Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

kolejnym rynkiem na którym sa widoczne spatki to : West Ham - Aston Villa . Wyrównane druzyny , po kilka absencji po obu sytonach , under 2.5 juz sada . Moja propozycja :

West Ham - Back 1-0

post-2296-0-98231900-1345278153_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Sheff Utd - Shrewsbury - pozostalo ok 2 godz. do meczu i proponowany rynek 0-0 spadl sporo ( nawet do 13.0 , a bylo po 14.50 ) , rynek CS Lay AU rosnie co równiez potwierdza moje przemyslenia. Z rynku CS AU jestem teraz na 0. Jak na poczatkujacego chyba niezle ???

Odnośnik do posta

Sheff Utd - Shrewsbury , dobry rynek do gry . Spatki okazaly sie duze ok. 12-14 tików . Najlepszy czas to 35-45 min. przed meczem .

West Ham - Back 1-0 , zanotowalem reda mimo iz czekalem do ostatniej minuty. Równiez najlepszy czas to pow. 30 min wyjscie. ( jestem ciekaw jak przebiegnie to spotkanie )

post-2296-0-48646900-1345298934_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... no niestety 2 min. przed meczem i redzik !!! W moim mniemaniu bedzie under 2.5 . Zobaczymy .

Kolejnym rynkiem na dzisiaj bedzie : Queretaro - CF America

CS 0-0 ( Back z kursem 12.00 )

post-2296-0-69444500-1345315690_thumb.jp

post-2296-0-28046300-1345316191_thumb.jp

Odnośnik do posta

Juz wczoraj ten rynek wpadł mi w oko , ale postanowilem zaczekac az koszyki sie troche napełnią . Dynamo Moskwa - Terek Grozny ustawilem sie w kolejce na rynku CS 0-0 z kursem 11.0 . ( jeszcze nie przyjety ) Spotkanie myśle powinno byc under 2.5 co teoretycznie powinno zaowocowac w postaci Zysku . Rynek under 2.5 powoli zaczyna spadac . Zobaczymu jak to bedzie ...

post-2296-0-09381600-1345362293_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Tak sie zastanawiam co dalej bedzie z moim tradingiem lub spełdo tradingiem . Niedługo juz miesiac nauki gry i nie widac zadnych efektów. Ostatnio nawet zaczynam analizowac mecze gdzie jeszcze nie ma oferty na nie. Mysle ze to juz chyba lekka przesada ( taka analiza i czekanie na spadki kursów ) . Jedyny + jaki przychodzi mi do głowy to to ze nie straciłem duzo kasy na nauke ! Mysle ze jest to bardzo ciekawy sposów na zarabianie ( pilka , konie , tenis , golf ) mozna zarobic , ale nie jest to taka łatwizna jak wiekszość mówi , pisze itp. Kolejnym plusem jest to ze nie gram tylu spotkan co jeszcze np. 2 lata temu ( ok. 300 druzyn tygodniowo ) . Nie potrawie jakos wbijac sie w te rynki , albo za wczesnie albo za pózno i pozostają tylko Redy . Czy bede dalej sie uczył i szukał okazji ? nie wiem , ale chciałbm podziekowac wszyskim za wskazówki , rady , podpowiedzi. Musze sie powaznie nad tym zastanowic co dalej .

Chyba nie musze Wam zyczyć zieleni - ale Wam zycze jak najwiecej. Ja póki co pozostane w cieniu i zastanowie sie co dalej ...

Pozdrawiam i zycze tylko zieleni :)

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Może spróbuj in-play z niską stawką od 3 ojro można spokojnie handlować. Na koniach dość łatwo można zarobić in-play w długich wyścigach w ich pierwszej fazie.

Odnośnik do posta

jak co dalej? trza grac :P miesiac to niewiele, naprawde baaardzo niewiele. druga sprawa - po co utrudniac sobie zycie i szukac jakis pionierskich rozwiazan, skoro tyle juz pokazano, sprawdzono i opisano? ja na przyklad nie znam nikogo, kto gra na tak ogorkowych ligach cs-y, poza tym z takim wyprzedzeniem.

Odnośnik do posta

Postanowiłem zamiescic ta propozycje gdyz nie spotkałem sie z taka sytuacja wczesciej. O godz. 2:00 w nocy dojdzie do pojedynku druzyn w 2-ej lidze Brazylijskiej >> Ipatinga - America MG << . Jak pisałem wczesniej w druzynie gosci szpital. Nie wystapia min.

- pomocnicy ( Rodriguinho, Gilberto, Dudu, Leandro Ferreira )

- atak ( Alessandro )

- obrona ( Patrick )

Nalezy dodac ze sa to kluczowi zawodnicy tej druzyny. Wraca do gry Gabriel Santos ( obronca )

Co do gospodarzy , nie wystapi tylko Neno ( obronca ) . Równiez wazna informacja jest to ze piłkarze Ipatinga nie dostali jeszcze wypłat.

Rynki jeszcze nie reaguja za bardzo , poobserwowac mozna . Moja propozycja to :

Back Ipatinga - 3.50

post-2296-0-19803500-1345550097_thumb.jp

Odnośnik do posta

... jednak jakaś informacja wpłyneła na kursy. Obserwowałem cały czas i najlepszym momentem było sprzedarz ok godz 16.20 , kursy spadły do poziomu 3.10. Sporo ,ja wyszedłem z rynku na kilka minut przed i ostatnia godzina to koszmat. Kursy raz na minus raz na plus. Wyszełem ale troszke sie dener........ . Z moich obserwcji wynika ze nalezy sie interesowac rynkami na ok 8-9 godz. przed , kupowac ok 4 godz. przed , a sprzedawac 20-30 min przed. Pewnie nie bedzie to dokladnie tak jak napisałem , ale wydaje mi sie to najbardziej odpowiedni moment

.

Odnośnik do posta

9 godzin przed? ło matko, szmat czasu. ale moze w tym szalenstwie jest metoda. chociaz pamietam, ze jak zaczynalem, to gralem MO pre i tak to mniej wiecej wygladalo. proba odczytania wykresu, wejscie rano i oddanie przed meczem. z reszta co tu duzo mowic. cycek tym wlasnie sposobem dorabial do pensji ;) teraz wyrosl ze mnie wredny scalper, obskakujacy wiele rynkow i nie kiszacy siana na dlugi czas.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.