podsumowując krótko, typ był dobry, ale  własnie do poranka w dniu meczu. Potem nastąpiło odwrócenie trendu, na czym też można b

W odpowiedzi na pytania od użytkowników, mając trochę czasu dziś z rana postanowiłem jednak skrobnąć parę zdań jak obecnie gram i dobieram rynki. Kiedyś już co prawda pisałem trochę o tym, j

Posted Images

Dziś chyba będę miał czas chwile pohandlować wieczorem, więc wstępnie ustawiam się:

2-0 Milan - Parma

2-0 Napoli - Udinese

2-0 Levante - Sociedad

0-0 Atalanta - inter

do tego jeszcze handel (póki co skalpy) na au Realu.

Odnośnik do posta

Tak yavor z backiem na 7,6 ;) Na 7,8 stoi spora zapora i kurs w tych granicach zostanie mniej więcej, jak się nic nie wydarzy. Zazwyczaj staram się rozkładać kasę i największą uwagę i co za razem idzie kasę zwracam na ten, który jest najbliżej. A teraz pokażę co przed chwilą zrobiłem... Zapomniałem o zakładzie, pomyliły mi się godziny, patrze jest in-play zacząłem oddawać, ale niestety nie zdążyłem...

post-366-0-70572800-1319652922_thumb.png

Odnośnik do posta

co za mecz? tak sie zdarza jak za duzo otwartych pozycji. ja stoje z backiem milanu 1-0 po 8. jakies grosze skupilo, ale ogolnie nic sie nie dzieje.

To jest Levante o którym pisałem. Myślałem, że się zaczyna 20.45 a tutaj jednak 20... I tak miałem sporo szczęścia, że udało mi się sporo oddać, ale takie coś boli najbardziej, przez własną głupotę... ehh no nic walczymy dalej ! ;)

Odnośnik do posta

mazitbg miałem to samo kilka dni temu w przerwie meczu - nie pamiętam jakiego niestety... ale oczywiście grałem na kilku rynkach i tak sobie zapomniałem o CSach. W 48 min zauważyłem więc zabrałem się za sprzedaż a tu nagle suspended! Mam się jednak z czego cieszyć bo wszedłem za 400 euro... a red uszedł tylko na -26 bo zdecydowałem się na sprzedaż po gorszym kursie! A byłby niesmak...

Odnośnik do posta

Strasznie wkurzające są takie sytuacje, jaka mi się przytrafiła, nawet już nie chodzi o tego reda, ale o własną głupotę.. Potem człowiek siedzi i myśli, dlaczego jest takim osłem i sobie przynajmniej nie ustawia jakiegoś przypomnienia czy czegoś, zamiast wykorzystywać sytuację... Ja tak właśnie miałem zamiast bać to 2-0 Milanu po 7,4 i spokojnie oddawać nawet po 7,0 to ja stałem na tym 7,6 i czekałem zastanawiając się i zamiast łatwego i przyjemnego greena zostałem myślicielem... Miałem takie fajne plany pohandlować jeszcze w przerwach, ale dam sobie spokój z tym i wyłączę giełdę, bo jeszcze coś głupiego zrobię... Potem albo jutro wrzucę podsumowanie i może jakieś typki.

Odnośnik do posta

mazi jak bylbys wrozbita, wzialbys 7,4. ale ze nie jestes, to czekales w nadziei, ze lekko odbije i zabierzesz sie w dol :)

Tylko to nie było takie wróżenie, bo odpowiednio poziomy u/o i mo mówiły mi o tym, że jest za wysoko i powinno być właśnie 7,0/7,2 to czekałem sobie... No nic muszę ochłonąć, bo wnioski już wyciągnąłem, także jutro wstaje ze świeżą głową i odrabiamy tą głupią stratę ;)

