Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czajekmilenium pre play TENIS

Promowane odpowiedzi

Na jutro znakomity typ Lay Simon 1.91. Myśle, ze pojdzie nawet o 20 ticków do góry !!

coś tym razem czajek nie udało Ci się. Jak na razie kurs spadł na 1,84 i zapowiada się, że dalej w dół poleci

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 321
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

System deszcz

Witam ! Tenisem interesuje sie od 5 lat. Na betfair gram od 3 lat z róznymi skutami. Głównie handlowalem na rynkach " in play ". Moja taktyka była nawet skuteczna. Głównie gralem niskie kursy lay

Tutaj wspomnienie ze zlotu

Posted Images

Typy ładne,

ale

proszę nie rób ludzi w ch* gdy rynek nie idzie wg założeń myśląc, że userzy z forum wypchną Ci kurs do góry byś mógł uratować 350e ucięte na screenie (po jakim kursie?)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Po przerwie związanej z urlopem, powracam. Na jutro pewny typek. Zawodnicy grali 2 tygodnie temu. Korschreiber wygral 1 seta 6-1 w drugim 3-2 i krecz Montanesa. A kurs przed meczem chodzil max 1.74. Myśle ze może poleciec do 1.60-1.63

post-149-0-61138200-1312317289_thumb.png

Odnośnik do posta

Właśnie dlatego, że ma taki a nie inny bilans, oraz z uwagi na to iż ograła Petko przed tygodniem, to kurs na Isię był wystawiony stosunkowo nisko... biorąc pod uwagę fakt, że różnica poziomów jest niewielka i generalnie Petko notowała lepsze wyniki w tym sezonie. No i stąd ten wzrost - w sumie gdybym miał czas obserwować rynki dzisiaj od rana, to w tym przypadku pierwszą rzeczą, jaka przyszła by mi do głowy, byłby lay Aga - kurs przecież musi mieć z czego spadać, a szczegółem niech będzie fakt iż w Carlsbadzie było nieco ponad 1.7 na Petko, a czy aż tak wiele się przez tydzień zmieniło? ;)

P.S.

Tak teraz jeszcze patrzę i Petko ograła gładko w Kvitovą w poprzedniej rundzie, a tamta porażka z Agą była spowodowana kłopotami żołądkowymi, więc można by rzec iż jednorazowa niedyspozycja...

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

Wykres + bukmacherzy :) Nie tylko forma się liczy a klasa zawodniczki. Ja spojrzałem na wykres i od razu wiedziałem że będzie rósł, stąd nie wchodziłem w Twój typ ;)

trzeba bylo ostrzec Kolege jak taki pewny byles :D kazdy madry po fakcie.

Odnośnik do posta

trzeba bylo ostrzec Kolege jak taki pewny byles :D kazdy madry po fakcie.

Fakt... ;)

Wejście w rynek nietrafione, ale kurs rósł do nieco poniżej 2.0 i potem mieliśmy do czynienia z pięknym tj. stabilnym i wyraźnym trendem spadkowym, w efekcie czego kurs wrócił na swoje miejsce (cena po jakiej wszedł Czajek), albo i nawet poniżej - przy czym nie śledziłem do samego końca, więc nie wiem co tam się działo potem. Tak więc bystry gracz mógł zarobić dwa razy - na wzroście Agi i potem na spadku nieco mniej.

P.S.

Czajek tak sobie teraz myślę i to jest słuszna metoda, że szukasz zawyżonych kursów i backujesz, ale trzeba zachować obiektywizm i niejako wyważyć wszystkie czynniki, oraz podeprzeć się ruchami kursów i wykresem. Na pewno wymaga to trochę więcej wysiłku, aniżeli np. handel głównie na podstawie wykresów, ale efekty powinny być okazałe. Pozdrawiam!

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Nie wiem, ktory to juz powrot, pogubilem sie, ale temat ogarnąłem i juz wiem za co tak bardzo Cie lubia :D i jakos mnie to nie dziwi, mam nadzieje ze kasy nie braknie do stycznia i nie wpadnisz w depreche z powodu zaledwie 11 "lajków" :D szkoda ze mnie wtedy nie bylo na sb :(

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.