Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Dopóki jednak będzie to "jakoś szło" dopóki będzie na farcie robił greeny to przecież nic się nie zmieni, oczywiście ujrzymy na blogu kolejną złotą 10tką 12tkę lub też 20tkę w których to na pierwszym miejscu będzie "nie wchodź in play" ale to będzie oszukiwanie samego siebie, do czasu...

Przepraszam za off-topic, ale rozumiem, że te złote dwunastki czy dwudziestki to takie naśmiewanie się z mojego planu gry?

SLAV

Odnośnik do posta

Slav nie bierz tego do siebie, jeśli Cię uraziłem to przepraszam, chodziło mi jedynie o fakt że każdy ma jakieś założenia, zawsze na pierwszym miejscu jest to żeby nie wchodzić In play ( jeśli ktoś gra pre ) a i tak prawie nikt się do nich nie stosuje :) bez urazy

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

Przepraszam za off-topic, ale rozumiem, że te złote dwunastki czy dwudziestki to takie naśmiewanie się z mojego planu gry?

SLAV

Taki duży chłopczyk, a jaki wrażliwy :-D Miał być poklask na każdym kroku, a tu takie chamstwo i prostactwo u niektórych :-(

Odnośnik do posta

Taki duży chłopczyk, a jaki wrażliwy :-D Miał być poklask na każdym kroku, a tu takie chamstwo i prostactwo u niektórych :-(

Mnie również do gustu przypadło poczucie humoru mavericka. Od dłuższego czasu śledzę jego poczynania na forum i jest on moim guru i mentorem, więc jeśli uznał moją wypowiedź za infantylną zapewne ma rację. 02%20Laugh.png

Ludzie z Wall Street się nie mylą.

SLAV

Odnośnik do posta

Obserwujac mecze w lidze Brazylijskiej wpadlem na fajny mecz pomiedzy Figueirense - Santos . Jak do tej pory nic jeszcze nie zapowiada ze mecz bedzie powyzej 2.5 ! Kursy na Santos leca w dól i mysle ze beda jeszcze bardziej spadaly poniewaz do kadry Santosu wracają gwiazdy z Ganso i Neymarem na czele. Poza tym dzisiaj zagra już Andre w ataku, a więc ma kto strzelać. W pomocy najprawdopodobniej Patito , który w weekend strzelił już swojego premierowego gola w barwach Peixe. Dodam , że Santos dzisiaj gra swój 9 mecz wyjazdowy i gra nie tylko o pierwsze zwycięstwo ale przede wszystkim o swojego pierwszego gola na wyjeździe !!! To po prostu niemożliwe, żeby taki zespół poza swoim stadionem nie był w stanie strzelić ani jednego gola ! Nie ukrywam, że spodziewam się tutaj fajnego meczu i kilku goli z obu stron. Obie ekipy potrzebują punktów .

Idac dalej postanowilem kupic : Back

Santos - 2.56

CS - AU 14.00

post-2296-0-04551400-1345154459_thumb.jp

post-2296-0-43665300-1345154568_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... coz chyba mój plan nie wypalil !!! rynek cs jeszcze nie przyjety a powinienem juz sprzedawac !!! Rynek MO zanotowal strate ( -1.56 f. ) na 10 min. do rozpoczecia.

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Co sądzę? Bardzo fajny ale do 2-3h do spotkania :) Jak widać wykres był idealny do godziny 24, gdzie pinek odwrócił kursy do góry nogami i niestety nie dało się tego przewidzieć. Nie udało mi się szybciej uciec, a strate którą zanotowałem można zobaczyć w moim blogu. Nic się nie poradzi, trzeba tradować dalej. Na pewno nie ma co się załamywać, jeszcze giełda nie raz nas zaskoczy :)

Odnośnik do posta

Na dzisiaj zajmuje sie obserwacja meczu : Sheff Utd - Shrewsbury . Kursy na gospodarzy delikatnie wzrastaja poniewaz zabraknie obroncy i pomocnika ( Hill , Flynn ) jak widac spowodowalo to juz spadek kursów na gosci z 5.90 na 5.48 . ( Pinnacle ) Na BF kursy sa po 6.20 - 6.40 . Zobaczymy jak to sie potoczy dalej .

Back - Sherewsbury - 6.20

post-2296-0-97332200-1345272616_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

widze ze nie tylko ja proponuje ten rynek, wiec zeby nie bylo niedomówien skupię sie na rynku :

CS - Lay AU ( 8.8 )

Dlaczego ? i tutaj wlasnie pomagaja umiejetnosci typerskie . Zobaczymy czy jestem przewidywalny . Goscie sa faworytem spotkania , ale z brakiem 2 waznych zawodników . W dalszym ciagu goscie pozostaja fav ale z wynikiem under 2.5. ( moja analiza ) , Wiec CS AU powinien rosnac w miare uplywu czasu . Jezeli under 2.5 bedzie spadal to kury na gospodarzy beda rosły co powinno spowodowac w dalszej perspektywie czasu - spadek 0-0 i wzrost AU . Mysle równiez nad ustawieniem sie w kolejce z Back 1-0 , 2-0 na gospodarzy .

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... W dalszym ciagu goscie pozostaja fav ale z wynikiem under 2.5. ... Oczywiscie chodzi o gospodarzy tego spotkania. Mój blad . A ja jednak postanowilem sie ustawic na rynku CS 0-0 .

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.