Odnośnik do posta

Tak jak wczoraj napisałem wrzucam podsumowanie. Zaczęło być już dobrze, to jeden głupi błąd znowu cofa wstecz, ale cieszy mnie to, że ogólnie moja gra przestała przynosić straty typowo wynikające z analizy, czy czytania rynków. Trzymam się twardo zasad i wyciągniętych wniosków z wcześniejszych porażek. Dziś wieczorem chyba raczej nie będę miał czasu na handel, dlatego też póki co nie wrzucam żadnego typu.

wczoraj -> -28,82 €

od 16.09.2011 -> +9,59 €

post-366-0-03771300-1319707854_thumb.png

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

Mając chwilkę czasu postanowiłem poszperać coś w cs-ach EPL na jutro i oto co wpadło mi już w oko:

-> Chelsea - Arsenal -> spadek 2-0. Kurs obecnie według mnie przeszacowany, jeśli na mo nie wynikną jakieś spore wzrosty na Chelsea i poziom u/o nie będzie szaleć, spokojnie powinno spaść.

-> Manchester City - Wolves - > spadek AU. W tym wypadku forma obu drużyn wystarczy za komentarz. Do tego w środowym spotkaniu Carling Cup chyba 5-2 dla The Citizens powinno załatwić sprawę ;)

-> Sunderland - Aston Villa -> spadek 0-0. Tutaj podpieram się notatkami i prognozuje, że over nie wzrośnie co powinno pozwolić zgarnąć przynajmniej jednego ticka.

Myślę również o 3-0 Bayernu i spadku Juve oraz kilku innych meczach, ale póki co tylko obserwuje ;)

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

zgodzę się w 100% z typem AU ManCity, spodziewam się jeszcze spadku overa bo innego wyjścia nie ma, ostatnie wyniki podziałają na gamblerów a kurs 2.9 wydaję się dość atrakcyjny ( można też ustawić się trochę wyżej bo pusto w koszykach)

Odnośnik do posta
zgodzę się w 100% z typem AU ManCity, spodziewam się jeszcze spadku overa bo innego wyjścia nie ma, ostatnie wyniki podziałają na gamblerów a kurs 2.9 wydaję się dość atrakcyjny ( można też ustawić się trochę wyżej bo pusto w koszykach)

Kurs już na back 2,8.. a ja oddałem moje 3,0 poprzez włączonego tick offseta... no nic ustawiam się znowu, mam nadzieję, że ktoś przyjmie. Co do 2-0 Chelsea radzę się troszkę wyżej ustawić, bo spora kasa się zbiera na 10... Dziś a w zasadzie wczoraj grałem tylko na dwóch rynkach cs i jednej przerwie z powodu ograniczeń czasowych, a wyniki tego handlu poniżej ;)

wczoraj -> +12,10 €

od 16.09.2011 -> +21,69 €

post-366-0-32931300-1319840823_thumb.png

Odnośnik do posta

po jakim kursie brałes to AU?

Miałem kupione po 3,05 i przypadkowo poprzez włączonego tick offseta mi oddało po 3,0... Teraz dokupiłem jeszcze raz od 2,86 do 2,96, ale zastanawiam się gdzie to się może zatrzymać 2,80, czy niżej 2,70, bo akurat nie mam notatek z dokładnie takimi kursami z EPL.

Odnośnik do posta

Everton - Manchester United to jest jeden z meczy, o których pisałem, że je obserwuje... Miałem dać wczoraj lay na czerwone diabły jednak coś mi wykres nie pasował... a dziś z 1,8 na ponad 2,0... no nic trudno, spróbujemy jeszcze na cs-ach coś wycisnąć (1-1 lub 0-0 jeśli under będzie lecieć).

post-366-0-16240900-1319883010_thumb.png

Odnośnik do posta

"Pożyczyłem" od Ciebie spadek AU City i zarobiłem 2 ticki, więc dzięki ;) Wyszedłem w momencie, kiedy zaczął kształtować się boczniak. I dobrze, bo po chwili kurs poszedł w górę. Co myślisz o spadku Arsenalu? 6.0 to jednak wysoki kurs a u buków leci. Rozłożenie kasy też zwiastuje spadki, może da się zarobić choć ticka.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.