Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Bartas89 wiesz jak to zazwyczaj jest, to co chwycisz po raz pierwszy - zostaje. Ja chwyciłem fairbot'a. Później skoczyłem na geeksa żeby zobaczyć co to za stwór, no i nie potrafiłem nawet ladder'a włączyć:) U mnie zasady są proste, potrzebuje tego i tego i starczy, reszta opcji zbędna jeśli ma się już jakieś nawyki. Doświadczenie doświadczeniem, nawyki nawykami:) czuje że z BA miałbym problem. Trzymajmy się swoich, aaa no i nie zaśmiecajmy już biedakowi tego tematu, bo będzie miał co sprzątać.

Dobrej nocy chłopaki !

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Ustawilem sie w kolejce po kupno 0-0 z kursem 12. Kursy spadaja na Gospodarzy a w szczególnosci na DW 2:1 . Zobaczymy ja k sie zachowa rynek ...

post-2296-0-60539300-1344804338_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

kolejny rynek który wpadl mi w oko to : Brommapojkarna - Osters .

Kursy na over 2.5 sa w dobrej cenie , ale buki opuszczaja under 2.5 . Aktualna cena za 0-0 ( Back ) 15 . Kozystajac z kalkulatora i wyliczajac , ten kurs powinien wynosisc 15.50 . Postanowilem ustawic sie w kolejce z takim wlasnie kursem .

post-2296-0-80478400-1344877713_thumb.jp

Odnośnik do posta

To jest właśnie największa pokusa której trzeba się wystrzegać. Zamknięcie pozycji in play w celu zgreenowania rynku. Nie jeden już się o tym przekonał i jeszcze nie jeden to przeżyje na własnej skórze i przekona się że lepszy mały red niż utrata znacznej części banku. Czasem opóźnienie jest na tyle duże że teoretycznie jest jeszcze przerwa lub przed meczem a w rzeczywistości możesz już nie mieć pieniędzy. Ja się wyleczyłem z zostawiania stawki w ten sposób kiedy 200 lub 300e poszło się kochać w jednym z meczy Premier League bo zaraz po przerwie padła bramka.

Odnośnik do posta

Według mnie kornik ktoś tak czy siak nie posłucha takich rad. Dopiero jak się samemu kasę straci to sie więcej in play nie wejdzie. A takie gadanie i doradzanie to jak grochem o ścianę ;)

Odnośnik do posta

Być może ale jeśli już to niech to będzie małą stawka bo naprawdę szkoda kasy :) Już nie raz tutaj można było przeczytać że za pierwszym i za drugim a nawet za dziesiątym razem sie uda ale jedenasty może już nie być taki szczęśliwy. Moje szczęście polegało na tym że straciłem tylko wypracowany wcześniej zysk a nie swój wkład

Odnośnik do posta

Bartas89 i tu sie mylisz ! to nie tak jak pisales " grochem o sciane " Stosuje sie do RAD i jednoczesnie próbuje cos nowego . Kazdy rynek który podaje gram " na sucho ale in-play " analizuje i zapisuje wszystko. Mam nadzieje ze kiedys to sie przyda. Tym czasem dalej szukamy runków do gry .

Ps. Kornik1985 dzieki za rady !!!

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Osiek ja nie miałem na myśli Ciebie tylko tak ogólnie. Ja sam straciłem trochę kasy in play. Ale przestałem tak grać właśnie w momencie kiedy sam się na tym przejechałem. A wcześniej to tylko czytałem, czytałem a i tak miałem to w d... ;) Człowiek jest głupi i nie lubi uczyć się na błędach innych. Woli na swoich ;)

Odnośnik do posta

Nie od dzisiaj wiadomo że każdy grający pre play musi "swoje" przegrać żeby zrozumieć że wchodzenie in jest kompletnie bez sensu, i tak samo kompletnie bez sensu jest doradzanie i pisanie złotych rad żeby nowy gracz trzymał się żelaznego planu o niegraniu in.. Osiek już raz przegrał całą stawkę (10e) widać to za mało, dzisiaj przegrałby kolejne 10e, może byłoby lepiej dla niego żeby tak się stało. Dopóki jednak będzie to "jakoś szło" dopóki będzie na farcie robił greeny to przecież nic się nie zmieni, oczywiście ujrzymy na blogu kolejną złotą 10tką 12tkę lub też 20tkę w których to na pierwszym miejscu będzie "nie wchodź in play" ale to będzie oszukiwanie samego siebie, do czasu...

Odnośnik do posta

... postanowilem zagrac IN-Play . Analizowalem rynek wedlóg BA i wyszlo max. 3 gole w meczu. Mecz jest z ligi under 2.5 wiec zagralem z zabezpieczeniem w Dutchingu 3 Corect Score HT ( 1:0 , 0:0 , 0:1 ) czekam na gola lub wyjscie w ok . 42 min.

hahahaa mecz mi sie nie przyjal !!! chociaz zobaczymy jak bedzie :)

Stawka - 16 f.

Potencjalny Zysk : 4.7 f.

post-2296-0-47751000-1344883242_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.