Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Czyli znowu Red ! chyba czegos tu nie rozumiem , trudno troche sie kwur.... ( nie tymi groszami ) , ale siedze od 4.00 rano mysle nad ta japonia i takie jaja ! pozostali zgodnie z planem juz strzeli gola , szkoda ze tylko na papierze gralem LAY X HT .

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Czyli znowu Red ! chyba czegos tu nie rozumiem , trudno troche sie kwur.... ( nie tymi groszami ) , ale siedze od 4.00 rano mysle nad ta japonia i takie jaja ! pozostali zgodnie z planem juz strzeli gola , szkoda ze tylko na papierze gralem LAY X HT .

Troche dziwne jest to, że przed pierwszym giwzdkiem wyłączają rynek. Napewno sie nie spóźniłeś z wyjściem i nie było juz po pierwszym gwizdku?

Odnośnik do posta

Wiec czas na podlicznie dnia. Troche pózno , ale zawsze. Co do meczu wyżej oczywiscie Red ! -0.14 f. ( skan ponizej ) . Zagralem kilka rynków dzisiaj co pozwolilo wygenerowac zysk w postaci + 13 f. :-D . Próbowalem 2-3 rynki CS w przerwach , przed meczem , ale ruchy kursów przed meczem to jeszcze chyba za trudne jak dla mnie. Jeszcze raz dzieki za wpisy i rady !!! Pozdro .

post-2296-0-17735000-1344139716_thumb.jp

post-2296-0-07628700-1344140094_thumb.jp

Odnośnik do posta

Masz zamiar oddać to pre czy dopiero in play ? bo jak patrze na kase przehandlowaną na tym rynku to Twoja kasa stanowi około 40% całkowitej sumy a do meczu 1,5 h. Albo wiesz co robisz albo jesteś szalony :)

Odnośnik do posta

Pierwszy Green przed meczem ! Rynek CS ze strata . Cyba zalapalem o co biega m usze dopracowac CS i bedzie spoko. W dalszym ciagu wszysko traktuje jak nauke wiec prosze nie krytykowac.

post-2296-0-84609200-1344157916_thumb.jp

Odnośnik do posta

Tak masz racje nie wyszedlem , czekalem do HT i zrobilem kontre. Ale nie oto chodzi.

Mam kolejne pytanie :

Kupilem Back na na rynku CS ( 0-0 za 12.19 ) , ale mam strate , mimo iz kursy sa po 12 ( Back ) ponizej skan. Moze mi ktos wyjasni dlaczego tak sie dzieje ??

post-2296-0-91199900-1344243332_thumb.jp

Odnośnik do posta

To -4.18E obliczane jest na podstawie najniższego dostępnego lay'a - na screnie widać, że wynosi on 13.5 - co nie znaczy, że musisz to "brać" Jeśli wystawisz lay po kursie np. 13.0 i ktoś to od Ciebie kupi, to strata będzie mniejsza.

PS Jestes pewny, że kupiłeś back po kursie 12?

32E x 12 = 384E

U Ciebie jest 341.17E.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.